Τάσος Υψηλάντης
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Εσύ θες να περασεις οικονομικό? Και απο θεωρητική θα την παλέψεις σε μια σχολή που έχει πολλά μαθηματικά ?
Μέγας μύθος.
Ως θεωρητικού μπορώ να πω ότι δεν έχω δυσκολευτεί καθόλου στα μαθηματικά. Το 95% των μαθηματικών είναι πράγματα άγνωστα σε όλους (Εκτός αν δεν έχεις καμία επαφή με τα μαθηματικά), οπότε με σκέψη και διάβασμα και εξάσκηση όλα είναι βατά.
miss marple
Πολύ δραστήριο μέλος
Greysanatomy
Εκκολαπτόμενο μέλος
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Greysanatomy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν θεωρώ τα αρχαία εύκολα (θετική είμαι) πάντα έπαιρνα 16-19 εκτός από φέτος που πήρα 4 γιατί με τις πανελλήνιες δεν προλαβαίνω ούτε να κατουρήσω που λέει ο λόγος.Ο φόρτος είναι υπερτεράστιος (δεν υπάρχει αυτή η λέξη αλλά το κάνω για έμφαση) και δεν διάβασα τίποτα .Επιπλέον παρακολουθώ στη τάξη όλα τα θεωρητικά και τα αρχαία αλλά δεν έχω καταλάβει τι πραγματεύονται τα κείμενα δεν είναι τόσο ξεκάθαρο.Την ιστορία φέτος την λατρεύω γιατί η καθηγήτριά μας η φετινή τα λέει όλα έξω από τα δόντια και όχι μόνο αυτά που λέει το κακογραμμένο βιβλίο. Όσο για την λογοτεχνία φέτος είναι υπέροχη γιατί όλα τα κείμενα είναι πολύ συναισθηματικά και αρνητικά και θεωρώ τα απαισιόδοξα πολύ πιο δύσκολα και με βαθύτερο νόημα.Με αγαπημένα ο Κεόμενος και το Δεν έχω γράψει ποιήματα αν θυμάμαι καλά.Πέρσι μόνο το Άξιον εστί και ένα άλλο που έλεγε σαν ξεκούρδιστες κιθάρες..μπλα μπλα μπλα.Μην το λες πάντως Nikos είναι δύσκολη και απαιτητική η Θεωρητική η πλάκα είναι ότι ζητάω από τη διπλανή μου να τις λύνω τα παράγωγα και τα ομόριζα διότι είναι φανταστική άσκηση.Από έναν θετικό με αγάπη.Eλα πειτε την αληθεια, απλα οι περισσοτεροι την επιλεξαμε επειδη ειναι πιο ευκολη.
Guest 781029
Επισκέπτης
KotCoC100
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απάντηση: Θεωρητική - μονόδρομος... Αρχές Αυγούστου το πήρα απόφαση... Θεωρητική...
Επίσης, λυπούμαι που οι περισσότεροι στη Θεωρητική πάνε γιατί: "Μαθηματικά;;; απαπαπαπα μακριά μου!"
Αυτή η φράση πιστεύω υποβαθμίζει τον εαυτό μας... Γι' αυτό πιστεύω η επιλογή κατεύθυνσης πρέπει να γίνεται με το τι θέλουμε να ακολουθήσουμε και μετά αν είμαστε και τέλειοι... (εντάξει αν δεν τα καταφέρνουμε καθόλου αυτό πρέπει να μας προβληματίσει τότε...)
Αν και σε όποιον το ανακοίνωσα αυτές τις μέρες ότι τελική επιλογή μου είναι η Θεωρητική, όλοι σοκαρίστηκαν, παρ' όλα αυτά, όσο και να μου αρέσει η Θετική, εγώ υποστηρίζω την επιλογή μου γιατί αυτή θα με οδηγήσει σε αυτό που θέλω...!
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Ποιά σχολή θέλεις;Εγώ σε ένα χαρτί, μόνο για να ξέρουν τι γίνεται, επέλεξα θετική... Από κατεύθυνση προτιμώ θετική με τα 1000 και αυτό δεν το αρνούμαι... Οι βαθμοί μου κιόλας φέτος στην Α' λυκείου ήταν μεγαλύτεροι στα θετικά... Τι γίνεται όμως όταν σε ενδιαφέρει τμήμα 1ου πεδίου;
Απάντηση: Θεωρητική - μονόδρομος... Αρχές Αυγούστου το πήρα απόφαση... Θεωρητική...
Επίσης, λυπούμαι που οι περισσότεροι στη Θεωρητική πάνε γιατί: "Μαθηματικά;;; απαπαπαπα μακριά μου!"
Αυτή η φράση πιστεύω υποβαθμίζει τον εαυτό μας... Γι' αυτό πιστεύω η επιλογή κατεύθυνσης πρέπει να γίνεται με το τι θέλουμε να ακολουθήσουμε και μετά αν είμαστε και τέλειοι... (εντάξει αν δεν τα καταφέρνουμε καθόλου αυτό πρέπει να μας προβληματίσει τότε...)
Αν και σε όποιον το ανακοίνωσα αυτές τις μέρες ότι τελική επιλογή μου είναι η Θεωρητική, όλοι σοκαρίστηκαν, παρ' όλα αυτά, όσο και να μου αρέσει η Θετική, εγώ υποστηρίζω την επιλογή μου γιατί αυτή θα με οδηγήσει σε αυτό που θέλω...!
KotCoC100
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αγγλική Φιλολογία... Λατρεία από την τρίτη δημοτικού που ξεκίνησα ΑγγλικάΠοιά σχολή θέλεις;
Απλώς φέτος, στη χρονιά που πέρασε, είδα το πόσο τα κατάφερνα στα Θετικά μαθήματα και αυτό λίγο με "εκτροχίασε"...
Παρ' όλα αυτά το αποφάσισα
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Μη στεναχωριέσαι, είναι θετικό το να έχεις δυνατότητες σε διαφορετικά πεδία γνώσης. Μακάρι να πετύχεις το στόχο σουκαι να είσαι ικανοποιημένος απο την επιλογή σου.Αγγλική Φιλολογία... Λατρεία από την τρίτη δημοτικού που ξεκίνησα Αγγλικά
Απλώς φέτος, στη χρονιά που πέρασε, είδα το πόσο τα κατάφερνα στα Θετικά μαθήματα και αυτό λίγο με "εκτροχίασε"...
Παρ' όλα αυτά το αποφάσισα
KotCoC100
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σε ευχαριστώ πολύ!Μη στεναχωριέσαι, είναι θετικό το να έχεις δυνατότητες σε διαφορετικά πεδία γνώσης. Μακάρι να πετύχεις το στόχο σουκαι να είσαι ικανοποιημένος απο την επιλογή σου.
Για το δεύτερο, είμαι σίγουρος ότι θα είμαι ικανοποιημένος, αρκεί να ισχύσει το πρώτο όπως είπες, να πετύχω το στόχο μου!
Καλή συνέχεια και επιτυχία και σε σένα!
Itach1
Διάσημο μέλος
GeorgeRtr
Εκκολαπτόμενο μέλος
Eμένα σε αυτό το βίντεο μου άρεσε το top comment πάντως.https://www.youtube.com/watch?v=UQRy-D_GSco&feature=c4-overview-vl&list=PLA20C464880941254πάλι καλά που δεν διάλεξα θεωρητικη!
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Σε φαση αν δειτε καποιον να χορευει μακαρενα στις πανελληνιες, μην αναρωτηθειτε γιατι, το ειδος ενος απαρεμφατου θα ψαχνει...πάλι καλά που δεν διάλεξα θεωρητικη!
Guest 712911
Επισκέπτης
Καταρχάς, το απαρέμφατο του σκοπού (ή του αποτελέσματος) δεν είναι "όταν δεν είναι της αναφοράς", όπως λέει το χαζοτράγουδο στο βίντεο.
Τι ωραία αρχαία που μαθαίνουν!
Guest 781029
Επισκέπτης
2) Ήθελα να ακολουθήσω σχετικές σπουδές.
3) Μισούσα τα υπόλοιπα.
P.s.: Αν καθόμασταν να δώσουμε τέτοια βάση στα απαρέμφατα θα έβγαιναν τον Αύγουστο οι ύλες
Antpal
Εκκολαπτόμενο μέλος
1)Ποιοί από εσάς επιλέξατε θεωρητική επειδή σας ελκύουν τα μαθήματα και σκοπεύετε να ακολουθήσετε αντίστοιχες επιστήμες ;
Δύο -τρια άτομα σήκωσαν το χέρι τους.
2) Ποιοί από εσάς επιλέξατε θεωρητική επειδή δεν είςασταν καλοί μαθηματικά -φυσική;
Όλοι οι υπόλοιποι σήκωσαν τα χέρια τους .
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.