lenovo_lover
Νεοφερμένος
υπαρχουν και εξαιρέσεις όμως! Εγω είμαι στην παρέα που δημιούργησαμε απο την πρώτη(!) μέρα που γνωριστήκαμε με άλλα 9 παιδιά στο εργαστήριο της σχολής μου και δέσαμε αμέσως!!!! το εχουμε συζητησει κιολας μεταξύ μας αυτο και όλοι νιωθουμε " τυχεροι " ...κατι τετοιες στιγμες σκεφτομαι οτι τελικα ο παραγοντας της τυχης οντως υπαρχει.....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Kράτα μικρό καλάθι. Όλοι έτσι λέγαμε...
ισχύει, οι μεγάλες παρέες δεν κρατάνε για πολύ. με τον καιρό "σπάνε" σε μικρότερες καθώς έτσι υπάρχει καλύτερη κατανόηση.
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος
Συνηθως συμβαινει σε μεγαλες παρεες ενας να τσακωθει με καποιον αλλον και στο τελος καποιοι να παιρνουν το μερος του ενος και καποιοι του αλλουνου με αποτελεσμα δημιουργουνται μικροτερες παρεες θαβωντας η μια την αλληισχύει, οι μεγάλες παρέες δεν κρατάνε για πολύ. με τον καιρό "σπάνε" σε μικρότερες καθώς έτσι υπάρχει καλύτερη κατανόηση.
Guest 712911
Επισκέπτης
jucticeee
Νεοφερμένος
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος
Guest 712911
Επισκέπτης
εγω παντως απο το τει φιλους δεν εχω κανει.. γνωστοι που μιλας μονο στο τει δεν θεωρουνται φιλοι.. η μονη φιλη που χω κανει ειναι αυτη που μενουμε στην ιδια πολυκατοικια και ειμαστε μαζι ολη μερα.. στο τει ειναι λιγο δυσκολο να βρεις "κολλητο" μιας και ολοι βρισκουν συνεχως αλλους αν δε πηγαινεις και συχνα χανεσαι με τον αλλον λιγο.. ειμαι και αντικοινωνικη οποτε..
Για μένα η φιλία είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Δεν αγχώνομαι να αποκτήσω καινούριους φίλους γιατί τα πράγματα δε λειτουργούν έτσι σε αυτόν τον τομέα. Πάντως με κάποια παιδιά στην σχολή έχω δεθεί περισσότερο, κάνουμε πλάκες, γελάμε και γενικά περνάμε ωραία! Είμαι αισιόδοξη. ^^
jucticeee
Νεοφερμένος
εννοειται οτι φιλοι δε βρισκονται ευκολα καθολου ειδικα στη περιπτωση μου που απ τους 1000 ανθρωπους θα ταιριαζω με τον εναν με εκνευριζει ομως που πολλα ατομα μιλανε με πολλους και ετσι νομιζουν οτι εχουν και πολλους φιλους.. αλλα δε παει ετσι! και καλυτερα να χεις 1,2 φιλους και καλους παρα ολοκληρη παρεα 10 ατομα που να μην εμπιστευεσαι κανεναν!Για μένα η φιλία είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Δεν αγχώνομαι να αποκτήσω καινούριους φίλους γιατί τα πράγματα δε λειτουργούν έτσι σε αυτόν τον τομέα. Πάντως με κάποια παιδιά στην σχολή έχω δεθεί περισσότερο, κάνουμε πλάκες, γελάμε και γενικά περνάμε ωραία! Είμαι αισιόδοξη. ^^
Guest 712911
Επισκέπτης
με εκνευριζει ομως που πολλα ατομα μιλανε με πολλους και ετσι νομιζουν οτι εχουν και πολλους φιλους.. αλλα δε παει ετσι! και καλυτερα να χεις 1,2 φιλους και καλους παρα ολοκληρη παρεα 10 ατομα που να μην εμπιστευεσαι κανεναν!
+1
Liaki-m
Νεοφερμένος
Υ.Γ Το αντικειμενο της σχολης μου μου αρεσει πολυ και μαλιστα ηταν και η πρωτη επιλογη στο μηχανογραφικο μου..Ο λογος που δεν πηγαινω στα μαθηματα δεν εχει να κανει με αυτο.
DarthFederer
Διάσημο μέλος
leodokardos13
Νεοφερμένος
DarthFederer
Διάσημο μέλος
γνωριμιες θα κανεις βγαινοντας οξω οχι μεσω facebοοκ η νεα χαζη μοδα της εποχης.επισης μπορεις να εισαι ανεκτικος σε κατι που δε σου αρεσει
Θελει να γνωρισει παιδια του ετους της. Που το κακο να ψαξει παρεα για καποιες εργασιες; Στο τριτο ετος ολοι εχουν σχηματισει κλικες.
προς darthfederer Δεν θελω να γνωρισω ατομα με σκοπο να αναλαβουμε απο κοινου καποια εργασια..θελω να κανω φιλους στο πανεπιστημιο..φανταζομαι και συ δεν θα ηθελες το ιδιο οταν ξεκινουσες τη φοιτητικη σου σταδιοδρομια?
εκτος και εαν εννοεις οτι κανοντας καποια εργασια (ομαδικη) ,θα μπορεσω να γνωρισω συμφοιτητες μου..οποτε,σε αυτη την περιπτωση,συμφωνω μαζι σου
greeklover13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλησπερα,Μα εχεις δωσει μονη σου την απαντηση λες πηγες 10-15 φορες αν πηγαινες 100-150 φορες θα ειχε ςπερισσοτερες πιθανοτητες να γνωρισεις κοσμο.Μπορεις να ζητας σημειωσεις απο παιδια και να συζητας μαζι τους στο fb για διαφορα θεματα τις σχολης.Γενικα γι ανα γνωρισεις κοσμο πηγαινε στην σχολη συνεχεια και μην εισαι απομακρη με τον κοσμο τι καθεσε πανω πανς γωνια κατσε διπλα σε ενα παιδι ποθ βλεπεις μονο και μιλιστε για την σχολη.
μα το ξερω οτι ειναι καθαρο δικο μου σφαλμα.Δεν κατηγορω τους αλλους που δεν με πλησιασαν κλπ Απλως,τωρα που εχουν περασει 2 χρονια ,φοβαμαι οτι πλεον ειναι αργα...ευχαριστω πολυ παντως για τις συμβουλες! ειλικρινα!!
Juggernaut
Νεοφερμένος
Μπορεις να κανεις αρκετους φιλους εκει, αλλα συμφωνα με την εμπειρια μου , οι περισσοτερες δεν θα κρατησουν μακροχρονια.
Equilibria
Εκκολαπτόμενο μέλος
εντάξει σίγουρα φταίει το γεγονός οτι δεν είσαι και ο πιο συνεπής φοιτητής,οπότε δεν σου έχει δοθεί τόσο η ευκαιρία να γνωρίσεις κόσμο.
Είμαι βέβαιος πως οποιονδήποτε από εδώ να ρωτήσεις πως ξεκίνησαν ορισμένες φιλίες στο πανεπιστήμιο,δεν θα θυμάται.
Αν πηγαίνεις στο πανεπιστήμιο συχνά,λόγω του κλίματος,λόγω των μαθημάτων,λόγω της ηλικίας είναι βέβαιο πως θα προσεγγίσεις ή θα σε προσεγγίσουν για κάποιον άκυρο λόγο,π.χ. σημειώσεις.Το άτομο που σε προσέγγισε,την επόμενη φορά θα του πεις ένα καλημέρα,την επόμενη θα μιλήσετε σε κανένα κενό και την τρίτη θα βγείτε για ένα καφεδάκι.Έτσι δημιουργούνται κυρίως οι σχέσεις στο πανεπιστήμιο και λόγω του οτι θα είσαι 3ο έτος,δεν θα είναι μια βραχυχρόνια φιλία διότι οι φοιτητές είναι πιο ώριμοι και δεν ψάχνονται σαν τρελοί για παρέες όπως στο 1ο έτος.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- tomftw
- g59
- Chris180
- Mara2004
- χημεια4λαιφ
- VatoLoco
- angel_par29
- Γιώτα Γιαννακού
- pannnos1992
- maria pad
- kalhkardia
- thenutritionist
- Twittn
- brizoulis
- Eeeee
- JoannaVas
- pink_panther
- Citylights
- the.m024
- P.Dam.
- ladybookworm
- takeshi_kitano
- rosemary
- Philologist
- dim6
- constansn
- De Broglie
- jYanniss
- Nikos05
- air_fish
- Freddys
- 042003
- Drglitterstar
- ggl
- aggelosst9
- katerinavld
- xmen902
- Αριάνα123
- mike741
- eleonora33
- vetas
- Konstantinos4
- Stroka
- stefan
- iminspain
- Natassa33
- Libertus
- Scandal
- Mhtrogoal
- Paragontas7000
- Lia 2006
- Haraa11
- norbit
- Maria kwstaki
- Melina K.
- Ststst02
- Sgouroxtapodi
- DENVER
- Κλημεντίνη
- charmander
- mpampouras
- marianna04
- ikigai
- J.Cameron
- Serotonin
- hirasawayui
- Georgiapon25
- hecktors
- TonyMontanaEse
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.