SonGokuUI
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DerUntermensch
Νεοφερμένος
Επίσης, έχει ανακοινωθεί παράταση εώςτην Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 και ώρα 22.00 (10.00 μ.μ.) , σύμφωνα με https://www.newsbomb.gr/ellada/paideia/story/888951/paratasi-gia-tis-e-eggrafes-se-gel-kai-epal οπότε υπάρχει ακόμα περιθώριο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Griff
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η σελίδα δεν λειτουργούσε ούτε χτες, ούτε σήμερα το πρωί. Τώρα όμως έχει επανέλθει.
Carpe_Diem
Νεοφερμένος
Τώρα το είδα αυτόΕπίσης, έχει ανακοινωθεί παράταση εώςτην Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 και ώρα 22.00 (10.00 μ.μ.) , σύμφωνα με https://www.newsbomb.gr/ellada/paideia/story/888951/paratasi-gia-tis-e-eggrafes-se-gel-kai-epal οπότε υπάρχει ακόμα περιθώριο.
SonGokuUI
Εκκολαπτόμενο μέλος
Scandal
Διαχειριστής
Εφόσον δεν έχετε και το πεδίο είναι υποχρεωτικό, μήπως με την ανάλογη συγκατάθεση να βάζετε κάποιου κοντινού συγγενή (πχ κάποιου θείου / θείας κτλ) ;Τώρα ζητάει οπωσδήποτε σταθερό τηλέφωνο, αλλιώς δεν μπορώ νε προχωρήσω. Δεν έχουμε σταθερό τηλέφωνο.
Ιδέες βάζω, μην σας πάρω και στο λαιμό μου.
Guest 699855
Επισκέπτης
Τώρα ζητάει οπωσδήποτε σταθερό τηλέφωνο, αλλιώς δεν μπορώ νε προχωρήσω. Δεν έχουμε σταθερό τηλέφωνο.
Δώστε το σταθερό του κοντινότερου στο σπίτι σας συγγενή ή φίλου. Ενημερώστε τον ότι αν τον πάρουν τηλέφωνο για κάποια διευκρίνιση (που δεν το νομίζω), να τους δώσει το κινητό σας τηλέφωνο για να επικοινωνήσουν μαζί σας.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
(Καλά ρε παιδιά, πώς γίνεται να έχετε internet χωρίς σταθερή τηλεφωνική γραμμή; )
SonGokuUI
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τέλος πάντων, τώρα μου λέει για Αποτυχία Ταυτοποίησης Κηδεμόνα. Καλά κρασιά!
DerUntermensch
Νεοφερμένος
Επιπλέον, σιγουρέψου ότι είναι γραμμένος με τους ίδιους χαρακτηρες στο taxisnet και στο σχολείο διότι σε περίπτωση που το ένα ειναι π.χ. γραμμένο με Ελληνικούς και το άλλο με Λατινικούς, το σύστημα δεν θα μπορέι να τους ταυτοποιήσει.
Guest 699855
Επισκέπτης
Ή μπορεί απλά να βάλει το κινητό τηλέφωνο
Δεν μπορεί! Ζητείται αποκλειστικά και μόνο σταθερό τηλέφωνο!
Carpe_Diem
Νεοφερμένος
Γι' αυτό πήγαινε στο σχολείο και ζήτησε να ελέγξουν την καρτέλα σου στο my school (αν λεγεται έτσι). Εκεί υπάρχουν όλα τα στοιχεία σου όπως έχουν καταχωρυθεί όταν έκανες για πρώτη φορά εγγραφή. Την αδερφή μου δεν μπορούσε με τίποτα να την ταυτοποιήσει το σύστημα, ρώτησε στο σχολείο και ανακάλυψε ότι της είχαν όλα αυτά τα χρόνια λάθος ημερομηνία γέννησης. Εκεί φαίνεται και ο κηδεμόνας που έχει δηλώσει και όπως είπαν τα παιδιά πιο πάνω, βάζεις τους δικούς του κωδικούς..Λάθος μου τελικά έχουμε το νούμερο, απλά το τηλέφωνο, τη συσκευή δεν την έχουμε.
Τέλος πάντων, τώρα μου λέει για Αποτυχία Ταυτοποίησης Κηδεμόνα. Καλά κρασιά!
SonGokuUI
Εκκολαπτόμενο μέλος
DerUntermensch
Νεοφερμένος
Guest 699855
Επισκέπτης
https://www.minedu.gov.gr/news/34868...nes-erotiseis-gia-tis-ilektronikes-eggrafes-2
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.