jonathannnnnnn
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε ποιο μπλοκ ήσανε?
αν δεν κάνω λάθος , ήμουν λίγο πιο πίσω από το δεύτερο πανό των φοιτητικών συλλόγων(σε αυτό της σθε).
από ότι βλέπω στο indymedia μας κράζουν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jonathannnnnnn
Εκκολαπτόμενο μέλος
ηταν μεγαλυτερη σε ογκο πορεια απο αλλες χρονιες?
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
χαχαχα ναι το δα και εγω.
έχω την εντύπωση ότι οι φοιτητές γενικά δεν ήθελαν επεισόδια και βασικά ούτε εγώ δεν ήμουν έτοιμος (ούτε μάσκα δεν είχα)
ηταν μεγαλυτερη σε ογκο πορεια απο αλλες χρονιες?
πρώτη φορά πηγαίνω στη ΔΕΘ, δεν ξέρω. Το σίγουρο είναι ότι ήταν πολύ μαζική πορεία(ειδικά το μπλοκ των φοιτητικών συλλόγων).
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
Οι του κκε μολις επεσε το πρωτο χημικο τη κανανε...επαναστατικη γυμναστικη .
Το ΚΚΕ ποτέ δεν μένει να αγωνιστεί,εδώ και χρόνια.
αν δεν κάνω λάθος , ήμουν λίγο πιο πίσω από το δεύτερο πανό των φοιτητικών συλλόγων(σε αυτό της σθε).
Δείτε εδώ κατάσταση!Ούτε σε ποιο μπλοκ ήταν δεν ξέρει!
από ότι βλέπω στο indymedia μας κράζουν.
Ασφαλιτοσυζήτηση μου φαίνεται.Κάτσαμε ανεπίτρεπτα λίγη ώρα μπροστά απ'τη ΔΕΘ,αλλά το έχουν χέσει τελείως.Σιγά,εδώ ο άλλος θα μας βγάλει και αγωνιστές τους οπαδούς του Ηρακλή.Άσε ρε μεγάλε,είναι ο κάθε χαμένος χουλιγκάνος κίνημα και εμείς τον προδώσαμε.
έχω την εντύπωση ότι οι φοιτητές γενικά δεν ήθελαν επεισόδια και βασικά ούτε εγώ δεν ήμουν έτοιμος (ούτε μάσκα δεν είχα)
Βασικά πιστεύω φταίει που κάτσαμε άπειρο χρόνο στην παραλιακή.
jonathannnnnnn
Εκκολαπτόμενο μέλος
δικιο εχεις.απο τον ζουγκλα ακουγα συνεχεια οι φ.σ ειναι στη νικης για κανα 2ωρο
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
Το ΚΚΕ ποτέ δεν μένει να αγωνιστεί,εδώ και χρόνια.
κάτσε ρε συ , οι κνίτες έπρεπε να πάνε στο φεστιβάλ τους να ακούσουν Μικρούτσικο , Πασχαλίδη και Θηβαίο
Δείτε εδώ κατάσταση!Ούτε σε ποιο μπλοκ ήταν δεν ξέρει!
καλά αυτό με τον ηρακλή τι άκυρο ρε. Ας και κάνει και ο ΠΑΟΚ πορεία , εκεί να δεις κόσμοΑσφαλιτοσυζήτηση μου φαίνεται.Κάτσαμε ανεπίτρεπτα λίγη ώρα μπροστά απ'τη ΔΕΘ,αλλά το έχουν χέσει τελείως.Σιγά,εδώ ο άλλος θα μας βγάλει και αγωνιστές τους οπαδούς του Ηρακλή.Άσε ρε μεγάλε,είναι ο κάθε χαμένος χουλιγκάνος κίνημα και εμείς τον προδώσαμε.
Βασικά πιστεύω φταίει που κάτσαμε άπειρο χρόνο στην παραλιακή.
Ναι, όταν ήμουν μαθητής δεν κατέβαινα σε πορείες, άσε που δεν είχα καθόλου επαφές με το κέντρο και την πόλη γενικότερα. Έξω απο την πόλη μένω, μια ώρα θέλω περίπου για να κατέβω.ναι το δα και εγω ηταν πολυ μεγαλη.απο σαλονικα και πηγαινεις 1φορα?
jonathannnnnnn
Εκκολαπτόμενο μέλος
ἅλς
Διάσημο μέλος
Johnny15
Επιφανές μέλος
ἅλς
Διάσημο μέλος
Τελικά η παραπληροφόρηση για το ότι θα λείπει ο πρωθυπουργός δούλεψε καλά.
Δεν είπε κανείς ότι θα λείπει ο πρωθυπουργός άλλωστε και το θέμα λέει ότι για πρώτη φορά από την ίδρυση της ΔΕΘ δεν θα κάνει τα εγκαίνια ο πρωθυπουργός της χώρας
Johnny15
Επιφανές μέλος
ἅλς
Διάσημο μέλος
Γιατί σε απασχολεί τόσο;
Johnny15
Επιφανές μέλος
Τελικά του είπα, λάθος dad, τελικά θα βγάλει ομιλία.
ἅλς
Διάσημο μέλος
ZETAXA
Δραστήριο μέλος
Το συγκεκριμένο απόσπασμα ειδικά με πέθανε...
Εκεινη την ωρα ειπα:Ας τον κατεβασει καποιος!
BILL KEXA
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.