λακούβα93
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Σήμερα γράφαμε μαθηματικά. Καλά εντάξει, αποτυχία σκέτη. Η μπροστινή μου προσπάθησε να με βοηθήσει αλλά είχε πολύ μικρά γράμματα και δεν έβλεπα το γκαβό! ένα 7 και πολύ μου είναι.
Σε μια τάξη μας είχαν βάλει 2 σειρές από τα μαθηματικά και άλλες 2 σειρές από την βιολογία. Αυτό που με εκνεύρισε ήταν όταν ο βιολόγος ήρθε χαρούμενος και τους είπε τις περισσότερες απαντήσεις, ο δικός μας ήρθε με κάτι μούτρα μέχρι εκεί κάτω να μας επισημάνει να προσέξουμε στο 4ο θέμα και λέω από μέσα μου "σιγά μη φτάσω μέχρι το 4ο ρε".
Ahahaha, και σε εμάς είχε έρθει για απορίες, σε ένα τμήμα όλο θεωρητικούς. Και να λέει εδώ θα εφαρμόσετε τον τύπο, προσέξτε το τρίτο θέμα με τη μονοτονία (τι είναι αυτό?). Μάλλον δεν είχε καταλάβει που είχε μπει...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Ασε που οι μαθηματικοι τα θεωρουν ολα πανευκολα. Ασε που νομιζω οτι μας εβαλαν κ εκτος υλης,αλλα δεν ειπα τιποτα ,γιατι δεν ημουν σιγουρη για την υλη, κ το τμημα ηταν ολο θεωρητικους εκτος απο τον μπροστινο μου (τεχνολογικος) που ειχε το θρασος!να με ρωταει κ τι να του πω? Μονο για το Σ-Λ ημουν σιγουρη,οποτε τα καταπιαμε τα θεματα κ περαστικα μαςAhahaha, και σε εμάς είχε έρθει για απορίες, σε ένα τμήμα όλο θεωρητικούς. Και να λέει εδώ θα εφαρμόσετε τον τύπο, προσέξτε το τρίτο θέμα με τη μονοτονία (τι είναι αυτό?). Μάλλον δεν είχε καταλάβει που είχε μπει...
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Anw, on topic, έχει γαμηθεί το χέρι μου από το γράψιμο όλης της χρονιάς και στις ενδοσχολικές πονάω απίστευτα. =@
namaste
Νεοφερμένος
άσχετο, αλλά μήπως έχει κάποιος το βιβλίο της Βιολογίας γενικής στον υπολογιστή του...το θέλω και δεν μπορώ να το κατεβάσω απο εδώ https://www.pi-schools.gr/lessons/biology/did_yliko/lykeio/sxol_egx/biol_c_gen_lyk.pdf ,δεν ξέρω γιατί (γράφει κάτι τέτοιες μπούρδες..a...sr...s...e)
εγω το εχω!!
Συνημμένα
λακούβα93
Νεοφερμένος
Νά σαι καλά...μ'έσωσες...εγω το εχω!!
RunawayDreamer
Δραστήριο μέλος
Εγώ διαφωνώ με την άποψη που θέλει τους μαθηματικούς περίεργους, εγώ πάντα λίγο τα γλυκά μάτια τους έκανα ή στη γεωμετρία έβαζα χρώματα και σκιάσεις στα σχήματα, και τσέπωνα ένα 12αράκι. Συμπαθέστατοι άνθρωποι και μ' ένα κάπως ιδιόρρυθμο χιούμορ. Άσε που και στις πανελλήνιες πιστεύω πως διορθώνουν με περισσότερο μεράκι. Θα δούν πως έχει προσπαθήσει το παιδί, θα βάλουν καμιά μονάδα. Ενώ οι φιλόλογοι; Οι περισσότεροι γεμάτοι κόμπλεξ του τύπου "Α! Το 40 στην έκθεση είναι το Θεού, το 39 δικό τους και ο μαθητής από 38 και κάτω, πολλά θέλει". Αντικειμενικά, δεν γίνεται η Λογοτεχνία να είναι πιο δύσκολη από τα Μαθηματικά Κατ. αλλά οι καθυστερημένοι που διορθώνουν, την κάνουν να φαίνεται πιο δύσκολη.
Anw, on topic, έχει γαμηθεί το χέρι μου από το γράψιμο όλης της χρονιάς και στις ενδοσχολικές πονάω απίστευτα. =@
Και εγώ τα γλυκά μάτια τους έκανα τόσα χρόνια και έπαιρνα παραπάνω από 12. Καλό κορίτσι, δεν έκανα φασαρίες στο μάθημα τους, πρόσεχα (οχι αλήθεια πρόσεχα μπας και καταλάβω τίποτα) εεε και ανέβαινε ο βαθμός. Όμως με αυτόν που έμπλεξα φέτος δε γινόταν τίποτα..Μια φορά είχα αργήσει στο μάθημα, επειδή έχασα το λεωφορείο και μόνο που δε κάλεσε τα κανάλια και τους δικηγόρους. Είχε αφιερώσει όλο την ώρα να μου κάνει κήρυγμα και να μου λέει συνέχεια ότι ήμουν αγενεστατη που διέκοψα το μάθημα και απαίτησα να μπω.. (άργησα 2 λεπτά, χτύπησα την πόρτα, είχα άδεια εισόδου και τον ρώτησα αν γίνεται να μπω)!!!!
Και από πάνω με έβαλε να πάω ΕΓΩ να βγάλω φωτοτυπίες!!! ακόμα μου έχει μείνει! καλά στο δικό μας σχολείο όλοι τους είναι ένας και ένας πλην μερικών εξαιρέσεων
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Η αδελφη μου ηταν ολα τα χρονια το αγαπημενο παιδι των μαθηματικων (ντουβαρι βεβαια). Ολοι της εβαζαν 19 στο α τετραμηνο κ 20 στο β,γιατι ηταν μια αγια την ωρα του μαθηματος,παρακολουθουσε (αν κ δεν καταλαβαινε τιποτε),σηκωνοταν στον πινακα (μαλλον για να τον σβησει),γενικα ηταν παιδι μαλαμα!Και εγώ τα γλυκά μάτια τους έκανα τόσα χρόνια και έπαιρνα παραπάνω από 12. Καλό κορίτσι, δεν έκανα φασαρίες στο μάθημα τους, πρόσεχα (οχι αλήθεια πρόσεχα μπας και καταλάβω τίποτα) εεε και ανέβαινε ο βαθμός. Όμως με αυτόν που έμπλεξα φέτος δε γινόταν τίποτα..Μια φορά είχα αργήσει στο μάθημα, επειδή έχασα το λεωφορείο και μόνο που δε κάλεσε τα κανάλια και τους δικηγόρους. Είχε αφιερώσει όλο την ώρα να μου κάνει κήρυγμα και να μου λέει συνέχεια ότι ήμουν αγενεστατη που διέκοψα το μάθημα και απαίτησα να μπω.. (άργησα 2 λεπτά, χτύπησα την πόρτα, είχα άδεια εισόδου και τον ρώτησα αν γίνεται να μπω)!!!!
Και από πάνω με έβαλε να πάω ΕΓΩ να βγάλω φωτοτυπίες!!! ακόμα μου έχει μείνει! καλά στο δικό μας σχολείο όλοι τους είναι ένας και ένας πλην μερικών εξαιρέσεων
catgirlbarbara
Δραστήριο μέλος
Και εγώ τα γλυκά μάτια τους έκανα τόσα χρόνια και έπαιρνα παραπάνω από 12. Καλό κορίτσι, δεν έκανα φασαρίες στο μάθημα τους, πρόσεχα (οχι αλήθεια πρόσεχα μπας και καταλάβω τίποτα) εεε και ανέβαινε ο βαθμός. Όμως με αυτόν που έμπλεξα φέτος δε γινόταν τίποτα..Μια φορά είχα αργήσει στο μάθημα, επειδή έχασα το λεωφορείο και μόνο που δε κάλεσε τα κανάλια και τους δικηγόρους. Είχε αφιερώσει όλο την ώρα να μου κάνει κήρυγμα και να μου λέει συνέχεια ότι ήμουν αγενεστατη που διέκοψα το μάθημα και απαίτησα να μπω.. (άργησα 2 λεπτά, χτύπησα την πόρτα, είχα άδεια εισόδου και τον ρώτησα αν γίνεται να μπω)!!!!
Η αδελφη μου ηταν ολα τα χρονια το αγαπημενο παιδι των μαθηματικων (ντουβαρι βεβαια). Ολοι της εβαζαν 19 στο α τετραμηνο κ 20 στο β,γιατι ηταν μια αγια την ωρα του μαθηματος,παρακολουθουσε (αν κ δεν καταλαβαινε τιποτε),σηκωνοταν στον πινακα (μαλλον για να τον σβησει),γενικα ηταν παιδι μαλαμα!
κι εγω μια απο τα ιδια. Βαθμο κατω απο 14 δεν εχω παρει ποτε, ακομα και να μην εκανα καμια προσπαθεια στο μαθημα, μονο και μονο επειδη ημουν ησυχη.
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
catgirlbarbara
Δραστήριο μέλος
Dias
Επιφανές μέλος
Όταν διαβάζω αυτές τις πιπεριές μετανοιώνω που όταν από την Α λυκείου οι γονείς μου πρότειναν να πάρω απαλλαγή στα θρησκευτικά, αρνήθηκα για να μην ξεχωρίσω από τους φίλους μου.Ο άνθρωπος ως μέλος της Εκκλησίας ζει [FONT=GDACNC+TimesNewRoman,Times New Roman][FONT=GDACNC+TimesNewRoman,Times New Roman]μ[/FONT][/FONT]ε την ελπίδα ότι η πορεία του θα ολοκληρωθεί α) στα Έσχατα, β) με το θάνατο του, γ) μέχρι το θανατο του.
catgirlbarbara
Δραστήριο μέλος
Όταν διαβάζω αυτές τις πιπεριές μετανοιώνω που όταν από την Α λυκείου οι γονείς μου πρότειναν να πάρω απαλλαγή στα θρησκευτικά, αρνήθηκα για να μην ξεχωρίσω από τους φίλους μου.
εγω εχω παρει απο την α' γυμνασιου. Ενα μαθημα λιγοτερο
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Τελικα ολοι στο ιδιο καζανι ειμαστε!!!!!!!!!! οτι μαθημα κ να δινουμε βαριομαστε αφαντασταεγω αυριο γραφω αρχαια και ακομα δεν εχω τελειωσει
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Τελικα ολοι στο ιδιο καζανι ειμαστε!!!!!!!!!! οτι μαθημα κ να δινουμε βαριομαστε αφανταστα
όντως..βασικά εμένα ποτέ δε μου άρεσε κάποιο μάθημα. Τα έβρισκα όλα απίστευτα βαρετά.
Σήμερα στα αγγλικά μας είχε έκθεση για το πως να βελτιώσουμε το σχολείο (άσχετο που τελειώσαμε). Έγραψα ό,τι βλακεία μου κατέβηκε, μέχρι και για τον Δαλάι Λάμα και εκπαιδευτικές εκδρομές στην Ινδία..
prinCess.
Επιφανές μέλος
Καλά πάμε.
Εντωμεταξύ, τελειώνουμε 8/6 εμείς. Τι διάολο θα γράφουμε τόσες μέρες; Ο.ο
Iliaso
Περιβόητο μέλος
prinCess.
Επιφανές μέλος
Eγώ τι θα γράψω αρχαία;
Ρε εμάς η Φιλόλογος μας έχει βάλει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΛΙΓΑ πράγματα. Στην ύλη υπάρχουν μόνο 2 πρωτότυπα κείμενα και 2 μεταφρασμένα κείμενα. (όχι ότι είχαμε κάνει και πολλά, αλλά γουατέβερ)
Μερικοί καθηγητές τελικά όντως μας λυπούνται.
Dias
Επιφανές μέλος
Τελειώνω Τρίτη 7/6.Εντωμεταξύ, τελειώνουμε 8/6 εμείς. Τι διάολο θα γράφουμε τόσες μέρες; Ο.ο
Eγώ τι θα γράψω αρχαία;
Φιλοκαλούμεν τε γάρ μετ' ευτελείας καί φιλοσοφούμεν άνευ μ@λ@κίας (Θουκ.,Περικλέους Επιτάφιος, 40)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.