Δεν θέλω να παρεξηγηθώ.Καταρχάς φυσικά και υποστηρίζω την γενική θεωρία της σχετικότητας.Η θεωρία της σχετικότητας όχι μόνο έδωσε λύση σε όλες τις συγκεκριμένες διχογνωμίες για τις οποίες είχε δημιουργηθεί, αλλά συσχέτισε και εξήγησε σ` όλες τις περιοχές της φυσικής μεγάλο αριθμό φαινομένων για τα οποία δε φαινόταν προορισμένη από την αρχή. Πρόβλεψε πλήθος από νέα φαινόμενα θεμελιώδους σημασίας, ώστε όλη η φυσική του 20ού αιώνα άλλαξε μορφή εξαιτίας τους. Ερμήνευσε πλήθος από πειράματα και αποδείχτηκε γι` αυτό αποτελεσματική, τόσο στην περιοχή του άπειρα μικρού, όσο και στην περιοχή του άπειρα μεγάλου. Βοήθησε στην κατανόηση πολλών φαινομένων της αστροφυσικής, όπως την έκλυση της ενέργειας των άστρων, την παγκόσμια έλξη, την ταχύτατη φυγή των γαλαξιών, καθώς και φαινόμενα της περιοχής της ατομικής και υποατομικής κλίμακας, όπως η λεπτή υφή (σύνθεση) των φασματικών γραμμών κ.λ.π. και τέλος έδωσε νέο περιεχόμενο σε επιστημονικές και φιλοσοφικές αντιλήψεις και έννοιες, όπως οι κοσμολογικές αντιλήψεις και όπως οι έννοιες μάζα, ενέργεια, χώρος, χρόνος, κίνηση κ.λ.π. καθώς έδωσε λύση και στο πρόβλημα της μετάπτωσης του περιήλιου του Ερμή...
Απλά εννοούσα ότι χωρίς το πείραμα,την πράξη όπως θες πες το η θεωρία μπορεί να πάρει λάθος δρόμο με την έννοια ότι θα έπρεπε να πιστεύουμε ότι έβγαζε ο καθένας.Με την πρακτική και το πείραμα ακόμα και παρατηρησιακά καταρρίφθηκαν άρκετες θεωρίες που επικρατούσαν.
Σχετικά με την Γενική θεωρία της Σχετικότητας δεν αναφερόμουν στο γεγόνος που ανέφερε ο nPb για την ειδική αλλά για νοητικά πειράματα που ανέφερε ο Αινστάιν.Σχετικά με την ειδική θεωρία της σχετικότητας στηρίχτηκε και ο Camelia και διετύπωσε την διπλή θεωρία της σχετικότητας την οποία είχα διάβασει σε ένα άρθρο και πραγματικά ξέφευγε πολύ.
Όμως επειδή δεν είμαι φοιτήτρια φυσικομαθηματικού τμήματος και ούτε ειδήμων σε τέτοια θέματα και απλά εκφέρω την άποψη δεν θα ήθελα να φύγω και οφφ-τόπικ και να καταλήξει άλλου η συζήτηση.
Από τις απάντησεις σου beautiful loser αλλά και από του nPb έχω μάθει πάρα πολλά πράγματα.Και σας ευχαριστώ για αυτό!!
Καλή συνέχεια!!!!