antara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μάλλον έχεις δίκιο. ΕυχαριστώΓνώμη μου είναι ότι δύο ώρες με βοηθήματα, δεδομένου ότι 1)θα διαβάζεις μόνη σου χωρίς καθοδήγηση από κανέναν 2)έχεις τελειώσει το λύκειο εδώ και πολλά χρόνια, δε θα σε φτάσουν ούτε να βγάλεις την ύλη. Καλύτερα είναι να θέτεις στόχους με βάση την ύλη και όχι το χρόνο, δηλαδή να μη σκέφτεσαι ότι θα διαβάζεις 2 ώρες την ημέρα, αλλά να σκέφτεσαι πόση ύλη θα βγάζεις κάθε μέρα έτσι ώστε να τελειώσεις μέχρι τα μέσα Απριλίου και να κάνεις επαναλήψεις τον υπόλοιπο μήνα που θα σου μείνει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλύτερα είναι να θέτεις στόχους με βάση την ύλη και όχι το χρόνο
:no1:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
Λοιπόν κόφτε το επιτέλους, δεν είναι κατάσταση αυτή! Κι εσύ Dythor να μην προσβάλλεις τον καθένα για το κάθε τι που δε σου αρέσει, αν ειναι δυνατόν.
Ε, όποιος δεν είναι δομικά ηλίθιος ανακατεύεται με ορισμένες μαλακίες που διαβάζει εδώ μέσα.
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
ας πουμε διοικηση διαβαζα με τον φιλο μου και καναμε χαβαλε
αποτελεσμα: εγω 19,8 αυτος 19.9
Fosa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σε έσκισε!δεν εχει σημασια το ποσο διαβαζει καποιος αλλα το πως.
ας πουμε διοικηση διαβαζα με τον φιλο μου και καναμε χαβαλε
αποτελεσμα: εγω 19,8 αυτος 19.9
Χριστίνα20750
Νεοφερμένος
Είστε πολύ cool. Εγώ έχω ήδη πάρει βοηθήματα και θα τα ΞΕΦΥΛΛΙΣΩ μέχρι το Σεπτέμβρη... Θα προσπαθήσω να καλύψω ένα αξιοσέβαστο :p μέρος της ύλης. Επιπλέον, έχω 4 φροντιστήρια, από τα μέσα Αυγούστου. Επιπλέον, νομίζω η Γ'Λυκείου αξίζει περισσότερο από τις τρεις ώρες Μ.Ο. της Β'Λυκείου. Δε ξέρω, δε θέλω να το ρισκάρω... Με βλέπω να σκίζομαι μέρα νύχτα.
Μπράβο σας πάντως.
Όντως, αναστατώνετε εκείνους που έχουν ρίξει το διάβασμα της ζωής τους... (εμένα σε λίγους μήνες)
chris_90
Διάσημο μέλος
Μην το κανεις αυτο στον εαυτο σου! Πρεπει να διαβαζεις αλλα πανω απ' ολα με μετρο!! Θα κουραστεις πολυ και μετα δεν θα μπορεις να αποδωσεις! Στο λεω γιατι τα ιδια εκανα και κατεληξα με... 16.000 μορια γιατι το μυαλο μου ειχε γινει καζανι τον Μαιο. Κοιτα το διαβασμα σου να ειναι ποιοτικο και ας μην διαρκει παρα πολλες ωρες! Αυτο ειναι το πιο σημαντικο και οχι οι υπερβολες.Με βλέπω να σκίζομαι μέρα νύχτα.
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
τον εσκισα στα αλλα (εκτος των εφαρμογων!!)Σε έσκισε!
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
Πιιιι....
Είστε πολύ cool. Εγώ έχω ήδη πάρει βοηθήματα και θα τα ΞΕΦΥΛΛΙΣΩ μέχρι το Σεπτέμβρη... Θα προσπαθήσω να καλύψω ένα αξιοσέβαστο :p μέρος της ύλης. Επιπλέον, έχω 4 φροντιστήρια, από τα μέσα Αυγούστου. Επιπλέον, νομίζω η Γ'Λυκείου αξίζει περισσότερο από τις τρεις ώρες Μ.Ο. της Β'Λυκείου. Δε ξέρω, δε θέλω να το ρισκάρω... Με βλέπω να σκίζομαι μέρα νύχτα.
Μπράβο σας πάντως.
Όντως, αναστατώνετε εκείνους που έχουν ρίξει το διάβασμα της ζωής τους... (εμένα σε λίγους μήνες)
αν εχεις μαθηματικα
σου πρωτεινω να αρχισεις να λυνεις ασκησεις σαββατο βραδυ κατα τις 11.00
θα πορωθεις και θα τελειωσεις στις 4.00
περα απο την πλακα
μην κανετε υπερβολες στο διαβασμα γιατι πολυ απλα δεν θα καταφερετε να φτασετε μετα απο 9 μηνες σε καλη κατασταση για να γραψετε
επισης δεν χρειαζεται να αγχωνεστε. Οι πανελληνιες οτι και να λενε ειναι απλα μονο ενας μυθος για τους καλα προετοιμασμενους.
ακομα και αν δεν τα πατε καλα σε ενα μαθημα δεν ειναι το τελος του κοσμου.
για αυτο οχι υπερβολες και να κανετε και τις βολτες σας
Fosa
Εκκολαπτόμενο μέλος
jim_porto
Νεοφερμένος
chris_90
Διάσημο μέλος
Πραγματικα ο,τι εγραψα το οφειλω κυριως σ' αυτο! Και τωρα που θα ξαναδωσω εχω αρκετα γερες βασεις λογω της προσοχης στην παραδοση. Δεν ξεκιναω δηλαδη απο το μηδεν. Κι αυτο μου δινει στηριξη, περισσοτερο ψυχολογικη.προσοχη κατα την διαρκεια της παραδοσης....
Χριστίνα20750
Νεοφερμένος
Mα εννοείται ότι πρώτα η ποιότητα του διαβάσματος και μετά η ποσότητα. Εγώ προσωπικά έχω βρει το κουμπάκι. Ποτέ μου δε μπερδεύτηκα από το "πολύ διάβασμα" (γιατί ανέκαθεν διαβάζω αρκετά έως τρομακτικά πολύ). Ακόμη, την περίοδο των εξετάσεων φτάνω σε μία κατάσταση... νιρβάνας, χα. Απλά λέω: "Σήμερα τρελαίνομαι για το Β'Παγκόσμιο" και όντως βρίσκω και την παραμικρή λεπτομέρεια συγκλονιστική. Πρώτα μαθαίνω, μετά αποστηθίζω. Τα Αρχαία βέβαια δυσκολεύομαι κάπως να τα "αγαπήσω". :p
Τέλοσπαντων. Συμφωνώ, υποστηρίζω το ουσιαστικό διάβασμα, το οποίο όμως δε μπορεί -κατ'εμέ- να το φτάσει κάποιος χωρίς κάποια ... στοιχειώδη ''ποσότητα''.
chris_90
Διάσημο μέλος
melody
Νεοφερμένος
Guest 292010
Επισκέπτης
Εγω περισυ λειτουργουσα με τον εξης τροπο: Οταν γυρναγα απο σχολειο+φροντιστηριο καπακι στο σπιτι, ελεγα "Σε τι φαση ειμαι σημερα; Φαση χημειας, φυσικης, βιολογιας κλπ; Αυτο θα διαβασω!" Και πραγματικα επεφτα με τα μουτρα στο συγκεκριμενο μαθημα! Ελα ομως που δεν ημουν ποτε σε φαση μαθηματικων! Εβλεπα τα βιβλια των μαθηματικων και ετρεμα συγκορμος! Μιλαμε για απιστευτη φοβια! Δεν τα παραμελουσα, αλλα δεν τα διαβαζα με την ιδια ορεξη που διαβαζα φυσικη η χημεια πχ. Και τελικα μου βγηκε σε κακο... Αναπολω τις εποχες των δεσμων, οπου η Β' δεσμη δεν εδινε μαθηματικα. Χιλιες φορες να ειχα πανδυσκολη φυσικη και χημεια παρα μαθηματικα οποιασδηποτε δυσκολιας. Εχω αλλεργια!!
Aμα δεν παρεις με καλο ματι το μαθημα...δεν σε παιρνει ουτε αυτο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Τρελας123
- Nansytsg
- elenitren
- BiteTheDust
- TheNorth
- Startx0
- Panatha mono
- Eleni123-
- Χρήστος2006
- Helen06
- bill09876
- petrosln
- Applepie
- kalhkardia
- redarrow
- Jessie
- QWERTY23
- Philippos17
- mariaab
- GTS
- Mariahj
- anastasis06
- eukleidhs1821
- Maria1743
- Εριφύλη
- Anastasia rts
- Arvanitis23
- Anwnumh
- Galina
- Λαμπρινηη
- GabrielaM
- jul25
- marianna04
- Rene2004
- eri548
- EiriniS20
- Reik
- Ziggy 1
- Elama On Peli
- DimitraA.
- Mers
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.