catgirlbarbara
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Siritoss
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος
catgirlbarbara
Δραστήριο μέλος
Εμείς τον Καιόμενο τον είχαμε γράψει στο Διαγώνισμα 4μήνου, οπότε κανένα ποτάμι βλέπω να πέφτει.
Κι εμεις στο διαγωνισμα 4μηνου ειχαμε γραψει τον καιομενο και να που αυτο επεσε.
Ποτε δεν ξερεις τι θα πεσει.
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε εμάς το ποτάμι.Καλά, σε όλους ο καιόμενος έπεσε;
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
Παιζει να ειμαστε το μοναδικο σχολειο σε ολη την Ελλαδα που στις κολοενδοσχολεικες εξετασεις δεν μιλαει κανενας,δεν αντιγραφει κανενας και ειναι πιο υσηχα απο τις Πανελληνιες (εκει στο τελος της ωρας ανταλασσαμε κανενα σωστο-λαθος)
** καθηγητες,αν σας καψουμε κανενα αμαξι την τελευταια μερα εμεις θα φταιμε?
Οταν σε ολα τα αλλα σχολεια στην Ελλαδα ο ελενχος ειναι για γελια,το ιδιο και τα θεματα και οι υλες μονο σε εμας βρηκαν να το παιξουν σοβαροι,λες και ετσι θα στρωσει αυτη η κολοκοινωνια.Αν αυριο μεθαυριο ομως μου φαει την δουλεια ενας επειδη ειχε μεγαλυτερο βαθμο στο απολυτηριο τοτε θα τα πουμε ηλιθιοι
Και αυτο το συστημα ποσο για τον π...τσο ειναι?Σε θεμα που αφορα ολους τους μαθητες σε ολη την Ελλαδα και ειναι ανταγωνιστικη διαδικασια,ειναι δυνατον να μην ειναι σαν τις πανελλαδικες αλλα να ειναι καθαρα ανλογα το σχολειο και τους καθηγητες,τοσο υποκειμενικο δηλαδη?
οι αντιγραφες και λοιπες βοηθειες δεν επιτρεπονται ουτε σε μας...οι ανθρωποι ειναι πολυ νομοταγεις,καθως φαινεται...
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
catgirlbarbara
Δραστήριο μέλος
κ το κακο ειναι πως εχουμε μονιμως τους ιδιους
Ναι ρε γμτ, και σε μας το ιδιο. Τρεις μερες τους ιδιους ειχαμε. Σημερα ευτυχως αλλαξανε. Βαρεθηκα τους ιδιους.
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Ηταν τουλαχιστον πιο χαλαροι?Ναι ρε γμτ, και σε μας το ιδιο. Τρεις μερες τους ιδιους ειχαμε. Σημερα ευτυχως αλλαξανε. Βαρεθηκα τους ιδιους.
catgirlbarbara
Δραστήριο μέλος
Ηταν τουλαχιστον πιο χαλαροι?
Oι πρωτοι καθολου. Οι σημερινοι ηταν καπως, καπου καπου εκαναν τα στραβα ματια.
Giannoutas
Διάσημο μέλος
Αυριο γραφουμε ιστορια.Μας εβαλε 100 σελιδες υλη (τωρα τι να την πεις?).Το βιβλιο οπως ειναι φυσικο δεν το εχω ανοιξει καθολου μεσα στην χρονια.Βλεπω τις σελιδες και αναρωτιεμε,δηλαδη και 3 μερες να κατσω να ξεσκιστω,ποιος ο λογος?Αφου δεν προκειτε να τα μαθω.Το μονο που μας ειπε ειναι να διαβασουμε καλα τους ορισμους
Γεια πειτε κανεναν ορισμο καλο,να ψαξω να τους βρω να τους μαθω
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος
Πρώτη φορά στη ζωή μου κάνω σκονάκι αλλά τι να κάνουμε, τα φερε έτσι η ανάγκη
Περιμένω πως και πως την Πέμπτη που θα τελειώσω και θα' χω μπροστά μου ένα καλοκαίρι τεμπελιάς
catgirlbarbara
Δραστήριο μέλος
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Αυριο γραφουμε ιστορια.Μας εβαλε 100 σελιδες υλη (τωρα τι να την πεις?).Το βιβλιο οπως ειναι φυσικο δεν το εχω ανοιξει καθολου μεσα στην χρονια.Βλεπω τις σελιδες και αναρωτιεμε,δηλαδη και 3 μερες να κατσω να ξεσκιστω,ποιος ο λογος?Αφου δεν προκειτε να τα μαθω.Το μονο που μας ειπε ειναι να διαβασουμε καλα τους ορισμους
Γεια πειτε κανεναν ορισμο καλο,να ψαξω να τους βρω να τους μαθω
Κι εμεις αυριο Ιστορια γραφουμε.
Μερικοι sos ορισμοι ειναι :
Ιερη Συμμαχια
παλαιο καθεστως
Ευρωπαϊκη Συμφωνια
Φιλικη Εταιρεια
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Dias
Επιφανές μέλος
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Τυχερε εμεις τελειωνουμε την Παρασκευη,ισως να δουμε απευθειας κ τα αποτελεσματα των πανελληνιωνΌλοι ιστορία δίνουμε τη Δευτέρα? Θα διαπρέψουμε!!! (κι εγώ δεν ήξερα όλη τη χρονιά αν υπήρχε βιβλίο). Έχουμε ύλη 50 σελίδες, μας έδωσε ΣΟΣ και ερωτήσεις. (Σε μας ο νόμος λέει: λίγη ύλη, εύκολα, αλλά αντιγραφή τιμωρείται με ποινή θανάτου). Χθες έκανα ανάγνωση όλη την ύλη (ενδιαφέροντα πράγματα, αλλά τώρα ποιος έχει κεφάλι για τέτοια), το πρωί πήγα για μπάνιο και τώρα θα κοιτάξω ΣΟΣ και τις ερωτήσεις (νομίζω αυτά που γράφετε κι εσείς λένε). Τρίτη η αυλαία κλείνει με την τραγωδία (για μας) "Επιτάφιος" του Περικλή.
Dalian
Περιβόητο μέλος
Dias
Επιφανές μέλος
Τελείωσα (μόλις) με το δάβασμα της ιστορίας. Έχω γράψει (πιστεύω) σε όλα καλά και δεν θέλω να μου χαλάσει το απολυτήριο, οπότε και αύριο θα διαβάζω αρχαία (θα διαβάζω το τελευταίο μου σχολικό μάθημα, μου φαίνεται κάπως). Oι συμμαθητές μου τελειώνουν Τετάρτη με φυσική γενικής (που την έδωσα πανελλαδικές). Θα τους περιμένω για να πάμε για μπάνιο όλοι μαζί. Το βράδι της Τετάρτης ή της Πέμπτης θα έχουμε στο σχολείο γιορτή αποφοίτησης. Για βαθμούς την Παρασκευή δεν το βλέπω, Άπό Τρίτη μάλλον, ώστε μέσα στο τριήμερο να τους μάθουν μόνο οι "ξύπνιοι" που έχουν διασυνδέσεις.Τυχερε εμεις τελειωνουμε την Παρασκευη,ισως να δουμε απευθειας κ τα αποτελεσματα των πανελληνιων
Τα *** ποια σου?Μάλλον είμαι η μόνη που γράφει Λογοτεχνία & Κοινωνιολογία αύριο. Pah. Τίποτα δεν ξέρω... τα *** μου θα πάρω
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.