Ευχαριστώ για την απάντηση σου.. Φυσικά μια σχολή κρίνεται και απο άλλους παράγοντες, πχ τους καθηγητές, το επίπεδο σπουδαστών και αλλα. Αυτό όμως που δεν μου αρεσει, ειναι το ότι οι καθηγητές ειναι τοσο στα @@ και εν τέλει τοσο βαρετοί.. Οι φοιτητές δεν δέχονται να συνεργαστούν, πχ μας βάζουν σε ομάδες για projects, ελάχιστοι ειναι εκείνοι οι οποίοι θα δουλέψουν, εχει τύχει να ειμαι το μόνο άτομο που δουλεύει στα ομαδικά projects. Βαρέθηκα την σκατιλα του δημοσίου, τις άθλιες υποδομές, τους βαρετους καθηγητές, που στην τελική ειναι άνθρωποι που δεν σε εμπνέουν με τον εναν ή με τον άλλον τρόπο (σίγουρα υπάρχουν και εξαιρέσεις). Οι δικοί μου ειναι υπέρ σε οτι απόφαση και αν πάρω αρκει να ειμαι καλα. Παθαίνω κρισαρες άγχους και πανικού επειδή δεν περνάω τα μαθήματα (ειμαι άτομο με μαθησιακές δυσκολίες). Εχω χάσει το κίνητρο, τον εαυτό μου, και την ποιότητα ζωής που κάποτε είχα. Τέλος, ο πατερας μου επιμένει να συνεχίσω ή εστω να προσπαθήσω γιατί το χαρτί του πανεπιστημίου με βαζει άνετα στο δημόσιο όπως λέει..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.