Γνώμες για σεμινάρια

Salon1kios

Νεοφερμένος

Ο Salon1kios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Καλημέρα στην παρέα

Λοιπόν είμαι σε μια περίεργη καμπή τις ζωής μου και θέλω μερικές απόψεις

Σπούδαζα στο ΤΕΙ Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής που πλέον το εκαναν ΑΕΙ αλλά εμένα δεν με πιάνει λόγο παλαιότητας, τα τελευταια 3 χρόνια μου έχει μείνει η πρακτική άσκηση που δεν μπορώ να την κάνω λόγο υπάρχων δουλειάς που έχω και απλά δηλώνω και ξανα δηλώνω κάθε εξάμηνο.

Το αντικείμενο τις υπάρχων δουλειάς είναι πολύ διαφορετικό με σχεση αυτό που σπούδαζα αλλά τα λεφτά και η ασφάλιση που μου παρέχει τα τελευταια 4 χρόνια είναι πολύ καλή για να την παρατήσω την δεδομένη στιγμή. Βέβαια υπάρχει σύμβαση για άλλα 2 χρόνια που μάλλον και τότε θα είναι το τέλος και δεν θα ξανα ανανεώσω.

Όντας τωρα στα 28 σε δύο χρόνια θα είμαι 30 , από την Λογιστικη δεν θυμαμαι σχεδόν τίποτα και επειδή δεν θέλω να βγω στα 30 στον τομέα των οικονομικών και να μην έχω καμία βάση (περασμένα ξεχασμένα) θέλω αυτά τα δύο χρόνια με κάποιον τρόπο να αξιοποιηθούν "κατάλληλα".

Σκέφτομαι πέρα από κανα σεμινάριο στο coursera να ξεκινήσω για ιδιωτικό ΙΕΚ (δελτα ,αλφα κτλ) σε τομέα διοίκηση επιχειρήσεων, μάρκετινγκ κτλ έχουμε απόψεις για το πόσο αξίζουν τα ιδιωτικά σε τέτοιες ειδικότητες;; (μακριά από μαγειρικές που ειδικεύονται κοκ)

Επίσης το Ελληνικό Εθνικό Πανεπιστήμιο κάνε μαθήματα εξ αποστάσεως;

Αυτά τα ολίγα για αρχή
 

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 10,904 μηνύματα.
Θα ελεγα ,αν εισαι εστιασμενος στην λογιστικη να κανεις το μεγαλο Μεταπτυχιακο ΕΑΠ Τραπεζικη-λογιστικη- χρηματοοικονομικη αντι να κατεβεις επιπεδο. Ειναι λιγο ακριβουτσικο (4500 ) γιατι εχει και εσοδα το πανεπιστημιο λευκωσιας που το κανουν μαζι. Πρεπει ομως να παρεις πρωτα το πτυχιο. Αυτο δινει την δυνατοτητα παραλληλης εργασιας. Βεβαια υπαρχουν και παρα πολλα αναλογα προγραμματα σε συμβατικα πανεπιστημια και ισως φθηνοτερα αλλα πρεπει να πηγαινεις τα απογευματα.

 
Τελευταία επεξεργασία:

Salon1kios

Νεοφερμένος

Ο Salon1kios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Το συγκεκριμένο το σταμπάρα και εγω ,επίσης κράτησα και κάποια "συντομα" .
Η επιλογή στο τέλος γίνεται με κλήρωση για να εισαχθείς Ή αμα πληρώνεις μπαινεις ;
Επίσης διαβάζω για μεγάλο επίπεδο δυσκολίας τι ισχύει;
Τι είναι προτιμότερο να παω σε μια ειδίκευση προς Λογιστική ή κάτι γενικότερο όπως ΜΒΑ ;
 

Guest 454371

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
@Salon1kios καλησπερα. Ειμα συναδελφος σου. Αποφοιτος ΤΕΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ πριν 6 χρονια. κοιτα θα σου προτεινα εξαρχης να κανεις ενα μαστερ να πας σε κατι γενικο. Τη λογιστικη αν την αφησεις σε αφηνει και αυτη. Επιπλεον, αν δεν δουλεψεις σε ενα λογιστηριο-λογιστικο δεν μπορεις να καταλαβεις το νοημα της και αν θες κατι επιπλεον σε μεταπτυχιακο.

Στο επαγγελμα του λογιστη , το μαστερ ειναι η προυπηρεσια. Ή λογιστης θα εισαι ή ορκωτος. Ορκωτος αν εχεις υπομονη, χρηματα κλπ και το γουσταρεις να πας. αν οχι ΜΗ ΠΑΣ. Όσοι πηγαν, πηγαιναν γιατι το γουσταραν.

Πηγαινε να κανεις μαστερ σε κατι γενικο. Εκανα στο μανατζμεντ. Ψαξου για μανατζμεντ, ΜΒΑ να δεις τι σου αρεσει και μετα βλεπεις.

Μακρυα απο ΙΕΚ, μακρυα απο σεμιναρια που θα σου καψουν τον εγκεφαλο.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top