25-06-15

00:32
Μιας και θίγουμε το θέμα βαθμών/αλλαγής σχολής...
Πάντα θα θαυμάζω μάγκες σαν το παιδί από εδώ!!
https://www.alfavita.gr/arthron/%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%8C%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CE%B5-19880-%CE%BC%CF%8C%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%AD%CF%83%CF%83%CE%B5%CF%81%CE%B1-20%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%AF%CE%B1
Όσο για την απάντησου σου nPb, είδα το μηνυμά σου, και σε ευχαριστώ, μακάρι κάποτε να εχω το χρόνο και την όρεξη να εφαρμόσω αυτα που μου είπες για να καταλάβω 2-3 πράγματα. Η ερώτησή μου όμως ήταν πιο πολύ ρητορική και σκόπευε να απαντήσει στην αρχική ερώτηση. Μήπως τα μαθηματικά "δεν μας αρεσουν γιατι δεν ξέρουμε πώς να τα μελετήσουμε";
1000 μπράβο στο παιδί που θα πάει φυσικό και όχι ιατρική ή πολυτεχνείο λόγω ονόματος και θα ακολουθήσει αυτό που θέλει πραγματικά.Αν σκέφτονταν όλοι έτσι τα τμήματα μαθηματικών,φυσικής,χημείας θα είχαν πολύ πιο καλούς φοιτητές άρα και πιο καλούς μαθηματικούς,φυσικούς,χημικούς που πραγματικά είναι ελάχιστοι (τουλάχιστον όσοι δουλεύουν στην δημόσια/ιδιωτική εκπαίδευση)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.