Sotiris.Y
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πύρος
Τιμώμενο Μέλος
Τμήμα Γλωσσικών και Διαπολιτισμικών Σπουδών | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Σε τι μόρια λέτε να κινηθεί;
Καμία εκτίμηση;
louminis
Νεοφερμένος
Με ενδιεφερε κι εμένα αλλά δεν την δήλωσα μιας και δεν ξέρω ποιες θα είναι οι διαθέσιμες γλώσσες επιλογής την πρώτη χρονιά λειτουργίας και δεν ξέρει κανείς τιποτά γι αυτήν (αν είναι καλή κτλπ). Θα ήταν η δεύτερη επιλογή μου μετά το μεταφραστικό της Κέρκυρας. Θα την δηλώσω του χρόνου που θα ξαναδώσω μάλλον. Άμα μάθει κανείς τίποτα γι αυτήν ας μας πει!
Guest 699855
Επισκέπτης
Kostas173
Νεοφερμένος
cha0s
Περιβόητο μέλος
N.F
Εκκολαπτόμενο μέλος
christina_k
Νεοφερμένος
Έχω περάσει σε αυτό το τμήμα. Υπάρχει κάποιος συμφοιτητής εδω;
Εγώ!
Επιτέλους ένα θέμα για αυτή τη σχολή
Με ενδιεφερε κι εμένα αλλά δεν την δήλωσα μιας και δεν ξέρω ποιες θα είναι οι διαθέσιμες γλώσσες επιλογής την πρώτη χρονιά λειτουργίας και δεν ξέρει κανείς τιποτά γι αυτήν (αν είναι καλή κτλπ). Θα ήταν η δεύτερη επιλογή μου μετά το μεταφραστικό της Κέρκυρας. Θα την δηλώσω του χρόνου που θα ξαναδώσω μάλλον. Άμα μάθει κανείς τίποτα γι αυτήν ας μας πει!
Οι γλώσσες που προσφέρει η συγκεκριμένη σχολή είναι τα Ισπανικά, Αραβικά, Κινεζικά και Ιαπωνικά και ξεκινάνε στο 2ο έτος. Προσωπικά μου φάνηκε από την αρχή ως μια σχολή με μεγάλο ενδιαφέρον γι'αυτό και την δήλωσα πρώτη στο μηχανογραφικό και χαίρομαι πολύ που πέρασα. Βέβαια μόνο ο χρόνος θα δείξει αν έκανα σωστή επιλογή. Πάντως όταν τηλεφώνησα στην Γραμματεία για περαιτέρω πληροφορίες μου είπαν πως ήδη υπάρχει ζήτηση για αποφοίτους τέτοιων σχολών. Εύχομαι να πέρασες εκεί που ήθελες!
rafaela11
Διάσημο μέλος
louminis
Νεοφερμένος
απ' ότι διάβασα, έχεις δικαιώματα εργασίας στην εκπαίδευση και σε δημόσιες και ιδιωτικές υπηρεσίες ή κάτι τέτοιοΓεια σας παιδια! Οντως ειναι ενα τμημα με αρκετα ενδιαφεροντα μαθηματα. Θα μπορουσε να μου πει καποιος απο τα παιδια που εχει περασει απο αυτη τη σχολη, την αποψη του γενικα και τις επαγγελματικες δυνατοτητες που προσφερει; Γιατι δεν εχω καταλαβει ακριβως τι βγαινεις απο αυτη το τμημα...
rafaela11
Διάσημο μέλος
Εγώ αυτό που σκέφτηκα από τα μαθήματα είναι ότι ίσως κάποιος μπορέσει να δουλέψει ως μεταφραστής (λόγω των γλωσσών) κι μετά μπορεί σε κάποια εταιρεία, πάλι λόγω των γλωσσών.. Πέρα από τα εκπαιδευτικά δηλαδή.απ' ότι διάβασα, έχεις δικαιώματα εργασίας στην εκπαίδευση και σε δημόσιες και ιδιωτικές υπηρεσίες ή κάτι τέτοιο
louminis
Νεοφερμένος
ίσως αυτό να εννοεί με τις υπηρεσίες, μεταφραστικές δουλιές, αλλά νομίζω με λιγότερα δικαιώματα από αυτούς που βγαίνουν από το καθαρά μεταφραστικό τμήμα. Αλλά δεν ξέρω δεν το γράφει και πουθενά καθαράΕγώ αυτό που σκέφτηκα από τα μαθήματα είναι ότι ίσως κάποιος μπορέσει να δουλέψει ως μεταφραστής (λόγω των γλωσσών) κι μετά μπορεί σε κάποια εταιρεία, πάλι λόγω των γλωσσών.. Πέρα από τα εκπαιδευτικά δηλαδή.
Johnman97
Εκκολαπτόμενο μέλος
bubblebee
Δραστήριο μέλος
jimis2001
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εννοείς πως είναι λίγες ή πολλές; Στην εμπειρία μου ολιγόμελα τμήματα έχουν καλύτερη οργάνωση αν και εξαρτάται και από άλλους παράγοντες. Επίσης η βάση θα παραμείνει αρκετά χαμηλή ακόμα και αν προσφέρει λίγες θέσειςενδιαφερεται καποιος αλλος γι αυτο το τμημα; δν θα κρυψω οτι στεναχωρηθηκα καπως οταν διαβασα ποσες θεσεις διαθετει το τμημα φετος
bubblebee
Δραστήριο μέλος
απ την μια ειναι ακομα καινουριο το τμημα οποτε οκ το καταλαβαίνω αλλα απ τν αλλη θα προτιμουσα περισσοτερες θεσεις γτ αυτο ισοδυναμει με περισσοτερες ευκαιριες λολ (αν κι γενικα προτιμω κι εγω τα ολιγομελη τμηματα).Εννοείς πως είναι λίγες ή πολλές; Στην εμπειρία μου ολιγόμελα τμήματα έχουν καλύτερη οργάνωση αν και εξαρτάται και από άλλους παράγοντες. Επίσης η βάση θα παραμείνει αρκετά χαμηλή ακόμα και αν προσφέρει λίγες θέσεις
επισης γιατι πιστευεις οτι η βαση του θα παραμεινει χαμηλη; επειδη ειναι ο δευτερος χρονος λειτουργιας του και δεν θα υπαρξει μεγαλος ανταγωνισμων μεταξυ των υποψηφιων;
jimis2001
Εκκολαπτόμενο μέλος
bubblebee
Δραστήριο μέλος
περισσοτερες θεσεις = περισσοτερες πιθανοτητες να περασω στο τμημαΜε το περισσότερες ευκαιρίες τι εννοείς; Η εκτίμηση μου είναι αρκετά αβάσιμη, απλά δεν μπορώ να φανταστώ να αλλάξει πολύ η βάση σε σχέση με τις υπόλοιπες σχολές του πρώτου πεδίου αλλά αυτό θα εξαρτηθεί αρκετά από τον αριθμό συμμετεχόντων στις πανελλαδικές φέτος που δεν τον ξέρουμε ακόμα
φετος ειναι μια περιεργη χρονια οποτε πραγματικα τα παντα παιζουν κατ εμε.. ελπιζω να μην υπαρξει μεγαλη αποκλιση με τις περσινες βασεις αν και λιγο δυσκολο το κοβω μιας κι η υλη μειωθηκε δραματικα
jimis2001
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στη θέση σου θα ανσυχούσα περισσότερο να γράψω καλά και όλη η κατάσταση με τις βάσεις είναι αρκετά περίεργη απρόβλεπτη και αγχωτική και δεν θα ήθελα να την πιάσω πριν τελειώσω με τις πανελλαδικέςπερισσοτερες θεσεις = περισσοτερες πιθανοτητες να περασω στο τμημα
φετος ειναι μια περιεργη χρονια οποτε πραγματικα τα παντα παιζουν κατ εμε.. ελπιζω να μην υπαρξει μεγαλη αποκλιση με τις περσινες βασεις αν και λιγο δυσκολο το κοβω μιας κι η υλη μειωθηκε δραματικα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rseven
- giorgos5002
- markelina
- fraoulit
- justvibingmeow
- Girlll20
- Hased Babis
- Aggel0sss
- Claire05
- angies
- Nala
- nicole1982
- charmander
- Alessandra Eliza
- Joji
- aph999
- koukdespoina2004
- Praxis
- Έλενα Παπαμακαριου
- ioannasth
- SoyN
- Κλημεντίνη
- marioushi
- Alexecon1991
- kiyoshi
- rafaela11
- giannhs2001
- augustine
- Philologist
- featherfuck
- P.Dam.
- Geokand54
- TheUnknown
- Eleniixr
- Guest04
- Mukumbura
- Πύρος
- Parrot
- Maria_Xagorari
- Libertus
- PanMoonlight
- Clary
- n1ki20
- Mary Jane
- maria20
- Ria99
- barkos
- Memetchi
- Jocaste
- korlef
- ggl
- calliope
- Johnman97
- ΘανάσοςG4
- jimis2001
- stefan
- Theoritiki 2021
- Penny80
- Lolist
- chrischris
- Schlimazel
- Σταβι
- Liou
- Μαρία234
- jo123
- AggelakiM
- lnesb
- jj!
- louminis
- Viedo
- St11
- Slytherin
- Ggpg
- Θανασης Α.
- SlimShady
- Steffie88
- Belle26
- johnsala
- Rene2004
- jim2015
- Άρτεμις Α.
- Scandal
- Ermioni89
- Thanos_D
- MarcoReus
- alexath
- iManosX13
- Nefeli01
- Nurse91
- Ryuzaki
- alexrami
- Φινεύς
- tsiobieman
- major1965
- Johanna Mark
- CELTICS FAN
- tymvorixos
- Elenii01
- Nefeloula
- Metamorph
- sofia!
- angelina95
- ioannaion
- Panos_02
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.