Γιώργος Mt
Πολύ δραστήριο μέλος
Αφού βολεύεσαι με απλά πράγματα..χαιρετώ-καλημερίζω λοιπόν
Κι εγώ το ίδιο,εκτός βέβαια αν δε βολεύεσαι με απλά πράγματα εσύ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spitogata
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κι εγώ το ίδιο,εκτός βέβαια αν δε βολεύεσαι με απλά πράγματα εσύ.
Διακρίνω μια δυσαρέσκεια;
Προτιμώ τα απλά πράγματα,τέτοια ώρα ειδικά τα περίπλοκα σε επηρεάζουν αρνητικά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
τι κανετε; (περα απο το να ξενυχτατε)
Γιώργος Mt
Πολύ δραστήριο μέλος
Διακρίνω μια δυσαρέσκεια;
Προτιμώ τα απλά πράγματα,τέτοια ώρα ειδικά τα περίπλοκα σε επηρεάζουν αρνητικά.
Όχι,δεν είχα τέτοιο σκοπό.Κατά τ'άλλα συμφωνώ απόλυτα.
ω μα καλωσηρθατε
Καλησπέρα!! Εγώ καλά είμαι,για το γατί δεν ξέρω.
spitogata
Εκκολαπτόμενο μέλος
ω μα καλωσηρθατε
Ζεσταινόμαστεεεε
Εγώ;Όχι,δεν είχα τέτοιο σκοπό.Κατά τ'άλλα συμφωνώ απόλυτα.Καλησπέρα!! Εγώ καλά είμαι,για το γατί δεν ξέρω.Ώπα!συμφωνούν τα πνεύματα αντιλογίας;;
Εγώωωω;;
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
πραγματι. ο ανεμιστηρας να ειναι απανω μας και στο λαπτοπ μας μονο (μη καει τπτ, τη βαψαμε)Ζεσταινόμαστεεεε
Γιώργος Mt
Πολύ δραστήριο μέλος
Ζεσταινόμαστεεεε
Εγώ;
Εγώωωω;;
Nαι,εσύ,εσύ.
Κι έπειτα γιατί να μη συμφωνώ; Τι νομίζεις,ότι είμαι κανένας στριμμένος που διαφωνεί,απλά για να διαφωνεί;
spitogata
Εκκολαπτόμενο μέλος
Α καλά,εγώ τον έχω πάρει αγκαλιά μόνο που μου έχει χαλάσει το καλώδιο του ανεμιστηρακίου που δροσίζει το λάπτοπ και πρέπει να πάρω καινούριο..πραγματι. ο ανεμιστηρας να ειναι απανω μας και στο λαπτοπ μας μονο (μη καει τπτ, τη βαψαμε)
Nαι,εσύ,εσύ.
Κι έπειτα γιατί να μη συμφωνώ; Τι νομίζεις,ότι είμαι κανένας στριμμένος που διαφωνεί,απλά για να διαφωνεί;
Όχι βέβαια!έτσι και αλλιώς η ξινή του φόρουμ είμαι εγώ..
Γιώργος Mt
Πολύ δραστήριο μέλος
Α καλά,εγώ τον έχω πάρει αγκαλιά μόνο που μου έχει χαλάσει το καλώδιο του ανεμιστηρακίου που δροσίζει το λάπτοπ και πρέπει να πάρω καινούριο..
Όχι βέβαια!έτσι και αλλιώς η ξινή του φόρουμ είμαι εγώ..
Όχι,δεν είσαι εσύ η ξινή του φορούμ.Υπάρχουν και πιο ξινά μέλη εδώ μέσα.
spitogata
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όχι,δεν είσαι εσύ η ξινή του φορούμ.Υπάρχουν και πιο ξινά μέλη εδώ μέσα.
Εντάξει,ευχαριστώ!Νιώθω καλύτερα τώρα
ΥΣ :αυτό το πράγμα που μόλις γράψεις σε αυτό το θέμα,μετά ερημώνει,πρέπει να σταματήσει
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
I like your username
and I second what you just said σχετικα με το ερημωμενο θεμα
αλλα ειμαστε ξενυχτηδες
ποιος μπορει να δεσμευτει τετοια ωρα;
Γιώργος Mt
Πολύ δραστήριο μέλος
spitogata
Εκκολαπτόμενο μέλος
spitogata
I like your username
and I second what you just said σχετικα με το ερημωμενο θεμα
αλλα ειμαστε ξενυχτηδες
ποιος μπορει να δεσμευτει τετοια ωρα;
Thanks,αλλά πρέπει να είσαι η μόνη ακόμα και εγώ το έχω μετανιώσει πλέον
Όσον αφορά το θέμα,σίγουρα,δεν υπάρχουν και πολλοί ξύπνιοι τέτοια ώρα!
Τι να κάνουμε ρε σπιτόγατο; Με αποφεύγουν τα υπόλοιπα μέλη μάλλον.
Μην το παίρνεις προσωπικά...
Γιώργος Mt
Πολύ δραστήριο μέλος
Καληνύχτες από μένα,δε χωράω άλλο εδώ.
Υγ : Και σ'εμένα αρέσει το nickname σου σπιτόγατο.
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
ω μα γιατι;Thanks,αλλά πρέπει να είσαι η μόνη ακόμα και εγώ το έχω μετανιώσει πλέον
τεσπα username ειναι στειλε ενα μνμ εαν το αλλαξεις θα σε θυμομαστε
spitogata
Εκκολαπτόμενο μέλος
Tέσπα,δεν έχει και πολλή σημασία σπιτόγατο.
Καληνύχτες από μένα,δε χωράω άλλο εδώ.
Υγ : Και σ'εμένα αρέσει το nickname σου σπιτόγατο.
Σε ευχαριστώ Γιώργο,καληνύχτα
ω μα γιατι;
τεσπα username ειναι στειλε ενα μνμ εαν το αλλαξεις θα σε θυμομαστε
Εντάξει,όχι και σε τέτοιο σημείο,δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
οκ τοτεΕντάξει,όχι και σε τέτοιο σημείο,δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα
καλημερες γατονια
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι γινεται μονος μου απεμεινα εδω ;;
spitogata
Εκκολαπτόμενο μέλος
Την καλημερα μου στους ξενυχτηδες
Kαλημέρα
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.