miv
Επιφανές μέλος
Ξέρω 'γω μωρέ? Δε σε κοροϊδεύουνε όταν τους λες ότι κάνεις μπαλέτο?
Η μεγαλυτερη υπερδύναμη του κόσμου βάσισε την τέχνη της στα μπαλέτα. Και όχι, όσο περίεργο κι αν ακούγεται σε ορισμένους που δεν έχουν δει ποτέ μπαλέτο, ο τρόπος με τον οποίο χορεύει ένας άνδρας μπαλέτο δεν υποδεικνύει κανένα σημάδι ομοφυλοφιλίας. Εγώ δεν θα χόρευα για λόγους προσωπικού γούστου, αλλά αυτό δε σημαίνει οτι μπορώ να απαξιώνω και την τέχνη άλλων ανθρώπων. Το ότι εγώ προτιμώ ζειμπέκικο, χασάπικο, συρτό και πεντοζάλη δεν σημαίνει οτι δεν είναι και ωραίο το οπτικό αποτέλεσμα του μπαλέτου. Άσχετα αν εγώ δεν θα το έκανα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!!!...vivaki...!!!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εδώ θα παραθέτετε ιστοσελίδες με γυμναστικές!
Ξεκινάω!
https://www.myself.gr/Article/tummy-tightening-body/42-1271.html
και η καλύτερη:
https://users.ilei.sch.gr/ragian/diet.htm
πάτε κάτω κάτω στη δεύτερη ιστοσελίδα για να δείτε τι έχει!:iagree:
δείτε κι αυτό!
https://users.ilei.sch.gr/ragian/biorythm.htm
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RAMONES
Νεοφερμένος
Τζίνα
Νεοφερμένος
Iridoni
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Εγω ασχολουμαι με τον χορο εδω και 2 χρονια και συγκεκριμενα με κλασσικο μπαλετο και jazz.
Κι εγώ ασχολούμαι με τον χορό εδώ και 7 χρόνια Και τα 7 με το μπαλλέτο ενώ φέτος ξεκίνησα και σύγχρονο. Το καλοκαίρι σκεφτομαι να κάνω tango or s/th like that
Πάντως κι εγώ έχω μια πολύ άσχημη αίσθηση όταν δεν αθλούμαι, βασικά με πιάνουν τα νεύρα μου άμα χάσω αρκετά μαθήματα, έχει τύχει ξερωγω να κάνω κλασσικό με πυρετό, με τα χαρτομάντηλα από δίπλα, μόνο και μόνο για να μην το χάσω. Επίσης είναι γελοίο που η γυμναστική στο σχολείο γίνεται μόνο μια ώρα στο λύκειο, είναι ελάχιστος χρόνος, τα παιδιά που δεν προλαβαίνουν να γυμνάζονται έξω απ'το σχολείο θα μπορούσαν μέσα σε 3 διδακτικές ώρες την εβδομάδα να κρατηθούν σε φόρμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
G!Ot@K/
Εκκολαπτόμενο μέλος
fuela
Νεοφερμένος
τώρα πηγαίνω μια δυο φορές την εβδομάδα γυμναστήριο και yoga και οτι άλλο τύχει με φίλους ή στο σπίτι...
stellaki_l
Νεοφερμένος
gio haha
Νεοφερμένος
μπορει να ειναι κουραστικο αλλα ξεσκας..ασε που οι κολλητες μ ειναι απο εκει και 5 χρονια τωρα δν εχουμε μαλωσει για κανενα λογο..
ποδηλασια..το συνιστω ανεπιφυλακτα!
roCket_Queen
Νεοφερμένος
Έχω ασχοληθεί και με το κολύμπι 2 χρόνια αλλά μάλλον δεν βλέπω να συνεχίζω φέτος...
Μου αρέσει πολύ η γυμναστική (συγκεκριμένα η ενόργανη και η ρυθμική) δυστυχώς όμως η έλλειψη γυμναστηρίου στο νησί που μένω, δεν μου επιτρέπει την ενασχόληση αυτή
Σοφακι29785
Νεοφερμένος
jim_punk_182
Νεοφερμένος
Trolen
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πολύ γυμναστική τώρα που μπορώ πια
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Trolen
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λοιπόν, όσοι πιστοί γυμνάζονται καλούνται να μου λύσουν την απορία. Ποιοι είναι οι κατάλληλοι κοιλιακοί για να φανεί αυτό που λέμε "τριγωνάκι"; Ξέρετε η γράμμωση στην κάτω κοιλιακή χώρα. Επίσης είναι πιο δύσκολο να αποκτήσεις άνω ή κάτω κοιλιακούς; (Αυτό το ρωτάω απλώς επειδή διαφωνούσα μʼ έναν φίλο μου. )
Ποιο εύκολα γυμνάζεις τους άνω κοιλιακούς.
Άσκηση εύκολη για κοπέλα για να γυμνάσεις τους κάτω κοιλιακούς είναι να ξαπλώσεις κάτω και να τραβάς μέχρι πάνω τα πόδια σου σε θέση καθίσματος και ξανά κάτω χωρίς να ακούμπησουν το έδαφος ξεκίνα με 2 ΣΕΤ των 7 επανλήψεων και αύξανε τα ΣΕΤ,Επαναλήψεις ανά 3-4 μέρες.:no1:
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Μου φτάνουν οι κοιλιακοί και οι κάμψεις εκεί
Trolen
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ κάνω αθλήματα...
Μου φτάνουν οι κοιλιακοί και οι κάμψεις εκεί
στρατιώτη πόσες κάμψεις ρύχνεις ? (δεν έχω ακούσει προσωπικά γυναίκα να κάνει κάμψεις για αυτό σε ρωτάω)
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
Τώρα μόνο ποδήλατο κάνω που και που και πολύυυυ κολύμπι στη θάλασσα το καλοκαίρι.
Άαα!και κάθε φορά που βγαίνω ή μπαινω απο το δωμάτιο μου κάνω μονόζυγο,πιάνεται;;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.