American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης ΟΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33,741 μηνύματα.

08-09-22

17:41
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του Forum. Θέλω τη βοήθεια σας / άποψη σας πάνω σε 3 προγράμματα που με ενδιαφέρουν για το μεταπτυχιακό μου. Θα ήθελα να ακούσω την άποψη σας σχετικά με ποιο από τα παρακάτω προγράμματα θεωρείτε καλύτερο όσο αφορά τις προοπτικές που σου δίνει , αν ο κλάδος έχει επαγγελματική αποκατάσταση η αν πρέπει να κοιτάξω σε κάποιον αλλον κλάδο (πείτε γνώμες ). Να πω ότι μου αρέσουν και τα 3 προγράμματα που θα σας βάλω καθώς είναι χρηματοοικονομικά . Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Θα με ενδιέφερε να ακούσω την γνώμη όλων των παιδιών και ειδικά των @taketrance ,@Dreamweaver ,@grtt ,@hl_amhxanos που έχουν σπουδάσει οικονομικά και έχουν μία εικόνα για τον κλάδο ως μεγαλύτεροι. Προφανώς θέλω την γνώμη και της @EvanescenceQ και του @GeorgePap2003 Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Το πρώτο πρόγραμμα είναι το Λογιστικής και χρηματοοικονομικής του ΟΠΑ. Με ενδιαφέρει το τρίτο πρόγραμμα που είναι χρηματοοικονομική , επενδύσεις και διαχείρηση κινδύνου, όχι το δεύτερο που είναι η λογιστικη.
Το δεύτερο πρόγραμμα είναι το χρηματοοικονομικής και τραπεζικής διοίκησης ξανά στο ΟΠΑ.
Το τρίτο πρόγραμμα είναι πάλι χρηματοοικονομική και τραπεζική διοίκηση όμως στο πανεπιστήμιο Πειραιά.
Θα με ενδιάφερε να ακούσω την άποψη όλων των παιδιών και ειδικά των
Το πρώτο πρόγραμμα είναι το Λογιστικής και χρηματοοικονομικής του ΟΠΑ. Με ενδιαφέρει το τρίτο πρόγραμμα που είναι χρηματοοικονομική , επενδύσεις και διαχείρηση κινδύνου, όχι το δεύτερο που είναι η λογιστικη.
Το δεύτερο πρόγραμμα είναι το χρηματοοικονομικής και τραπεζικής διοίκησης ξανά στο ΟΠΑ.
Το τρίτο πρόγραμμα είναι πάλι χρηματοοικονομική και τραπεζική διοίκηση όμως στο πανεπιστήμιο Πειραιά.
Θα με ενδιάφερε να ακούσω την άποψη όλων των παιδιών και ειδικά των