Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
Τεσπα, τζάμπα κουβέντα .
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evariste
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wolfie
Δραστήριο μέλος
εμενα παντως μου την σπαει που καποιοι ασχετοι με το αντικειμενο μπαινουν στο μαθηματικο μονο κ μονο γιατι νομιζουν οτι ειναι ευκολο... για να γινεις μαθηματικος χρειαζεται ταλεντο
Υπάρχει δεκαεπτάχρονος που να μην είναι άσχετος με το αντικείμενο?Κανεις δεν μπαίνει στο μαθηματικό επειδή πιστεύει ότι θα τελειώσει εύκολα...έλεος που τα χεις δει αυτά?
Διάβασμα χρειάζεται,όχι ταλέντο.
Orlando
Δραστήριο μέλος
Βασικα οι περισσοτεροι ξεγελιουνται λογω της χαμηλης βασης.Μυαλο χρειαζεται,οχι ταλεντο(ουτε ξερο διαβασμα,μαθηματικα ειναι).εμενα παντως μου την σπαει που καποιοι ασχετοι με το αντικειμενο μπαινουν στο μαθηματικο μονο κ μονο γιατι νομιζουν οτι ειναι ευκολο... για να γινεις μαθηματικος χρειαζεται ταλεντο
Wolfie
Δραστήριο μέλος
Βασικα οι περισσοτεροι ξεγελιουνται λογω της χαμηλης βασης.Μυαλο χρειαζεται,οχι ταλεντο(ουτε ξερο διαβασμα,μαθηματικα ειναι).
Τα 16800+ τα θεωρείς χαμηλή βάση...?
Ξέρω πολλούς μαθηματικούς που δεν είναι ιδιαιτερα έξυπνοι.Για το γυμνάσιο και το λύκειο που μπαίνει η πλειοψηφία των μαθηματικών και το ξερο διάβασμα μια χαρά είναι.
Orlando
Δραστήριο μέλος
chris_90
Διάσημο μέλος
Orlando
Δραστήριο μέλος
Πολυ σωστα εχεις καταλαβει.Απλα υπαρχει μια διαφορα.Αν εισαι εξυπνος(και ασχολεισαι εστω και στοιχιωδως) θα τα πας καλα στα μαθηματικα.Αν τα πηγαινεις καλα στα μαθηματικα του σχολειου,δεν ειναι απαραιτητο οτι εισαι εξυπνος.Γενικα εγω πιστευω οτι οποιος τα καταφερνει πολυ καλα στα μαθηματικα ειναι εξυπνος. Το να εισαι καλος στα μαθηματικα δεν ειναι θεμα διαβασματος, αλλα μυαλου... (αυτο εχω καταλαβει εγω τουλαχιστον)
+Το μυαλο που χρειαζεται για να βγαλεις το μαθηματικο δε συγκρινεται με το μυαλο που χρειαζεται να χρησιμοποιησεις ωστε να τα πηγαινεις καλα στα μαθηματικα του σχολειου.
Wolfie
Δραστήριο μέλος
Επιμένω ότι για να γίνεις μαθηματικός δεν είναι απαραίτητο να είσαι ιδιαιτερα έξυπνος.Τουλάχιστον όχι πιο έξυπνος από έναν Φυσικό ή έναν Χημικό.
Orlando
Δραστήριο μέλος
Ισως.Τουλάχιστον όχι πιο έξυπνος από έναν Φυσικό ή έναν Χημικό.
Παντως δεν ισχυει αυτο που ειπες.Οχι παντα.Πολλοι φοιτητες του μαθηματικου(κυριως) απλως δεν επιασαν το πολυτεχνειο,γι'αυτο το επελεξαν.Και λογω του οτι δεν εχουν την πορωση με τα μαθηματικα,δεν το τελειωνουν ή το τελειωνουν σε 10+ χρονια.
Wolfie
Δραστήριο μέλος
Ισως.
Παντως δεν ισχυει αυτο που ειπες.Οχι παντα.Πολλοι φοιτητες του μαθηματικου(κυριως) απλως δεν επιασαν το πολυτεχνειο,γι'αυτο το επελεξαν.Και λογω του οτι δεν εχουν την πορωση με τα μαθηματικα,δεν το τελειωνουν ή το τελειωνουν σε 10+ χρονια.
Αυτός είναι ένας εντελώς ηλίθιος "μύθος" που έχει βγει κυρίως από τους Πολυτεχνίτες ως απάντηση στην σύγκριση ως προς την δυσκολία των τμημάτων που κάναν οι Μαθηματικοί
Με την ίδια λογική θα μπορούσαμε να πούμε τα ίδια και για τα υπόλοιπα τμήματα που έχουν χαμηλότερη βάση απο το πολυτεχνειο όπως Φυσικό,Πληροφορική...
Orlando
Δραστήριο μέλος
2)Φυσικα και λεγεται και για τα τμηματα που ειπες οπως και για αλλα.Απλως εχει γινει περισσοτερος ντορος με το μαθηματικα γιατι ειναι η πιο δυσκολη σχολη και πολλοι στο τελος δεν παιρνουν πτυχιο και ξαναδινουν πανελληνιες.
chris_90
Διάσημο μέλος
Εγω που ασχολουμαι αρκετα με τα μαθηματικα (με βαρια καρδια και χωρις να μου αρεσουν καθολου βεβαια), εχω 2 χρονια να γραψω πανω απο 12. Γιατι πολυ απλα οσες ασκησεις και να λυσω μονος μου, την ωρα του διαγωνισματος δεν θα μου ερθει η "φλασια" που πρεπει για να ξεμπλοκαρω και να λυσω μια ασκηση. Ε αυτη η "φλασια" δεν πιστευω οτι ειναι θεμα εξασκησης (οπως λενε οι περισσοτεροι), αλλα θεμα μυαλου...Αν εισαι εξυπνος(και ασχολεισαι εστω και στοιχιωδως) θα τα πας καλα στα μαθηματικα.
Orlando
Δραστήριο μέλος
evariste
Νεοφερμένος
Βασικα οι περισσοτεροι ξεγελιουνται λογω της χαμηλης βασης.Μυαλο χρειαζεται,οχι ταλεντο(ουτε ξερο διαβασμα,μαθηματικα ειναι).
συμφωνω . λαθος διατυπωση
mostel
Πολύ δραστήριο μέλος
συμφωνω . λαθος διατυπωση
Θέμα διαβάσματος είναι όλα........
AlexandraP23638
Νεοφερμένος
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
neptul
Νεοφερμένος
ο Στέλιος που κατέχει το σπορ 150 φορές καλύτερα απ' τον καθένα μας
Ξεκολλήστε και οι δύο...
riemann80
Εκκολαπτόμενο μέλος
ενας μαθητης της γ λυκειου ας πουμε που διαβαζει μαθηματικα πολλες ωρες για να μπορει να λυνει ολα τα ειδη των ασκησεων δε σημαινει απαραιτητα οτι ξερει να διαβαζει μαθηματικα.οι ασκησεις δεν ειναι το κριτηριο λοιπον.
παντως το συστημα των εξετασεων δινει βαρος ακριβως σ αυτο (στις ασκησεις).διαφωνω πληρως μ αυτο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.