danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελα κ συ στο κλαμπ των αριστουχωνστα μαθηματικα γ. Εμεις οι υπολοιπο θεωρητικοι ηδη θριαμβευσαμε!!!!Και εγώ μια από τα ίδια. Σήμερα γράφαμε κείμενα, έπεσε ο καιόμενος, και παρόλου που διάβασα κάτι πρόχειρες σημειώσεις το πρωί στο σχολείο έγραψα πάρα πολύ καλά. Αλλά η δικιά μας το είχε παρακάνει. Στυλ πανελληνίων ήταν, με περιορισμό λέξεων, με κριτικές του συγγραφέα, με παράλληλο...Ο,τι να ναι..
Καλά αύριο γράφω μαθηματικά, περιττό να πω πως είτε διαβάσω είτε όχι, τον ίδιο βαθμό θα γράψω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian
Περιβόητο μέλος
ΤεενξΚαι εγώ μια από τα ίδια. Σήμερα γράφαμε κείμενα, έπεσε ο καιόμενος, και παρόλου που διάβασα κάτι πρόχειρες σημειώσεις το πρωί στο σχολείο έγραψα πάρα πολύ καλά. Αλλά η δικιά μας το είχε παρακάνει. Στυλ πανελληνίων ήταν, με περιορισμό λέξεων, με κριτικές του συγγραφέα, με παράλληλο...Ο,τι να ναι..
Καλά αύριο γράφω μαθηματικά, περιττό να πω πως είτε διαβάσω είτε όχι, τον ίδιο βαθμό θα γράψω.
πατάτε πολλαπλή παράθεση στα μηνύματα των χρηστών που θέλετε να απαντήσετε και μετά πατάτε παράθεση.
Και εγώ μέχρι να το μάααααθω..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RunawayDreamer
Δραστήριο μέλος
Ελα κ συ στο κλαμπ των αριστουχωνστα μαθηματικα γ. Εμεις οι υπολοιπο θεωρητικοι ηδη θριαμβευσαμε!!!!
Μα σκέτη αποτυχία είμαι. Στο μοναδικό διαγώνισμα που γράψαμε είχα πάρει 12 (με ιδιαίτερα στα διαλείμματα από φίλη της θετικής) και στον έλεγχο με έβαλε 11! Μα γιατί;;; Αχχχ, πάλι καλά που αύριο θα είναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ μου επαφή με τέτοιου είδους μαθηματικά!
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλος ανθρωπος!!!!!!!!Εγώ γράφω 3 και μου βάζει 15. Σε όλες της θεωρητικής αυτο κάνει ο δικός μας ;p
RunawayDreamer
Δραστήριο μέλος
Εγώ γράφω 3 και μου βάζει 15. Σε όλες της θεωρητικής αυτο κάνει ο δικός μας ;p
Έλα ρε, ο φυσικός μου μου έβαλε 18 ενώ του έγραψα 4!
Απλά ο μαθηματικός μας είναι -------- . Δε θέλει να χαρίζει βαθμούς λέει, τραυλίζει κιόλας και πετάει και κάτι αρχαία ρητά μες στο μάθημα. Πόση ώρα κάνει για να ολοκληρώσει μια πρόταση.
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Νομιζω οτι οι φυσικοι ειναι πιο ανετοι στους βαθμους απο τους μαθηματικουςΈλα ρε, ο φυσικός μου μου έβαλε 18 ενώ του έγραψα 4!
Απλά ο μαθηματικός μας είναι -------- . Δε θέλει να χαρίζει βαθμούς λέει, τραυλίζει κιόλας και πετάει και κάτι αρχαία ρητά μες στο μάθημα. Πόση ώρα κάνει για να ολοκληρώσει μια πρόταση.
RunawayDreamer
Δραστήριο μέλος
Νομιζω οτι οι φυσικοι ειναι πιο ανετοι στους βαθμους απο τους μαθηματικους
Έχω συναντήσει πολλούς άνετους μαθηματικούς. Πίστεψε με, έχει να κάνει με τον χαρακτήρα.
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι! Εμάς μας έλεγε όλη τη χρονιά να σημειώνουμε τα σος πάνω στο βιβλίο και για το τέλος μας έδωσε 3 ασκήσεις και θα βάλει τη μια.Νομιζω οτι οι φυσικοι ειναι πιο ανετοι στους βαθμους απο τους μαθηματικους
Και δεν ξέρω πως, αλλά στο διαγώνισμα μου είχα βάλει 15 () και τετράμηνο 18.
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Dalian
Περιβόητο μέλος
Άσε μας να βγάλουμε τα απωθημένα μας...Παλικάρια, δεν ξέρω γιατί χαιρόμαστε όμως. Αυτά που περιγράφετε δεν τιμούν και πολύ τους καθηγητές σας και σίγουρα όχι εσάς απέναντι σε παιδιά που δεν έχουν αυτή τη μεταχείριση και σας διαβάζουν αυτή τη στιγμή. Keep it low.
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
βρε κοριτσια,σε ποια σχολεια πατε και ειναι ολα τοσο καλα...γιατι εγω για να παρω καλους βαθμους,επρεπε να διαβασω στα διαγωνισματα τετραμηνου...ενω στα ενδοσχολικα δεν μας εχουν πολυβοηθησει...
Κι εγώ διάβαζα στα διαγωνίσματα τετραμήνου και είχαμε και αρκετά μάλιστα..Απλά κάποιοι καθηγητές μας βοήθησαν με τις βαθμολογίες και ειδικά όταν είσαι σε ένα τμήμα με την πλειονότητα των μαθητών να είναι αδιάφοροι και να κάνουν φασαρία συνεχώς, 1-2 φορές να σηκώσεις το χέρι σου, και να προσέξεις σου βάζουν καλό βαθμό.
Καλά, για βοήθεια στις ενδοσχολικές ας μη μιλήσω. Ιστορία 50-60 σελίδες πάνω-κάτω, κοινωνιολογία 45
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Σαφως κ επρεπε να διαβασουμε για τα διαγωνισματα τετραμηνου κ 20αρια δεν εβαζαν ,οσο για τα ενδοσχολικα απο τ ους περισσοτερους καθηγητες μηδενικη βοηθεια,ασε που μηδενισαν κ συμμαθητη γιατι σηκωθηκε να παει κ καλα τουαλεττα κ φανηκε η ακρη του σκονακιου στην τσεπη του(κ αυτο το σκονακι ηταν ασχετο με τα θεματα,ομως ουτε που το εξετασαν)βρε κοριτσια,σε ποια σχολεια πατε και ειναι ολα τοσο καλα...γιατι εγω για να παρω καλους βαθμους,επρεπε να διαβασω στα διαγωνισματα τετραμηνου...ενω στα ενδοσχολικα δεν μας εχουν πολυβοηθησει...
akis95
Δραστήριο μέλος
RunawayDreamer
Δραστήριο μέλος
βρε κοριτσια,σε ποια σχολεια πατε και ειναι ολα τοσο καλα...γιατι εγω για να παρω καλους βαθμους,επρεπε να διαβασω στα διαγωνισματα τετραμηνου...ενω στα ενδοσχολικα δεν μας εχουν πολυβοηθησει...
εκεί που μπορούσα διάβαζα, δηλαδή θρησκευτικά, ιστορία, κοινωνιολογία και γενικά ότι ήταν θεωρητικό, τον βαθμό τον είχα πάρει με την αξία μου σε αντίθεση με άλλα παιδιά που έκαναν σκονάκια και είχαν ανοικτά βιβλία.
Αλλά ρε, ένα θεωρητικό μυαλό πως μπορεί να γράψει καλά στα μαθηματικά και την φυσική; Γι'αυτό, σε αυτά τα δύο μαθήματα έγω προσωπικά ήθελα λίγη βοήθεια και μου την έδωσε μόνο ο φυσικός όπως και σε όλους. Αλλά στα μαθηματικά, μου έδειξε η φίλη πως να λύνω κάποιες ασκήσεις, έκατσα και έμαθα λίγη θεωρία τότε και πήγα και έγραψα 12 ενώ αυτός με έβαλε 11. Ε, γιατί δηλαδή;
Μου έχει μείνει γιατί όλοι οι άλλοι βαθμοί ήταν καλοί και βλέπεις ένα 11αρι και σου φεύγει η διάθεση!!
Ωωωωωχ, τα 'πα και ξελάφρωσα!
add: σήμερα ο βιολόγος μας έδωσε στα παιδιά τις απαντήσεις στην βιολογία και αν τα διαβάσουν, τότε όλοι θα γράψουν πάνω από 14. είναι δίκαιο; Και εμείς στα μαθηματικά δηλαδή τι θα γράψουμε; 'ντάξει, δε λέω να μας δίνουν έτοιμες τις λύσεις αλλά ας μας βοηθήσουν με άλλο τρόπο..
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Ιστορία,Βιολογία : 12-13
Αρχαία,Αγγλικά : 17-18
χαχαχαα...πάω απλά αδιάβαστος
catgirlbarbara
Δραστήριο μέλος
πατάτε πολλαπλή παράθεση στα μηνύματα των χρηστών που θέλετε να απαντήσετε και μετά πατάτε παράθεση.
Και εγώ μέχρι να το μάααααθω..
ευχαριστω για την απαντηση
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Στα ιδιωτικα σχολεια τους δινουν οχι μονο τα θεματα αλλα κ λυμενες κ τις ασκησεις για τις ενδοσχολικες. Κ σε μας οι μαθηματικοι δεν αφαιρεσαν ουτε μια σελιδα υλης, ισχυσε οτι ισχυε κ για τις πανελληνιες. Ενω στα αρχαια,λογοτεχνια οι φιλολογοι αφαιρεσαν αρκετα.εκεί που μπορούσα διάβαζα, δηλαδή θρησκευτικά, ιστορία, κοινωνιολογία και γενικά ότι ήταν θεωρητικό, τον βαθμό τον είχα πάρει με την αξία μου σε αντίθεση με άλλα παιδιά που έκαναν σκονάκια και είχαν ανοικτά βιβλία.
Αλλά ρε, ένα θεωρητικό μυαλό πως μπορεί να γράψει καλά στα μαθηματικά και την φυσική; Γι'αυτό, σε αυτά τα δύο μαθήματα έγω προσωπικά ήθελα λίγη βοήθεια και μου την έδωσε μόνο ο φυσικός όπως και σε όλους. Αλλά στα μαθηματικά, μου έδειξε η φίλη πως να λύνω κάποιες ασκήσεις, έκατσα και έμαθα λίγη θεωρία τότε και πήγα και έγραψα 12 ενώ αυτός με έβαλε 11. Ε, γιατί δηλαδή;
Μου έχει μείνει γιατί όλοι οι άλλοι βαθμοί ήταν καλοί και βλέπεις ένα 11αρι και σου φεύγει η διάθεση!!
Ωωωωωχ, τα 'πα και ξελάφρωσα!
add: σήμερα ο βιολόγος μας έδωσε στα παιδιά τις απαντήσεις στην βιολογία και αν τα διαβάσουν, τότε όλοι θα γράψουν πάνω από 14. είναι δίκαιο; Και εμείς στα μαθηματικά δηλαδή τι θα γράψουμε; 'ντάξει, δε λέω να μας δίνουν έτοιμες τις λύσεις αλλά ας μας βοηθήσουν με άλλο τρόπο..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.