Nelly
Νεοφερμένος
Και αυτό σε επηρεάζει πολύ περισσότερο όταν έχεις τόσο άγχος!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Τα παρακάτω τα γράφω γενικά με αφορμή το post του zidane4ever και δεν απευθύνομαι σ' εκείνον προσωπικά.
Αρχικά, γιατί 16,000 μόρια; Πες ότι τα πιάνεις, so what; Σε μια σχολή δεν μπαίνεις με βάση το πόσο έγραψες εσύ, αλλά το πόσο έγραψες σε σχέση με τους άλλους. Δηλαδή κατανοείστε το επιτέλους, δεν είναι «θέλω τόσα μόρια», αλλά «θέλω να γράψω καλύτερα από τους άλλους».
Το 2000 πχ έβγαζες 19,000 μόρια κι έμενες εκτός Ιατρικής με τα πανεύκολα θέματα που είχαν βάλει. Δεν ξέρεις πώς θα κινηθούν τα θέματα του χρόνου, οπότε δεν μπορείς να πεις «πάω για τόσο».
Φτιάχνεις το πρόγραμμά σου, διαβάζεις όπως σε βολεύει, πας στο τέλος, δίνεις κι ό,τι έρθει. Και ξεχνάμε κάτι: όσες ώρες και να διαβάσουμε, υπάρχει και ο παράγοντας τύχη στο τέλος. Ή αλλιώς, για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου: καλή επίδοση στα φιλικά δεν συνεπάγεται και καλή επίδοση στους επίσημους αγώνες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Είναι προσωπική άποψη απλά, δεν σημαίνει ότι το κατακρίνω κι όλας.
Θα προτιμούσα όμως να μην τα βάζουμε όλα αυτά σε καλούπια, "θέλω τόσα, διαβάζω τόσο" κλπ κλπ. Μπορεί πχ να θες κάποια σχολή που έχει 16.000 μόρια, αλλά θα διαβάσεις για να γράψεις 16.000 μόρια;
Όλοι μα όλοι διαβάζουν και δίνουν για το 20. Κι αν κάποιος πει ότι δεν ισχύει θα είναι ψεύτης, γιατί πολύ απλά εάν ήξερε ότι είχε λύσει το 90% του γραπτού του σωστά (άρα έχει τουλάχιστον 18) θα συνέχιζε και για το 20. Δεν θα 'λεγε "έχω 18, άρα σταματώ εδώ".
Βέβαια το τι θέμε από την πραγματικότητα διαφέρει.
Απλά επειδή ποτέ δεν ξέρει κανείς πώς θα διαμορφωθούν τα θέματα, είναι λάθος (για μένα) το "για 16.000 μόρια που θέλω θα διαβάζω 3 ώρες".
Γνώμη μου είναι καθένας να διαβάζει όσο αισθάνεται άνετα, να κατέβει έχοντας πίστη στις δυνάμεις του και από 'κει και πέρα ό,τι βρέξει ας κατεβάσει.
philosophos
Νεοφερμένος
chris_90
Διάσημο μέλος
Εγω εβγαλα βαθμο προσβασης 16,67 και διαβαζα σαν σκυλι! Και στα μαθηματικα μου ειχε βγει η παναγια κυριολεκτικα. Εξαρταται και απο τον ανθρωπο βεβαια, οπως ειπες...Για 16 χιλιαδεσ μορια δεν χρειαζεται πανω απο μια ωρα την μερα.
philosophos
Νεοφερμένος
johnakoseco
Εκκολαπτόμενο μέλος
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
johntsoum
Νεοφερμένος
m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος
ουτε γω ειμαι ρε φιλε του διαβασματος!περισι στην δευτερα εγραψα 19-20 φυσικη,μαθηματικα,χημεια(γενικης και κατ) αφιερωνοντας κυριολεκτικα 1 ωρα τη μερα για ασκησεις και τετοια στα μαθηματα που με ενδιεφεραν.
αλλα τωρα που μπηκα για τα καλα στην τριτη, καταλαβαινω πως δεν αρκουν 2 ωρες διαβασματος.
δηλαδη πες οτι για την επομενη μερα εχεις να γραψεις εκθεση για το φροντιστηριο. τι θα κανεις? θα αφιερωσεις στα υπολοιπα 6 μαθηματα μιση ωρα? οκ πες οτι το ΑΟΔΕ, το ΑΕΠΠ,το ΑΟΘ και το επιλογης δεν τα διαβαζεις σε καθημερινη βαση. αλλα θα σου φτασει η μιση ωρα για να λυσεις ασκησεις φυσικης και μαθηματικων?
Ή μηπως δεν εκανες μαθημα εκθεσης?
Αλλα και παλι, ειναι αδυνατο να αφιερωνεις 20 λεπτα στα μαθηματικα, 20λεπτα στην φυσικη και 20 λεπτα στα υπολοιπα.
Εκτος και αν... τι να πω... μπορει εγω απο την δευτερα στην τριτη να χαζεψα τοσο πολυ...
Εγω πρωτος πρωτος στο φροντιστηριο μου κραζω τους μαθητες που ειναι με τις ωρες πανω απο το βιβλιο και στην ουσια δεν εχει αποτελεσμα το διαβασμα τους.
Πιστευω 4 ωρες(αναλογα με την μερα βεβαια) κατα μ.ο. ειναι αρκετες για καποιον που θελει να γραψει 18.000+ δηλαδη καλυπτει ευρος ασκησεων+θεωρεια.
ToMakriAggouri
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έκθεσεις φέτος έγραψα τρεις φορές και οι 2 δεν είχαν καν επίλογο..=13.3 Πανελλήνιες
Μαθ.Γεν δεν έκανα πάνω από 10-15 ώρες ολη την χρονιά στο ιδιαιτερο και παλι 100 εγραψα
Διοίκηση μου εφυγε η πίστη για να γραψω 100 αν και υπηρχαν κομματια που δεν είχα διαβασει καλα(κυριως τα τελευταια)
Μαθ.Κατ αντεγραφα τις ασκησεισ του βιβλιου και ελυνα μονο απο το φροντιστηριο αν και επειδη εκανα 6 ωρεσ την βδομαδα ηθελα δεν ηθελα τα εμαθα = 17 παρα κατι στις Παν. .και εκανα κ την μλκια μου καπου
Προγραμματισμό ελυνα μονο ασκησεις οποτε τα $$@#$#$&*# στην θεωρια= 17.2 Παν
Φυσικη δεν ξερω πως γινοταν να γραψεισ κατω απο 18 με τα θεματα φετος = 98 Παν.
Σε ολα τα μαθηματα πλην ΜΑθ Κατ εφυγα στην δυνατη αποχωρηση.. Τεχνολογικη με 2 ωρες διαβασμα την μερα φετος = ανετα 18+
Μονο Μαθ+Φυσικη χρειαζονται προσπαθεια..
διοικηση=1-1.5 ωρα την εβδομαδα
εκθεση=για χεσιμο
μαθ. γεν= ε αμα δεν εισαι καθυστερημενος (βλ. θεμα με μπαταριες φετος) 95+ με 1- ωρα την βδομαδα
προγρ= αμα ηξερες μαθηματικα στο δημοτικο οι ασκησεις ειναι γτπ προσοχη στην %*&#($(*# την θεωρια γμτ
mitsos_312
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ το'χω γράψει και σε άλλο ποστ Στατιστική δεν έλυσα πάνω από 30 ασκήσεις όλη τη χρονιά και έγραψα 97!!!!
Μαθ.Κατ είναι στον άνθρωπο!Εγώ έκανα μάθημα 3-4 ώρες τη βδομάδα επειδή ήμουν αντικειμενικά πολύ καλός και δεν είχα καθόλου κενά!Αλλά μόνος μου ήταν το μόνο μάθημα που το'καψα κι αυτό επειδή μάρεσε και δεν είχα πρόβλημα να ασχοληθώ πολλή ώρα να λύνω ασκήσεις1!
Stef
Εκκολαπτόμενο μέλος
Blu3Th1nk3r
Νεοφερμένος
lam10
Νεοφερμένος
δεσποινα25215
Νεοφερμένος
deadhorse
Εκκολαπτόμενο μέλος
Paki
Νεοφερμένος
PIL
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rseven
- Τρελας123
- Nansytsg
- elenitren
- BiteTheDust
- TheNorth
- Startx0
- Panatha mono
- Eleni123-
- Χρήστος2006
- Helen06
- bill09876
- petrosln
- Applepie
- kalhkardia
- redarrow
- Jessie
- QWERTY23
- Philippos17
- mariaab
- GTS
- Mariahj
- anastasis06
- eukleidhs1821
- Maria1743
- Εριφύλη
- Anastasia rts
- Arvanitis23
- Anwnumh
- Galina
- Λαμπρινηη
- GabrielaM
- jul25
- marianna04
- Rene2004
- eri548
- EiriniS20
- Reik
- Ziggy 1
- Elama On Peli
- DimitraA.
- Mers
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.