nataliaaa
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
01011001
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
N.R
Νεοφερμένος
virginia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Theoni
Νεοφερμένος
Orlando
Δραστήριο μέλος
Κι εγω ειμαι 1.88,τι παει να πει?Οποιος ειναι 3χρονια μεγαλυτερος πρεπει να μου ριχνει 1 κεφαλι???lolκαλα ποσο κοντη εισαι πια 1.65 ειναι το οριο οχι 1.75 εγω 1.64 ειμαι εγω που ειμαι τριτη γυμνασιου
ΒΙΚΑΚΙ36421
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΒΙΚΑΚΙ36421
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΒΙΚΑΚΙ36421
Νεοφερμένος
Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες σου...Μου ήταν πολύ χρήσιμες γιατί όσους ρωτούσα για τις σχολές ΣΣΑΣ μου έλεγαν ότι μετράει το ύψος.Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!
Τελικά μετράει ύψος για όλες τις σχολές ΣΣΑΣ.Κάποιος μου είπε ότι δεν μετράει ύψος και κατά συνέπεια ενημερώθηκα λάθως!Συγγνώμη αλλά και εγώ πήρα λανθασμένες πληροφορίες.
Έφη35891
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikodim14
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.