'Ερικα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Ερικα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 192 μηνύματα.
16-05-09
21:02
Καποια την εφαγε η σιγουρια...:xixi:
Το ξερα οτι θα μου τη λεγατε!Λαθος μου,η δασκαλα μου,μου ειχε πει τελικα πως ΙΣΩΣ να μειωθουν!!Απλα ακουσα αλλα....:xixi::xixi::xixi::xixi::xixi:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi_zoi
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα.
17-05-09
17:45
Ναι αυτο σας πειραξε,η σιγουρια οτι θα μειωθουν οι λεξεις...Αλλα και αλλα(το ''στανταρ θα πεσει κρητικος'',''κυκλος του αζωτου''.''Παιδια,μη λεμε μαλακιες αριστοτελης θα πεσει'') δεν σας πειραξαν!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
'Ερικα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Ερικα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 192 μηνύματα.
22-05-09
12:34
ευχαριστω....:xixi:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...