VirusX2
Νεοφερμένος
[FONT="]Όπως βλέπω τα πράγματα και Ηλεκτρολόγος Μηχανικός να τελειώσω πάνω από 1500 ευρώ δεν θα περνώ.. Και σκέπτομαι.. Αξίζει τον κόπο να ξεσκιστώ στο διάβασμα 5 χρόνια(και βαλε), να κάνουν οι δικοί μου τόσα έξοδα να με σπουδάσουν για να περνώ 1500 ευρώ…??[/FONT]
[FONT="]Η να ακολουθήσω της Στρατιωτικές-Αστυνομικές που έχουν και σίγουρη αποκατάσταση αλλά και δεν θα επιβαρύνω την οικογένεια τόσο…[/FONT]
[FONT="]Το κακό είναι ότι με «σκοτώνουν» οι μεταθέσεις στον στρατό.. και για αστυνομία θα πρέπει να ξαναγράψω πανελλαδικές γιατί δεν είχα πάρει ΑΟΘ το 2009 οπότε δεν έχω δικαίωμα στο 5ο πεδίο με το 10%.. Εσείς τι λέτε…[/FONT]
[FONT="]Δεν ξέρω τι να κάνω… Δεν έχω μιλήσει στους δικούς μου ακόμα… Βοηθήστε..[/FONT]
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
VirusX2
Νεοφερμένος
Δεν άλλαξα 3 σχόλες από την αρχή ήθελα ΗΜΜΥ την πρώτη δεν το έπιασα και το έπιασα την 2η. Απλά μέσα σε αυτόν το χρόνο ΙΣΩΣ συνηδυτοποιησα ότι μπορεί να μου αρέσουν και άλλα πράγματα πέραν τον υπολογιστών πχ Αστυνομία-Στρατός..
Το θέμα της αποκατάστασης ναι είναι μέρος του τρόπου σκέψης μου αλλά πιστεύω πως είναι αρκετά σοβαρό.. Έπειτα δεν είναι σίγουρο ότι θα βγάλω τη ΗΜΜΥ σε 5 χρόνια και επίσης πόσες θα είναι οι αποδοχές μου μετά..? θα είναι ανάλογες του κόπου μου στην σχολή, δεν νομίζω..
Θα μ πεις πόσο νομίζεις ότι θα παίρνεις στον στρατό-αστυνομία 5000?? ΟΧΙ αλλά αν μπω θα εξασφαλίσω ένα (μικρό για αρχή) εισόδημα και επίσης από σχόλες αξιωματικών έχω πιθανότητες εξέλιξης.. Έτσι σκέπτομαι εγώ φυσικά.. περιμένω και δικες σας απόψεις..
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
Δηλαδή τι απολαβές περιμένεις τελειώνοντας μια σχολή?εσένα περίμεναν να δώσουν τα λεφτά? με κόπο θα τα αποκτήσεις.
Και δηλαδή τα 1500 τόσο λίγα είναι?δεν το κατάλαβα,δεν μπορεί να ζήσει κάποιος άνετα με αυτά?
σόρυ για το ύφος αλλά πραγματικά συγχύστηκα.
Κατα τα άλλα θα συμφωνήσω με τον civilara
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
[FONT="]Παιδιά δεν ξέρω τι να κάνω… Από το λύκειο ήθελα μια σχολή σχετική με υπολογιστές.. Τελικά αποφάσισα να βάλω πρώτο στόχο την Ηλεκτρολόγων Μηχανικών. Έδωσα πανελλαδικές το 2009 και την έχασα για 32 μόρια και πέρασα στο φυσικό Θεσσαλονίκης. Γράφτηκα στην σχολή αλλά δεν πήγα να την παρακολουθήσω και την χρόνια που πέρασε ασχολούμουν με πράγματα που δεν είχαν σχέση με μαθήματα(βοηθούσα τον πατέρα μου και άλλα). Μέσα σε αυτόν τον χρόνο έβαλα στο μυαλό μου και άλλες σχόλες (αστυνομίας & στρατιωτικές ). Τελικά έκανα μηχανογραφικό με το 10% το 2010 και ξανά δήλωσα πρώτη την Ηλεκτρολόγων αφού αυτήν είχα σαν όνειρο και την έπιασα. Είμαι εδώ και ένα μηνά στην σχολή αλλά λόγο του ότι ένα χρόνο δεν ασχολούμουν με μαθήματα και η σχολή είναι από τις δυσκολότερες, δυσκολεύομαι να την παρακολουθήσω(και γενικά δεν έχω όρεξη για διάβασμα, έτσι συνήθισα ένα χρόνο). Έτσι μου επανήρθαν οι σκέψεις για Στρατιωτικές-Αστυνομικές σχόλες που θα έχουν και σίγουρη αποκατάσταση..[/FONT]
[FONT="]Όπως βλέπω τα πράγματα και Ηλεκτρολόγος Μηχανικός να τελειώσω πάνω από 1500 ευρώ δεν θα περνώ.. Και σκέπτομαι.. Αξίζει τον κόπο να ξεσκιστώ στο διάβασμα 5 χρόνια(και βαλε), να κάνουν οι δικοί μου τόσα έξοδα να με σπουδάσουν για να περνώ 1500 ευρώ…??[/FONT]
[FONT="]Η να ακολουθήσω της Στρατιωτικές-Αστυνομικές που έχουν και σίγουρη αποκατάσταση αλλά και δεν θα επιβαρύνω την οικογένεια τόσο…[/FONT]
[FONT="]Το κακό είναι ότι με «σκοτώνουν» οι μεταθέσεις στον στρατό.. και για αστυνομία θα πρέπει να ξαναγράψω πανελλαδικές γιατί δεν είχα πάρει ΑΟΘ το 2009 οπότε δεν έχω δικαίωμα στο 5ο πεδίο με το 10%.. Εσείς τι λέτε…[/FONT]
[FONT="]Δεν ξέρω τι να κάνω… Δεν έχω μιλήσει στους δικούς μου ακόμα… Βοηθήστε..[/FONT]
αγαπητε πανο,εγω συμφωνω απολυτα με τις σκεψεις των παιδιων απο πανω.....για εμενα πρεπει να ακουσεις την καρδια σου αλλα και να ακολουθησεις την λογικη..οι σταρτιωτικες σχολες και οι αστυνομικες δεν ειναι τοσο ευκολες οσο ακουγονται ..ασε που η σχολη που εχεις περασει εχει ΠΟΛΥ μελλον μπροστα του..οι υπολογιστες ειναι το μελλον ..αν χρησιμοποιουμε τους υπολογιστες τοσο πολυ σημερα φανταζεσαι τι θα γινει σε 10 με 15 χρονια???θα μου πεις ...και τι?να σπουδασω αυτο για 1000 ευρω ενω μπορω να σπουδαζω και να πληρωνομαι....εγω σου λεω κατηγορηματικα οχι!!τα χρηματα δεν ειναι το παν.δεν λεω για να εχεις μια ''καλη '' ζωη με τα σημερινα δεδομενα πρεπει να εχεις και ενα αξιοσημειωτο εισοδημα ..αλλα μην το σκεφτεσαι ετσι..(!!)εισαι διαθετημενος να γινεις στρατιωτικος ή αστυνομικος() για τα επομενα 30 χρονια?????εισαι??????????????????????? ή ειναι κατι περιστασιακο?εγω λεω να συνεχισεις στην σχολη που φοιτεις αυτη τη στιγμη....
astathmitos
Δραστήριο μέλος
VirusX2
Νεοφερμένος
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
Civilara
Περιβόητο μέλος
VirusX2
Νεοφερμένος
astathmitos
Δραστήριο μέλος
Civilara
Περιβόητο μέλος
Εσυ ηθελες απο την αρχη? Μετα την σχολη που πηγες? Εχεισ πολλεσ μεταθεσεις?
Εγώ Πάνο, είμαι έφεδρος αξιωματικός. Περαστικός που λέμε. Τη θητεία μου κάνω. Όμως στις μονάδες οι έφεδροι και οι μόνιμοι αξιωματικοί κάνουν ακριβώς τα ίδια πράγματα (του ίδιου βαθμού φυσικά). Γι αυτό ξέρω πως είναι η ζωή ενός αξιωματικού στη μονάδα. Ξέρω την ευθύνη, ξέρω τα στραβά και τα ανάποδα, τα καλά και τα κακά. Για 3 μήνες είχα χρεωθεί την αποθήκη οπλισμού του τάγματος. Εκεί να δεις ευθύνη. Αμα γίνει η στραβή και χαθεί κάποιο όπλο, ο υπεύθυνος της αποθήκης τη γ****ε. Για να είμαι ακριβής είμαι Έφεδρος Ανθυπολοχαγός Μηχανικού απόφοιτος της Σχολής Μηχανικού στο Λουτράκι. Η διαταγή για τους μόνιμους αξιωματικούς λέει πως παίρνουν μετάθεση κάθε 3 χρόνια τουλάχιστον (μπορεί και 4 και 5 κλπ.). Αλλά δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που παίρνουν σε 2 ή ακόμη και σε 1. Πααίζουν τα βύσματα εδώ. Οι αξιωματικοί έχουν πρόβλημα και με την οικογένειά τους καθώς κάθε 3-5 χρόνια πρέπει να αλλάζουν τόπο διαμονής και αυτό έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο στα παιδιά τους (αν έχουν).
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.