Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
Γιατί βλέπω πολλούς που πάνε στις Ενδοσχολικές έτσι χαλαρά και γράφουμε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
Έτσι εξηγείται η χαλαρότητα των μαθητών μετά τις Πανελλήνιες.
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Βέβαια, ο βαθμός αυτός δεν επηρεάζει την εισαγωγή σου στα ελληνικά πανεπιστήμια.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
dimijim
Διάσημο μέλος
Οι ενδοσχολικές πότε τελειώνουν;
Άμα μάθετε πείτε κι εμένα
Το ψάχνω πολύ καιρό
Πάντως σίγουρα αρχίζουν στις 7/6
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
έχω έναν κούκο στο δέντρο μου και όλο κάνει κουυυ κουυκουυ γρρρρρρ..
dimijim
Διάσημο μέλος
Οι ενδοσχολικες τελειωνουν 19 Ιουνιου.Και ελπιζω μετα τις ενδοσχολικες να ναι λιγο το διαστημα μεχρι τα αποτελεσματα των βαθμολογιων.Εγω γυρω στα τελη Ιουνη τα υπολογιζω!
Είσαι σίγουρος;
Ένα πάρτυ εξαρτάται από αυτήν την ημερομηνία!
Εάν η εθνική περάσει απ τους ομίλους του Euro, ποιές είναι οι πιθανές μέρες για το ματς της στα προημητελικά;
Κι αν γίνουν επαναληπτικές εκλογές τότε τι θα γίνει με τις ενδοσχολικές;
Μας πιάνουν ή οχι;
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
εκ των οποίων πολλά είναι σε άλλες πόλεις κιόλας! Δηλαδή γίνεται να συμπίπτουν;
dimijim
Διάσημο μέλος
Ρε παιδιά αφού 16 είναι τα Αγγλικά και 18 αρμονία κλπ
Τώρα γιατί μου το κάνεις αυτό;
ΗΜΕΡΑ - ΗΜΕΡ/ΝΙΑ - ΜΑΘΗΜΑ - ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ - 16-06-2012 - ΑΓΓΛΙΚΑ - 16:00 μμ
www.alfavita.gr/artro.php?id=62912
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Τώρα γιατί μου το κάνεις αυτό;
Ναι honey μόνο που εδώ που είμαι δεν έχει κέντρο και πρέπει να πάω στη Λαμία.
Επίσης όσοι δίνουν γερμανικά και τα γαλλικά στην περιοχή μου θα πάνε στην Αθήνα. Δε μένουμε όλοι Αθήνα ή σε μεγάλη πόλη.
Τα αγγλικά καλά είναι σάββατο, τα άλλα;
teo τα ενδοσχολικά δεν εξαρτώνται από τη σχολική μονάδα; Δηλαδή αν βάλουμε και διπλά μαθήματα γίνεται να τελειώσουμε νωρίτερα...
dimijim
Διάσημο μέλος
Λάθος.teo τα ενδοσχολικά δεν εξαρτώνται από τη σχολική μονάδα; Δηλαδή αν βάλουμε και διπλά μαθήματα γίνεται να τελειώσουμε νωρίτερα...
Το ξέρω αυτό από πέρσυ και πρόπερσυ αφού το πρόγραμμα των ενδοσχολικών στο σχολείο μου το φτιάχνουν οι μαθητές
Τελευταίο μάθημα πρέπει υποχρεωτικά να το δώσουμε την ημέρα που ορίζει το υπουργείο ως τελευταία
Τα υπόλοιπα όποτε κι όπως θέλουμε...
Εγώ το μόνο που θέλω είναι την επόμενη της τελευταίας μέρας των ενδοσχολικών, όλοι οι μαθητές του Λυκείου να μην δίνουν κάποιο μάθημα, να μην έχουν φύγει διακοπές και να μην παίζει η Εθνική στο Euro
Πολλά ζητάω;
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Λάθος.
Το ξέρω αυτό από πέρσυ και πρόπερσυ αφού το πρόγραμμα των ενδοσχολικών στο σχολείο μου το φτιάχνουν οι μαθητές
Τελευταίο μάθημα πρέπει υποχρεωτικά να το δώσουμε την ημέρα που ορίζει το υπουργείο ως τελευταία
Τα υπόλοιπα όποτε κι όπως θέλουμε...
Εγώ το μόνο που θέλω είναι την επόμενη της τελευταίας μέρας των ενδοσχολικών, όλοι οι μαθητές του Λυκείου να μην δίνουν κάποιο μάθημα, να μην έχουν φύγει διακοπές και να μην παίζει η Εθνική στο Euro
Πολλά ζητάω;
Ε το τελευταίο, άρα τις μέρες που δίνουν ειδικά όμως, πχ σχέδιο που είναι μεσοβδόμαδα μπορούμε να μην γράφουμε. Και εμείς εδώ έτσι κάνουμε στο πρόγραμμα, οι μαθητές το φτιάχνουν.
dimijim
Διάσημο μέλος
Μπορεί να δηλώσανε τίποτε ανάποδα στο σχολείο σου και να έγινε αυτό ή να ισχύει μόνο για εμάς στη ΘεσσαλονίκηΔεν το νομιζω γιατι πχ περσι εμεις ως δευτερα ειχαμε περισσοτερα μαθηματα απο την Α λυκειου και τελειωσαμε αργοτερα τις εξετασεις, οχι ολοι μαζι οπως λες εσυ...
Εγώ πάντως θυμάμαι στην Α'Λυκείου να έχω μια βδομάδα κενό, ενώ θα μπορούσα να έχω τελειώσει, έτσι ώστε να τελειώσω την τελευταία μέρα μαζί με τη Β και τη Γ...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.