john_doe
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley
Περιβόητο μέλος
Κοιτάχτε, βασικά αν έχετε ωραίο κώλο κανείς δε θα σας σνομπάρει.
Κοίταξε, το θέμα είναι να μην μας κάνουν παρέα για τον κώλο μας. Ή τουλάχιστον, μόνο για τον κώλο μας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GKara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Guest 186240
Επισκέπτης
Johnny15
Επιφανές μέλος
1-2 φίλους νά 'χετε εντός ή εκτός σχολής, αρκεί. Α, και κανέναν γκόμενο. Μη μυθοποιείτε την έννοια της φοιτητικής παρέας, συνήθως δεν υφίσταται κάτι τέτοιο πέρα από σχέσεις για ανταλλαγή συμβατικών σαχλοκουβεντών και σημειώσεων.
Δεν βρήκες φίλους στην δαπ?
john_doe
Δραστήριο μέλος
iiwhisperofhope
Νεοφερμένος
Ναι έχω ενημερωθει για τις παρατάξεις και σίγουρα δεν έχω σκοπό να μπλέξω!!!
john_doe
Δραστήριο μέλος
GKara
Εκκολαπτόμενο μέλος
iiwhisperofhope
Νεοφερμένος
Σωστός!Για αρχή πάρτε κανένα κατοικίδιο πάντως, δύσκολες οι φιλίες στις μέρες μας.
GKara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για αρχή πάρτε κανένα κατοικίδιο πάντως, δύσκολες οι φιλίες στις μέρες μας.
Μια γάτα είναι ότι πρέπει..!
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ειναι σωστο να υπαρχει ρατσισμος ακομα και στις περιοχες της ελλαδας
Εγω αν με το καλο σπουδασω γιαννενα ξερω οτι το 80% ειναι απο βορεια ελλαδα
Εγω ο νοτιος θα εχω προβλημα δηλαδη?? Δεν στεκει..
Τελος μια ερωτηση που μπορει να την απαντησει μεγαλυτερος..
Εγω αρχιζω μαθηματα 5 οκτωβρη
Πρεπει ποσες μερες ποιο νωρις να παω?
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Εγώ θα πήγαινα από το Σ/κ,να δω την πόλη, να συνηθίσω το σπίτι κτλ. Αν έχεις την δυνατότητα να πας ακόμα νωρίτερα να γνωρίσεις την περιοχή,ακόμα καλύτερα.Εγω αρχιζω μαθηματα 5 οκτωβρη
Gate4
Επιφανές μέλος
Όσες νομίζεις ότι θα χρειαστείς για να γυρήσεις λίγο την πόλη έτσι για να αρχίσεις να συνηθίζεις.Εγω αρχιζω μαθηματα 5 οκτωβρη
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα συμφωνήσω!
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Ωραία ή γάτα αλλά μια πόλη, κρύβει πολλούς κινδύνους.
Από μια δεν μπορείς να αφήσεις ελεύθερη την γάτα σου να πάει κάπου, γιατί οι "καλοπροαίρετοι" είναι πολλοί και παντού, κι από την άλλη δεν μπορείς να την έχεις κλειδωμένη σε ένα σπίτι μια ζωή...
Κι εγώ θα ήθελα γάτα αλλά όταν σε χωριό 350 κατοίκων κατάφεραν μέσα σε ένα χρόνο να μου σκοτώσουν δυο, πως μπορω να πάρω σε μια πόλη χιλιάδων κατοίκων;
ZETAXA
Δραστήριο μέλος
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος
Ένα γατάκι για τον/την φοιτητή/τρια που σπουδάζει σε μια μεγαλόπολη είναι πολύ καλή παρέα (συμπληρωματική της φιλικής παρέας με συμφοιτητές/τριες), ωστόσο υπάρχει ο κίνδυνος να περάσει στο μπαλκόνι της διπλανης πολυκατοικίας και να το κλέψουνε! Το είχα πάθει αυτό!Φίλε, χωρίς παρεξήγηση, στην πόλη δεν αφήνουμε τις γάτες μας ελεύθερες στο σπίτι μας τις έχουμε!
Οι κίνδυνοι δεν είναι μόνο στον δρόμο!
GKara
Εκκολαπτόμενο μέλος
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος
Όταν είσαι στην πόλη όμως πρέπει να το προσέχεις πολύ ,δεν ξέρεις τι θα γίνει αμα μια φορά σου φυγει
Έχεις δίκιο, αλλά τον πρώτο καιρό, μέχρι να αρχίσουν τα μαθήματα, να γνωρίσεις φίλους/ες και να εγκλιματιστείς στο νέο περιβάλλον, δεν την παλεύεις αλλιώς. Ένα γατάκι είναι αγχολυτικό.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- tomftw
- g59
- Chris180
- Mara2004
- χημεια4λαιφ
- VatoLoco
- angel_par29
- Γιώτα Γιαννακού
- pannnos1992
- maria pad
- kalhkardia
- thenutritionist
- Twittn
- brizoulis
- Eeeee
- JoannaVas
- pink_panther
- Citylights
- the.m024
- P.Dam.
- ladybookworm
- takeshi_kitano
- rosemary
- Philologist
- dim6
- constansn
- De Broglie
- jYanniss
- Nikos05
- air_fish
- Freddys
- 042003
- Drglitterstar
- ggl
- aggelosst9
- katerinavld
- xmen902
- Αριάνα123
- mike741
- eleonora33
- vetas
- Konstantinos4
- Stroka
- stefan
- iminspain
- Natassa33
- Libertus
- Scandal
- Mhtrogoal
- Paragontas7000
- Lia 2006
- Haraa11
- norbit
- Maria kwstaki
- Melina K.
- Ststst02
- Sgouroxtapodi
- DENVER
- Κλημεντίνη
- charmander
- mpampouras
- marianna04
- ikigai
- J.Cameron
- Serotonin
- hirasawayui
- Georgiapon25
- hecktors
- TonyMontanaEse
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.