Astraxan
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι γνώμη έχετε λοιπόν για την γυμναστική?Γυμνάζεστε καθόλου?
Οτιδήποτε θέλετε μπορείτε να το πείτε εδώ!:no1:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
FanIsHere
Νεοφερμένος
Η γνώμη μου νομίζω ότι είναι ίδια με τον υπολοίπων. Ότι, δηλαδή, καλή η γυμναστική, αλλά λίγο βαρετή. Βέβαια μερικοί δεν βαριούνται με το να γυμνάζονται (πράγμα πολύ θετικό).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jenny
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλλά καλύτερα είναι στο γυμναστήριο...Πηγαίνω 3-4 φορές την εβδομάδα και νιώθω αρκετά καλά και σωματικά και ψυχικά
Anarki
Διάσημο μέλος
miv
Επιφανές μέλος
FanIsHere
Νεοφερμένος
Semina
Νεοφερμένος
eL BaRTo
Νεοφερμένος
φετος τα ψιλοπαρατησα αλλα σκοπευω να ξαναπαω προπονηση [εχω να παω κανα 2μηνο]
γυμναστηριο παω 2-3 φορες την εβδομαδα
ειναι απαισια να εισαι "αγυμναστος"
οχι μονο επειδη δεν θα εχεις το "προβαλλομενο απο ΜΜΕ σωμα" αλλα γιατι κυριως νιωθεις εντελως μα εντελως χαλια....
σχετικα καλη [γιατι τπτ δν γινεται τελεια] διατροφη και ασκηση τουλαχιστον 2 φορες την εβδομαδα ειναι οτι πρεπει..
Astraxan
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για να νιώθεις χάλια θα πρέπει να είσαι γυμνασμένος και να το έχεις κόψει. Κάποιος που δε γυμνάζεται συστηματικά δεν νιώθει χάλια γιατί δε θα μπορεί να το συγκρίνει με το αίσθημα μετά τη γυμναστική. Κάτι αντίστοιχο με την ευτυχία και τη δυστυχία.
Συμφωνώ με την Krou...Εμείς π.χ που δεν έχουμε κάποιο γυμναστήριο στην περιοχή μας δεν μπορούμε από μόνοι μας να βάλουμε κάποιο πρόγραμμα το οποίο να ακολουθήσουμε όπως γίνεται στα γυμναστήρια..Έτσι όποτε έχουμε χρόνο πηγαίνουμε για κανένα μπάσκετ, καμιά μπαλίτσα..άντε και για κανένα τένις...
Κάνουμε και κανέναν κοιλιακό και καμιά κάμψη στο σπίτι και είμαστε οκ..
Τώρα τελευταία όμως αρχίσαμε να βάζουμε κιλάκια και δεν μας αρέσει καθόλου..:nono:
miv
Επιφανές μέλος
εμ.. κανω μπασκετ απο πρωτη δημοτικου
φετος τα ψιλοπαρατησα αλλα σκοπευω να ξαναπαω προπονηση [εχω να παω κανα 2μηνο]
γυμναστηριο παω 2-3 φορες την εβδομαδα
ειναι απαισια να εισαι "αγυμναστος"
οχι μονο επειδη δεν θα εχεις το "προβαλλομενο απο ΜΜΕ σωμα" αλλα γιατι κυριως νιωθεις εντελως μα εντελως χαλια....
σχετικα καλη [γιατι τπτ δν γινεται τελεια] διατροφη και ασκηση τουλαχιστον 2 φορες την εβδομαδα ειναι οτι πρεπει..
Συμφωνω οτι η ελλειψη γυμναστικης δεν ειναι ωραιο πραγμα. Μην παραβαλλεις ομως τα προτυπα σαν επιχειρημα. Κανεις δεν πρεπει και δεν οφειλει να νιωθει ασχημα επειδη δεν ειναι ανορεκτικος, γιατι αυτο δυστυχως προβαλλουν τα μαζικα μεσα ενημερωσης.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Πολλοί είναι που το κάνουν. :no1:
eL BaRTo
Νεοφερμένος
Μην παραβαλλεις ομως τα προτυπα σαν επιχειρημα. Κανεις δεν πρεπει και δεν οφειλει να νιωθει ασχημα επειδη δεν ειναι ανορεκτικος, γιατι αυτο δυστυχως προβαλλουν τα μαζικα μεσα ενημερωσης.
ειρωνικο ηταν αυτο με τα προτυπα [εξου και τα ""]
Babalu
Νεοφερμένος
κατα καιρους εχω κανει διαφορα αθληματα οπως κολυμβηση, τεννις, μπαλετο, ακροβατικη, ενοργανη αλλα στο τελος με κερδισε το τραμπολινο! με το οποιο ασχολουμαι σοβαρα εδω και 8χρονια.
το οτι ειναι ασυνηθιστο αθλημα, προκαλει το θαυμασμο αλλα και συναρπαζει νομιζω ηταν οι λογοι που "κολλησα"!
ουσιαστικα ξεκινησα γιατι ημουν τοσο ενεργητικη οταν ηυμουν μικρη που η μαμα μου ηθελε να με "ξεφορτωθει" λιγακι
τωρα πια, δεν μπορω να απεχω απο την προπονηση παραπανω απο μια βδομαδα γιατι... ε.. δεν ξερω!!!! απλα μετα κατι παθαινω και τρελαινομαι!!! εχει γινει δευτερη φυση μου υποθετω
παντως, προτρεπω οοολους να αθλουνται εστω στο ελαχιστο γιατι πραγματικα ειναι ο,τι καλυτερο μπορουμε να προσφερουμε στο σωμα και το μυαλο μας. γιατι αθλητισμος δεν ειναι να "χτιζεις" μυες και να κανεισ επιδειξη, αλλα να μαθεις να συμβιβαζεσαι με το σωμα σου, να δουλευεις σε ομαδα, να συναγωνιζεσαι και οχι να ανταγωνιζεσαι και συγχρονως να ακονιζεις το μυαλο σου.
ειμαι λιγο πορωμενη μαλλον αλλα γιατι οχι?!
Παυλος
Νεοφερμένος
Αντώνης
Δραστήριο μέλος
Ακριβώς!Εγω απο νους υγιης εν σωματι υγιη παιρνω μονο το πρωτο μερος, συγχωρεστε με! Οχι οτι εχω σωματικες δυσαναλογιες, αλλα ουτε ειμαι και μποντυμπιλντερ!
Το ίδιο με σένα κάνω και εγώ.
Κάτι ήξεραν οι αρχαίοι που έβαλαν τον νου πρώτο
Παυλος
Νεοφερμένος
Ακριβώς!
Το ίδιο με σένα κάνω και εγώ.
Κάτι ήξεραν οι αρχαίοι που έβαλαν τον νου πρώτο
πολυ ακυρο αυτο που εγραψες Αντώνιε!
νους υγιης εν σωματι υγειη σημαινει οτι ο πνευματικος τομεας θα ειναι υγιης μεσα σε σωμα υγιες(οχι απαραιτητα γυμνασμενο)!Οποτε δεν κανουν κανενος ειδους διακριση στο θεμα νους-σωμα!!!!!!!ΓΚΕΓΚΕ??????:fss:
Ηλίας
Πολύ δραστήριο μέλος
journalist
Εκκολαπτόμενο μέλος
@miv:Νους υγιης εν σωματι υγιει ειναι το σωστο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.