halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
Πήγαινε εκεί με τον περισσότερο κόσμο, και δε θα βαριέσαι και θα κάνεις και γνωριμίες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orestes
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
Γυμναστήριο είναι βαρετά ??? Ίσα ίσα στο γυμναστήριο γνωρίζεις πολύ κόσμο....
Αν δεν αθλείσαι με κάποιον άλλον δεν λέει, είναι άλλου είδους επικοινωνία.
miv
Επιφανές μέλος
Orlando
Δραστήριο μέλος
Υπ'οψην οτι το γυμναστηριο ειναι αηδιαστικα βαρετο..
chris_90
Διάσημο μέλος
Οντως και γι' αυτο το σταματησα στις 2 εβδομαδες! :pΥπ'οψην οτι το γυμναστηριο ειναι αηδιαστικα βαρετο..
Σ' αυτο που λεει ο miv συμφωνω. Εγω πηγαινα κολυμβητηριο σε ΠΟΛΥ μικρη ηλικια (5-9 χρονων), παρολα αυτα ειχε καποια οφελη στην υγεια μου που κρατουν ως σημερα.
Η αληθεια ειναι οτι καποιες φορες μου περναει φευγαλεα απο το μυαλο η ιδεα να το ξανα-αρχισω, για λογους υγειας και βελτιωσης της φυσικης μου καταστασης. Αλλα το θεωρω ανεφικτο σ' αυτη την ηλικια...
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
fabulous
Δραστήριο μέλος
Κολυμβητήριο πήγαινε ή αλλιώς συνδύασε τα και τα δύο καλή ιδέα
chris_90
Διάσημο μέλος
fabulous
Δραστήριο μέλος
Όντως...Καλα... για να συνδυασεις και τα δυο χρειαζονται μεγαλες αντοχες! :p
Σώμα που κάνεις όμως ε?
JoJoanna
Νεοφερμένος
cookie
Νεοφερμένος
Ελα ντε?θελω σιγουρα να αρχισω ενα απ' τα 2 αλλα δε ξερω ποιο!Βασικα θελω αρχικα να χασω καποια κιλα και μετα να γυμναστω!Τι πιστευετε πως ειναι καλυτερο?Τι προσφερει το ενα και τι το αλλο?Ακουω τις αποψεις σας
το κολυμβ. φυσικα...πηγαινα αρκετα χρονια και πιστευω ειναι οοο,τι καλυτερο!:no1:
σταματησα πριν 4 χρονια να φανταστεις εξαιτιας διαβασματος κτλ αλλα και παλι διατηρηθηκα μια χαρα!
κατα τη γνωμη μου καμια σχεση με γυμναστηριο....σε γυμναζει ολοκληρη και αλλαζει το σωμα το κολυμπι...θα το δεις αμεσως
zaxosm
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κατ'αρχας πρεπει να βρεις ποιο απο τα στυλ σου αρεσει πιο πολυ. Σε αυτο θα κανεις την περισσοτερη εξασκηση ημερησιως.
Ωστοσο μια φορα το μηνα δεν θα ασχολεισαι καθολου με αυτο αλλα με ολα τα υπολοιπα.
Στο κολυμβητηριο αν θες να πας θα σου βγει ο πατος.... Ειδικα αν το κοιταξεις και πιο σοβαρα απο το να γυμναζεσαι απλα (πρωταθλητισμο).
Σκεψου οτι εγω που ασχολουμαι με πρωταθλητισμο κανω ημερησιως 5-6 χιλιομετρα (3-4 ωρες).
Μονο με εντατικη κολυμβηση αποκτας καλο σωμα και "σιλουετα" ενω με το γυμναστηριο ειναι πιο ευκολα τα πραγματα.
Αν θες να ασχοληθεις σοβαρα πηγαινε κολυμβητηριο αλλα αν θες απλα να γυμναζεσαι και να χασεις κιλα τοτε γυμναστηριο.
Αυτα απο μενα.
George SK
Νεοφερμένος
Μονο με εντατικη κολυμβηση αποκτας καλο σωμα και "σιλουετα" ενω με το γυμναστηριο ειναι πιο ευκολα τα πραγματα.
Αν θες να ασχοληθεις σοβαρα πηγαινε κολυμβητηριο αλλα αν θες απλα να γυμναζεσαι και να χασεις κιλα τοτε γυμναστηριο.
Αυτα απο μενα.
Θέλω κολυμβητήριο αλλά δεν έχει σε ακτίνα 75km από το σπίτι μου...
Levi
Νεοφερμένος
Ειναι οτι καλυτερο για γυμναστικη και πολυ ενδιαφερον! Δεν προκειτε να βαρεθεις οπως πχ σε ενα γυμναστηριο!
(ειδικα αν κολυμπας με παρεα)
George SK
Νεοφερμένος
Παω σε κολυμβητηριο και ασχολουμαι γενικα εδω και 8+ χρονια!
Ειναι οτι καλυτερο για γυμναστικη και πολυ ενδιαφερον! Δεν προκειτε να βαρεθεις οπως πχ σε ενα γυμναστηριο!
(ειδικα αν κολυμπας με παρεα)
8 χρόνια...!
Λατρεύω την κολύμβηση γιατί είναι η καλύτερη γυμναστική, σε όλους τους τόμεις!
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
Κοιτα, το κολυμβητηριο εχει πιο πολυ πλακα αλλα εισαι κοπελα και εχω ακουσει πως κανει μεγαλες πλατες το κολυμπι.τωρα το γυμναστηριο ειναι πιο ωραιο κατα τη γνωμη μου αν εισαι βεβαια και αθλητικος τυπος...{η αδερφη μου ειχε πληρωσει συνδρομη για ενα χρονο και πηγαινε μια στο τοσο γτ βαριοταν...}Ελα ντε?θελω σιγουρα να αρχισω ενα απ' τα 2 αλλα δε ξερω ποιο!Βασικα θελω αρχικα να χασω καποια κιλα και μετα να γυμναστω!Τι πιστευετε πως ειναι καλυτερο?Τι προσφερει το ενα και τι το αλλο?Ακουω τις αποψεις σας
Αντώνης
Δραστήριο μέλος
Τώρα όσο αφορά τις πλάτες κτλ, λογικά αν δεν ασχοληθείς με πρωταθλητισμό δε θα φαρδύνουν τόσο οι πλάτες σου, δηλαδή αν το πάρεις χαλαρά. Ξέρω πάντως ότι το κολύμπι φτιάχνει ωραία το στήθος, αφού ορθώνει τις πλάτες και βελτιώνει τη στάση του σώματος.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.