Iraklis7
Νεοφερμένος
Πάω φροντιστήριο και στη Φυσική έχω ένα καθηγητή την οποίον εγώ και οι συμμαθητές μου δεν πάμε και τόσο πολύ για τον εξής λόγο:
μπαίνει μεσα στην τάξη μας γυρνάει την πλάτη και αρχίζει και παραδίδει μόνος του χωρίς να αφήνει κανέναν να συμμετέχει με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να γίνεται και βαρετός. Κάνει 1-2 παραδείγματα και όχι τόσο αναλυτικά και μετά μας βάζει ασκήσεις για το σπίτι τις οποίες την επόμενη φορά θα λύσει τελείως μόνος του.
Εγώ προσωπικά στο σχολείο έχω πολύ καλό καθηγητή. Οι συμμαθητές μου θέλουν να πάνε στον διευθυντή του φροντιστηρίου να του πούνε να μας αλλάξει τον καθηγητή αλλά να σας πω την αλήθεια δεν ξέρω αν μπορώ να το κάνω αυτό στον τύπο+ ο διευθυντής του φροντιστηρίου μπορεί να μας πεί.."Νοέμβριος πήγε τώρα το θυμηθήκατε?"
Δεν ξέρω τι να κάνω και οι συμμαθητές μου επιμένουν να πάμε όλοι μαζί.. τι μου προτείνετε να κάνω?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Proudqueen
Δραστήριο μέλος
Τωρα απο κει και περα αν συνεχισει αυτη τη κατασταση μιληστε με τον διευθυντη..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aliki_s
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν δεν γίνει τπτ πάνε στον διευθυντή, ο οποίος δεν πρόκειται να σας πει "Νοεμβρης πηγε, τώρα το θυμηθήκατε;" ή ο,τιδήποτε άλλο διότι πολύ απλά ο πελάτης εχει πάντα δικιο...από τη στιγμή που τον πληρώνετε εχετε δικαίωμα να ζητήσετε αυτό που σας καλύπτει...
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
xrhstoss
Εκκολαπτόμενο μέλος
Iraklis7
Νεοφερμένος
Δεν οφελεί να το συζητήσουν μαζί του imo... Και να θέλει δεν μπορεί ν' αλλάξει κάτι δραστικά σε τέτοια ηλικία, μόνο θα τον πληγώσουν.
Ακριβώς αυτό φοβάμαι..
Proudqueen
Δραστήριο μέλος
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
~kynthia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ακόμα κι αν αναλάβει μια μικρότερη τάξη όπως λες, το ίδιο ρεζίλι θα νοιώσει...
Αν ήμουν στη θέση του καθηγητή θα ήθελα να μου έχουν πει τα παράπονά τους, και αν δεν είχα δείξει κάποια βελτίωση είναι λογικό οι μαθητές, με τον χρόνο να τους πιέζει, να μεταφέρουν το θέμα σε κάποιον ανώτερο. Σίγουρα όμως θα το έβρισκα πολύ προσβλητικό και μικρόψυχο να μην έχω ιδέα και να υπάρχει τέτοιο σοβαρό θέμα πίσω απ' την πλάτη μου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgi@_17
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.