Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
-----------------------------------------
Απο την εμπειρια μου (ειμαι 23) το μαιο πηρα το πτυχιο μου και μολις επιασα την πρωτη μου δουλεια.κοιταξε μεχρι την πρωτη λυκειου ημουν του 18 στη δευτερα για λογους που τοτε τους θεωρουσα σοβαρους παρατησα το διαβασμα και πηγαινοεφερνα τα βιβλια με αποτελεσμα στην Γ' Λυκειου να περασω σε σχολη που ναι μεν ηταν σχετικα καλη αλλα τει και οχι αυτο που αξιζα και περιμεναν ολοι απο καποιον που ηταν στο παρελθον αππυσιολογος και κατεληξε στο 15.
τι θελω να σου πω.... να ψαξεις τον εαυτο σου τωρα πυ ειναι νωρις ακομα και να σκεφτεις μονο εσυ τι θελεις πραγματικα να κανεις στη ζωη σου!να κοιταζεις τον στοχο σου και να πιστεψεις οτι θα τα καταφερεις..αν δεις οτι λογω ελλειψης χρονου και απο κουραση δεν τα καταφερνεις ολα με το διαβασμα μεσα στη βδομαδα κανε ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ κανενας δεν πηγε χαμενος απο αυτο σημειωσε και ρωτα τους καθηγητες σου γι αυτο υπαρχουν...
ειναι κριμα να αφησεις τον χρονο να παει ανεκμεταλλευτος γιατι δεν γυριζει πισω...
ολοι μπορουν πιστεψε το και προσπαθησε...
εχω δει φιλους που ειχαν πραγματικα μεγαλη αλλαγη στα αποτελεσματα επειδη το πιστεψαν!
απο μενα καλη επιτυχια...και υπομονη τακαλυτερα ειναι μπροστα τα επμενα χρονια θα ναι τα καλυτερα...αν και με το καταλληλο προγραμμα ολα γινονται οταν διαβαζεις θα εχεις το μυαλο σου εκει...οταν εισαι εξω εισαι απλα εξω!
Ευχαριστώ για τα λόγια σου αλλα τζάμπα κόπο έκανες, είναι παλιό μήνυμα Να 'σαι καλά πάντως, ελπίζω να βοηθησει και άλλους
Α και στη σχολη μου τουλαχιστον προσπαθουν να την κανουν οπως το λυκειο με υποχρεωτικες ασκησεις κτλ κτλ. ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasa17
Νεοφερμένος
Παιδια ενα ειναι το σιγουρο..Αν και εχω δυνατοτητες (μαθητρια του 17) δεν θα καταφερω να περασω πουθενα.Τα βλεπω πολυ σκουρα τα πραγματα
Χαλάρωσε, εδω εγω που ημουν του 15(με το ζορι) περασα, γιατι να μην περασεις εσυ;Εξαρταται και τη σχολη βεβαια...
eirini
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maria17
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orlando
Δραστήριο μέλος
Εδω περασα εγω με περιπου 18 χιλιαρικα,και ημουν μαθητης του 11 μεχρι και τη δευτερα λυκειου.Παιδια ενα ειναι το σιγουρο..Αν και εχω δυνατοτητες (μαθητρια του 17) δεν θα καταφερω να περασω πουθενα.Τα βλεπω πολυ σκουρα τα πραγματα
m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος
Orlando
Δραστήριο μέλος
m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
Παραδειγμα προς μιμιση!!Χωρις παρεξηγηση εως την 3η εξινε τα @@ του αλλα μετα διαβασε και περασε εκει που ηθελε...ΜΠΡΑΒΟ:no1:Οχι ο χειροτερος βαθμος μου ηταν 9.Μονο στα μαθηματικα ειχα:Στη Γεωμετρια α'τετραμηνο 11,β'τετραμηνο 17,εξετασεις 20,Αλγεβρα α'τετραμηνο 16,β' τετραμηνο 17,εξετασεις 12(τελευταιο μαθημα και βαριομουν να διαβασω),μαθ.κατ. α'τετραμηνο 16,β'τετραμηνο 17,εξετασεις 16,5.Σε ολα τα υπολοιπα μαθηματα ημουν του 10-12.Εκτος απο φυσικη και χημεια που ημουν του ασσου(αν και στις πανελληνιες καταφερα να γραψω 18,1 φυσικη).Αν θες μπορω να κοιταξω ενα λεπτο και να σου γραψω αναλυτικα τη βαθμολογια μου στη Β'λυκειου.Ακριβως με 11 την εβγαλα.Και την Α'λυκειου με 12μισι.
ΥΓ:και εγω τωρα στην 1η δεν πολυ διαβαζω αλλα στο μελλον μακαρι να αλλαξει
Guest 292010
Επισκέπτης
Αλλά δεν είναι και παράδειγμα για τους άλλους .
Δηλαδή αυτός έκατσε στρώθηκε τελευταία χρονιά και πέρασε.Άλλος όμως μπορεί να μη τα καταφέρει με διάβασμα μόνο την τελευταία χρονιά.
Άρα δεν σημαίνει τώρα ότι τα γράφουμε στα παλιά μας τα παπούτσια και περιμένουμε την τελεύταια χρονιά να διαβάσουμε...
Δηλαδή άμα πάει να πνιγεί ο Orlando και ο κάθε Orlando να πάμε κι εμείς?
Μη μου μουτρώσετε κιόλας δεν τα λέω με κακία.
(Μπράβο κιόλας Orlando καλές σπουδές και καλή φοιτητική ζωή)
Αλέξανδρος31750
Νεοφερμένος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Παιδιά εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι σε λίγες μέρες δίνουμε...τα νεύρα μου είναι σε άθλια κατάσταση....δεν ξέρω σε ποια σχολή θέλω να περάσω ακριβώς αλλά σίγουρα θέλω να τελειώνω αυτή τη φρίκη
ότι έγινε έγινε φίλε μου... κατά τη γνώμη μου μην εξωθήσεις τον εαυτό σου στα άκρα αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος...
Αλέξανδρος31750
Νεοφερμένος
'Ερικα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απλώς θέλω να τελειώνω...αν ήταν δυνατόν αύριο να αρχίσουμε θα μουν καλύτερα
εγω σε καταλαβαινω παντως!:iagree::iagree:
Freedom_
Νεοφερμένος
ΓιάννηςΞάνθη
Νεοφερμένος
Υ.Γ. αν κάποιο θέμα σας φαίνεται δύσκολο κοιτάξτε γύρω σας, αν κάποιος δείχνει να δυσκολεύεται είναι στο ίδιο θέμα με σας, οι υπόλοιπο απλά δεν το έχουν γράψει ^^
Alexander_P
Νεοφερμένος
Επίσης το ότι χρειάζετε ΤΟΣΟ διάβασμα η αναφερόμενη τάξη είναι τρελή προπαγάνδα (έχει προαναφερθεί, αλλά το τονίζω και εγώ), εκτός και αν βρε αδερφέ θες να περάσεις σε καμιά ΤΟΠ σχολή. Μέχρι εκεί ένα χαλαρό 2ωρο-3ωρο τη μέρα είναι καλά. Αρκετά θα έλεγα.
εχω κανα δυο ερωτησούλες σε αυτο που είπες..
1, που προαναφέρθηκε? μπορει καποιος να μου πει λινκ??
2, η φυσικός μας....και γενικότερα όλοι οι καθηγητές...μας είπανε πως όποιος θελει να περάσει σε σχολή πάνω απο 18.000 μόρια θα πρέπει να διαβάζει οπως θα διαβαζε αν ηθελε να περασει ιατρική και αυτοι που θελουν να περασουνε ιατρικη θα πρεπει να διαβαζουνε ασταματητα!!
τελικά ειναι αληθεια αυτο ή μας το λενε για να στρωθουμε και να τετραγωνίσουμε τον πισινό μας στην καρεκλα του γραφειου μας? (παρεπιμπτώντος.....οι καθηγητες που μας το ειπανε ειναι οι καθηγητες απο το φροντηστηριό μου.....δν ξερω αν παιζει ρόλο....αλλα "καποιον παραπανω λογο θα εχουνε...."
ilianna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- wmaria
- mir
- Volgetas
- Albert.123
- Indecisive2
- Kanastasia_5883
- Dim_99
- aririn
- mathithsgr
- Hased Babis
- Jone
- Aggel0sss
- BiteTheDust
- BorisofBoris.2006.
- loli
- Hellomyfriend
- Lia 2006
- Kzaro
- eltqt
- alexa-24
- Peter Pan13
- Asymvivastos
- Marcos.Kis
- Γιώργος Ζ
- arko
- Joji
- mermaid89
- Johnpoza
- Τρελας123
- Magigi
- Philologist
- topg
- Eirinakiii8
- spiroskrokidis5@gmai
- Anta2004
- Mariapapaki
- Kitana
- Scandal
- 0mar7
- Φωτεινη Τζα.
- Euge.loukia
- spring day
- DeWiN
- SlimShady
- sweater weather
- clevercat
- ggl
- aceon
- το κοριτσι του μαη
- Haraa11
- thecrazycretan
- panagiotis G
- marianna04
- Keeell
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.