Zaraki
Δραστήριο μέλος
Κατ αρχας το να βγεις εξω για καφε δεν ειναι φιλια Αν πηγαινεις στα μαθηματα, αργα ή γρηγορα θα κανεις γνωριμιες, ειναι πανευκολο.οι περισσοτεροι εδω βρισκονται ηδη σε παρεες...ανησυχω λιγακι...μετα απο ποσο καιρο περιπου αρχιζουν οι φιλιες??δλδ να βγαινετε εξω για καφε κλπ...?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
οι περισσοτεροι εδω βρισκονται ηδη σε παρεες...ανησυχω λιγακι...μετα απο ποσο καιρο περιπου αρχιζουν οι φιλιες??δλδ να βγαινετε εξω για καφε κλπ...?
Στην αρχή, όταν λέει κάποιος "πάμε για καφέ", συνήθως σηκώνει μαζί του και το μισό αμφιθέατρο. Είναι μέχρι να κατασταλάξουν στις παρέες τους ο καθένας, εσύ να πηγαίνεις στα μαθήματα για να σου δίνονται ευκαιρίες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
simosgl3
Εκκολαπτόμενο μέλος
οι περισσοτεροι εδω βρισκονται ηδη σε παρεες...ανησυχω λιγακι...μετα απο ποσο καιρο περιπου αρχιζουν οι φιλιες??δλδ να βγαινετε εξω για καφε κλπ...?
Μην ανησυχεις απλα να εισαι ο εαυτος σου και ολα τα αλλα ερχονται μονα τους και ενα απο αυτα ειναι οι νεες φιλιες,εγω την παρεα μου την γνωρισα λιγο πριν το τελος του α εξαμηνου και αυτοι ειχαν γνωριστει πριν ποσο καιρο και ηταν λες και τους ηερα απο και εγω απο τοτε.
ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος
cha0s
Περιβόητο μέλος
εγω παντως φετος στην βρεφονηπιοκομια εχω γνωρισει ενα τσουρμο κοριτσια και παμε και για καφεδακι και ειναι τελεια
Να σε ρωτήσω κάτι άλλο. Στη βρεφονηπιοκομία αγόρια έχετε;
ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος
Να σε ρωτήσω κάτι άλλο. Στη βρεφονηπιοκομία αγόρια έχετε;
ναι εχουμε αρκετα αγορια στο τμημα μου
dimitris001
Τιμώμενο Μέλος
Αγόρια-αγόρια....ή ειναι κατι ντεμι??ναι εχουμε αρκετα αγορια στο τμημα μου
ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος
Αγόρια-αγόρια....ή ειναι κατι ντεμι??
αντρακλες για την ακριβεια οταν αλλαζουμε τις κουκλες το κανουν αντρικα μην ανησυχεις
Giannoutas
Διάσημο μέλος
Σε 5 μηνες θελω να ξαναδιαβασεις αυτο το σχολιο σου και να μας ξαναπεις την αποψη σουεγω παντως φετος στην βρεφονηπιοκομια εχω γνωρισει ενα τσουρμο κοριτσια και παμε και για καφεδακι και ειναι τελεια
ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε 5 μηνες θελω να ξαναδιαβασεις αυτο το σχολιο σου και να μας ξαναπεις την αποψη σου
ενταξει σε 5 μηνες θα ειμαι παλι εδω
thanosnt
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γι'αυτο που ειπατε πιο πανω σχετικα με τον... αντρικο πληθυσμο στη Βρεονηπιοκομων κτλ!
Δεν ξερω τι γινεται εκει.. Παντως στο δικο μου τμημα (ΠΤΠΕ) ειναι η μειοψηφια! κατα πολυ! ποσο πολυ? 3 αγορια ολα κι'ολα σε συνολο 187 πρωτοετεις :p
Ακομα θυμαμαι το υφος μερικων-μερικων κοριτσιων την πρωτη μερα που καναμε μαθημα.. οταν μπηκε μεσα 1 αγορι. Τον κοιταγανε ολες σε στιλ "ελα ρε!! εχουμε και απο αυτα?? :p "
Βεβαια σε καποια μαθηματα ειναι περισσοτεροι -λογω τουρισμου απο αλλα τμηματα -βλεπε οικονομικο/πολιτικων επιστημων :p ή επειδη μερικα μαθηματα τα μοιραζομαστε με το ΠΤΔΕ.
Τωρα για τις παρεες... ειναι πολυ ευκολο να κανεις γνωριμιες μεσα στο αμφιθεατρο, αλλα απο κει και περα εξαρταται με ποιους θα "δεθεις" περισσοτερο απο τη σταση που θα κρατησεις... Π.χ αν θα προτεινεις να πατε για καφε ή θα περιμενεις να στο προτεινουν εκεινοι κτλ κτλ. Δεν ειναι στανταρ οτι θα γινετε κολληταρια με τους πρωτους που γνωρισες. Εγω ασπουμε τις πρωτες μερες γνωρισα μερικα κοριτσια με τα οποια πηγαμε δυο-τρεις φορες για καφε, αλλα τωρα τις βλεπω αραια και που. :p Λογικο ειναι.. μεσα σε τοσα ατομα που γνωριζεις δε γινεται να ταιριαξεις με ολους. Καποιοι θα εχουν περισσοτερα κοινα ενδιαφεροντα, καποιοι αλλοι οχι, αυτα θα φανουν στην πορεια. Ειδικα οταν προκειται για φιλιες και οχι απλα για παρεες, θελει λιγο διαστημα για να διαμορφωθουν. Μη "μενετε" στα πρωτα ατομα που γνωρισατε λεγοντας οτι "συνηθως οι πρωτες γνωριμιες μενουν". Δεν ειναι στανταρ. Αφηστε χωρο και για τους αλλους που θα γνωρισετε και μετα τα Χριστουγεννα/Πασχα/Εξεταστικη/1-2-3 ετος :p Δεν εξαρτωνται απο την τυχη οι φιλιες -ποιον ετυχε να γνωρισεις την πρωτη μερα- ειναι και θεμα αν τελικα θα ταιριαξετε ή οχι. Και παρεες θα βρουμε και φιλους και αν θελουμε και κολληταρια, γιατι οχι?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
Τα αγορια το ξεραν αυτο πρωτου συμπληρωσουν το μηχανογραφικο τους;χαχαχαχα!
Παντως στο δικο μου τμημα (ΠΤΠΕ) ειναι η μειοψηφια! κατα πολυ! ποσο πολυ? 3 αγορια ολα κι'ολα σε συνολο 187 πρωτοετεις :p
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexbz
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα μεταφέρθηκε από το θέμα Γενικές φοιτητικές απορίες
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος
Whatmarie
Εκκολαπτόμενο μέλος
annouskagia
Εκκολαπτόμενο μέλος
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω αυτο το εχω ακουσει για τον στρατό.Θα έλεγα -βασισμένη στην προσωπική μου εμπειρία- ότι στο πανεπιστήμιο λαμβάνουν χώρα οι πιο ουσιαστικές φιλίες που αντέχουν στο χρόνο.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- tomftw
- g59
- Chris180
- Mara2004
- χημεια4λαιφ
- VatoLoco
- angel_par29
- Γιώτα Γιαννακού
- pannnos1992
- maria pad
- kalhkardia
- thenutritionist
- Twittn
- brizoulis
- Eeeee
- JoannaVas
- pink_panther
- Citylights
- the.m024
- P.Dam.
- ladybookworm
- takeshi_kitano
- rosemary
- Philologist
- dim6
- constansn
- De Broglie
- jYanniss
- Nikos05
- air_fish
- Freddys
- 042003
- Drglitterstar
- ggl
- aggelosst9
- katerinavld
- xmen902
- Αριάνα123
- mike741
- eleonora33
- vetas
- Konstantinos4
- Stroka
- stefan
- iminspain
- Natassa33
- Libertus
- Scandal
- Mhtrogoal
- Paragontas7000
- Lia 2006
- Haraa11
- norbit
- Maria kwstaki
- Melina K.
- Ststst02
- Sgouroxtapodi
- DENVER
- Κλημεντίνη
- charmander
- mpampouras
- marianna04
- ikigai
- J.Cameron
- Serotonin
- hirasawayui
- Georgiapon25
- hecktors
- TonyMontanaEse
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.