Iliaso
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Δίνεις πανελλήνιες;:!:φιλε μπορει να ειμαι γυμνασιο αλλα ειμαι στην ιδια θεση με σενα. το καλυτερο πραγμα που μπορεις να κανεις ειναι να καθεσε μονος σου η με κανενα φυτο, γιατι ετσι θα μπορεις να παρακουλουθεις την ταξη χωρις χαβαλε, αλλα νταξει, 7 ωρες την ημερα για μερικα χρωνια ειναι, θα περασουν τελος παντον, εγω αυτο κανω κ πιανει. Α κ οταν γραφεις διαγωνισμα να κανεις σκονακι ειναι ΠΑΡΑ πολυ σημαντικο. Στα διαγωνισματα παιρνω συνηθως 18 αλλα χωρις το σκονακι μ κανενα 16 μονο.
Διαβασμα στο σπιτι¨15-30 λεπτα. Μεσος ορος 2α γυμν: 18 κ 7
ΒΡΗΚΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΛΥΣΗ ΓΙΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣ!!!!
Tόσο να διαβάζεις και στη γ λυκείου και θα διαπρέψεις.Δε θα σε αφήσουν να κάτσεις με φυτό.Πες μου και πώς κάνεις σκονάκι στα μαθηματικά γιατί ακόμα το ψάχνω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv
Επιφανές μέλος
Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλα κάθε χρόνο υπάρχουν και παρα πολλοί που δεν τα καταφέρνουν.Επίσης μια πιθανή αποτυχία θα κοστίσει στους γονείς σου μερικές χιλιάδες euro και θα χάσεις και έναν υπερπολύτιμο (ειδικά για εμάς τα αγόρια) χρόνο.
Σιγά μην κοστίσει και μερικά εκατομμύρια ευρώ...Τι βλακείες λέτε και τρομάζετε τον κόσμο...Κατ'αρχην τη δευτερη χρονιά δεν χρειαζεται ουτε ο ιδιος κόπος ούτε η ίδια επένδυση, εκτός κι αν εισαι στόκος και τα θες ολα πάλι ξανά απ΄την αρχή και αναλυτικά. Εκτός του οτι το άλλο που λες δεν έχει καμία βάση, ποιος ειναι ακριβώς ο υπερπολύτιμος χρόνος; Εσύ που θα μπεις στα 18 έχεις την εντύπωση οτι θα καταφερεις να πάρεις πτυχίο πιο νωρις απ'τον άλλον που μπήκε στα 19; Ακου υπερπολύτιμο...
-----------------------------------------
φιλε μπορει να ειμαι γυμνασιο αλλα ειμαι στην ιδια θεση με σενα. το καλυτερο πραγμα που μπορεις να κανεις ειναι να καθεσε μονος σου η με κανενα φυτο, γιατι ετσι θα μπορεις να παρακουλουθεις την ταξη χωρις χαβαλε, αλλα νταξει, 7 ωρες την ημερα για μερικα χρωνια ειναι, θα περασουν τελος παντον, εγω αυτο κανω κ πιανει. Α κ οταν γραφεις διαγωνισμα να κανεις σκονακι ειναι ΠΑΡΑ πολυ σημαντικο. Στα διαγωνισματα παιρνω συνηθως 18 αλλα χωρις το σκονακι μ κανενα 16 μονο.
Διαβασμα στο σπιτι¨15-30 λεπτα. Μεσος ορος 2α γυμν: 18 κ 7
ΒΡΗΚΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΛΥΣΗ ΓΙΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣ!!!!
Καλά δε νομιζω οτι ειναι σοβαρός δείκτης η βαθμολογία του Γυμνασίου...Ούτε και του Λυκείου βέβαια...
Parallax
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σιγά μην κοστίσει και μερικά εκατομμύρια ευρώ...Τι βλακείες λέτε και τρομάζετε τον κόσμο...Κατ'αρχην τη δευτερη χρονιά δεν χρειαζεται ουτε ο ιδιος κόπος ούτε η ίδια επένδυση, εκτός κι αν εισαι στόκος και τα θες ολα πάλι ξανά απ΄την αρχή και αναλυτικά. Εκτός του οτι το άλλο που λες δεν έχει καμία βάση, ποιος ειναι ακριβώς ο υπερπολύτιμος χρόνος; Εσύ που θα μπεις στα 18 έχεις την εντύπωση οτι θα καταφερεις να πάρεις πτυχίο πιο νωρις απ'τον άλλον που μπήκε στα 19; Ακου υπερπολύτιμο...
Μα και μονο φροντιστήριο να πηγαίνει πάλι κάπου στα 4000e θα είναι το κόστος.Δεν είναι αμελητέο το ποσο,ειδικά για οικογένειες (όπως η δικη μου) που έχουν ήδη φοιτητές που σπουδάζουν μακρια από την πόλη τους.Ο υπερπολύτιμος χρόνος είναι αυτός που θα χάσεις διαβάζοντας για δεύτερη φορα ταλαντώσεις και κύματα, την ώρα που όλοι οι συμμαθητές/φίλοι σου θα σπουδάζουν.
Guest 292010
Επισκέπτης
Όταν έχεις όνειρα δίνεις και δεύτερη και τρίτη κι ας όλοι οι άλλοι σπουδάζουν κι ας κάνεις τα ίδια απ'την αρχή.Όποιος θέλει συμβιβάζεται όποιος δεν θέλει δεν το κάνει.
Πρέπει να υπάρχουν και χρήματα,δεκτόν, αλλά την δεύτερη (τρίτη κτλ) χρονιά δεν χαλάς τόσα όσα την πρώτη.
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι εγώ παιδιά. Διαβάζω πρόχειρα.... Σπάνια μπορώ να συγκεντρωθώ ώστε να διαβάσω σωστά :/
κ γω το ειχα αυτο τ προβλημαα- παντα απο τ δημοτικο μεχρι τν τριτη λυκειου
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος
κ γω το ειχα αυτο τ προβλημαα- παντα απο τ δημοτικο μεχρι τν τριτη λυκειου
Που το ξέθαψες αυτό;;;
Όχι πως δεν ισχύει ακόμα δλδ
antriana
Νεοφερμένος
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
αχ βρε παιδια μακαρι ολα καλα να πανε!ας περασω εγω θεσσαλονικη εκει που θελω και μετα .......αλλα το προβλημα ειναι η πιεση απο τς γονεις κανενα αλλο παιδι δεν περναει αυτα που περναω.υποτειθεται για το καλο μου το θεμα ειναι αγχονομαι τρελα απο μονοι μ εχω κ αυτους χαμοςςςςςςς!!!!!ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑ
πες τους -- ''αν δν σταματησετε να με πρηζετε....θα καταληξω στ νοσοκομειο....''
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love
Διάσημο μέλος
πες τους -- ''αν δν σταματησετε να με πρηζετε....θα καταληξω στ νοσοκομειο....''
αυτο το πρηξιμο το ανεχομαι και εγω που ειμαι πανεπιστημιο.......με πιεζουν να πηγαινω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kyriakos21
Εκκολαπτόμενο μέλος
Irodis
Δραστήριο μέλος
marouska
Νεοφερμένος
και πως το αντιμετωπισες?...γιατι με απασχολει τελευταια!..κ γω το ειχα αυτο τ προβλημαα- παντα απο τ δημοτικο μεχρι τν τριτη λυκειου
kyriakos21
Εκκολαπτόμενο μέλος
και πως το αντιμετωπισες?...γιατι με απασχολει τελευταια!..
Αν αναφέρεσαι σε εμένα , δεν το αντιμετώπισα ακόμα...απλά προσπαθώ κάθε μέρα χωρίς άγχος. Είμαστε και από την ίδια πόλη !!! Πτολεμαϊδιώτης και εγώ !!! χεχε άσχετο όμως !
Guest 292010
Επισκέπτης
kyriakos21
Εκκολαπτόμενο μέλος
157 μέρες
157 μέρες 13 ώρες 19 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα ! εγώ έχω βάλει και πρόγραμμα στο μσν να μετράει αντίστροφα ο χρόνος ...επάνω στο τόπικ μου...ΜΙλάμε για αρρώστια !
puma1991
Εκκολαπτόμενο μέλος
αχ βρε παιδια μακαρι ολα καλα να πανε!ας περασω εγω θεσσαλονικη εκει που θελω και μετα .......αλλα το προβλημα ειναι η πιεση απο τς γονεις κανενα αλλο παιδι δεν περναει αυτα που περναω.υποτειθεται για το καλο μου το θεμα ειναι αγχονομαι τρελα απο μονοι μ εχω κ αυτους χαμοςςςςςςς!!!!!ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑ
Αυτο ειναι οτι πιο ανχωτικο!!μονο κακο μπορει να σου κανει!!!εμενα να φανταστεις που μου ειχαν εμπιστοσυνη και ημουν ανχωμενος...επειδη δεν ηθελα να τους απογοητευσω!!!αλλα στο τελος...ενα μηνα πρην τις πανελλαδικες..μου ειπε η μανα μου πηγαινε και γραψε και οτι γραψεις...σιγα!!!αυτο δεν μπορεις να φανταστεις ποσο με ξεανχωσε!!!και τελικα εγραψα πολυ καλα!!!
gregory nub
Διάσημο μέλος
Δίνεις πανελλήνιες;:!:
Tόσο να διαβάζεις και στη γ λυκείου και θα διαπρέψεις.Δε θα σε αφήσουν να κάτσεις με φυτό.Πες μου και πώς κάνεις σκονάκι στα μαθηματικά γιατί ακόμα το ψάχνω.
ομιτζι ρε φιλε!
Στα μαθηματικα εχει τοσους τυπους στην αλγεβρα που ειναι μικροι κ μπορεις να γραψεις πολλους πανευκολα. Πς το κολπο ειναι γυρω απο το σκονακι να γραφεις μλκιες κ ναχεις ζωγραφιες κ κανεις δεν θα το καταλαβει. Μετα το διαγωνισμα σβιστο! Ας πουμε στις ταυτοτητες εγραψα κατι μλκιες οπος (α+β)(α-β)= (α2+2αβ-β2) κ τετοια πραγματα τελως παντων
coheNakatos
Δραστήριο μέλος
ομιτζι ρε φιλε!
Στα μαθηματικα εχει τοσους τυπους στην αλγεβρα που ειναι μικροι κ μπορεις να γραψεις πολλους πανευκολα. Πς το κολπο ειναι γυρω απο το σκονακι να γραφεις μλκιες κ ναχεις ζωγραφιες κ κανεις δεν θα το καταλαβει. Μετα το διαγωνισμα σβιστο! Ας πουμε στις ταυτοτητες εγραψα κατι μλκιες οπος (α+β)(α-β)= (α2+2αβ-β2) κ τετοια πραγματα τελως παντων
Ολα αυτα τα ορθογραφικα ειναι αποτελεσμα απ'τα σκονακια ε ? (εκει καταντησαμε )
kostas (agia)
Πολύ δραστήριο μέλος
Πες τα την τρελα τους μεσα.................. Με εμενα με τους δικους μ ειναι πως καποιες φορες οχι παντα,μου ριχνουνε την ψυχολογια γμτ.Και αν δεν περασεις και περασουνε ολοι οι φιλοι σου και εσυ μεινεις εδω.Ε και αν δεν περασω θα ξαναδωσω,(που αυτο αποκλειεται το να μην δεν περασω) αλλα λεμε.
pffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- wmaria
- mir
- Volgetas
- Albert.123
- Indecisive2
- Kanastasia_5883
- Dim_99
- aririn
- mathithsgr
- Hased Babis
- Jone
- Aggel0sss
- BiteTheDust
- BorisofBoris.2006.
- loli
- Hellomyfriend
- Lia 2006
- Kzaro
- eltqt
- alexa-24
- Peter Pan13
- Asymvivastos
- Marcos.Kis
- Γιώργος Ζ
- arko
- Joji
- mermaid89
- Johnpoza
- Τρελας123
- Magigi
- Philologist
- topg
- Eirinakiii8
- spiroskrokidis5@gmai
- Anta2004
- Mariapapaki
- Kitana
- Scandal
- 0mar7
- Φωτεινη Τζα.
- Euge.loukia
- spring day
- DeWiN
- SlimShady
- sweater weather
- clevercat
- ggl
- aceon
- το κοριτσι του μαη
- Haraa11
- thecrazycretan
- panagiotis G
- marianna04
- Keeell
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.