georg13pao
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nightwish 4 ever
Νεοφερμένος

Συμφωνω και σε αυτο. Γενικα οταν απο το περιβαλλον σου εχει καλλιεργηθει η ιδεα οτι "τα μαθηματικα ειναι πολυ δυσκολα" μπορει ενας μαθητης να αποθαρρυνθει απο τη μελετη αυτης της επιστημης...Εγώ πιστεύω πως είναι στερεότυπο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος

ίσως, σαν άνθρωποι (μαθητές, φοιτητές,..κτλ) θέλουμε το εύκολο και το μασημένο, γι' αυτό και η κοινωνική κατρακύλα!
ο τρόπος σκέψης πώς θα μπορούσε να μεταδωθεί στους μαθητές, όταν τα μαθηματικά εκ φύσεως είναι αφηρημένα (δηλ., συνδυαστική σκέψη);
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος

RafAspa94
Περιβόητο μέλος

beautiful loser
Πολύ δραστήριο μέλος

nefi
Πολύ δραστήριο μέλος

-----------------------------------------
ειδικα τα διακριτα μαθηματικα που εχουν κατι κουλαμαρες 2=1 εκει ειναι που τα παιζεις....:s:s
nPb
Επιφανές μέλος

τα ολοκληρωματα και τα ορια-παλουκι δν προκειται να τα χωνεψω ποτε...παρολο που ειμαι πληροφορικη
ειδικα τα διακριτα μαθηματικα που εχουν κατι κουλαμαρες 2=1 εκει ειναι που τα παιζεις....:s:s
Το αν δεν σου αρέσουν τα μαθηματικά, δικαίωμά σου και άποψή σου!

Υ.Σ.: Προσωπικά, συχαινόμουν τον προγραμματισμό και μου φαινόταν δύσκολος στα πρώτα έτη. Όμως δεν διαμαρτυρήθηκα. Έστρωσα πωπό και έμαθα. Μπορεί να μην επέλεξα κλάδο σχετικό με πληροφορική, αλλά ενίσχυσα τις γνώσεις μου με κάποια μαθήματα προγραμματισμού, διότι είναι απαραίτητος στην σημερινή εποχή σε πολλές θετικές/ τεχνολογικές επιστήμες.
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος

Το αν δεν σου αρέσουν τα μαθηματικά, δικαίωμά σου και άποψή σου!Μην υποτιμάς την επιστήμη των μαθηματικών επειδή δυσκολεύεσαι. Η επιστήμη των μαθηματικών έχει τόσα να προσφέρει αυτόν τον αιώνα σε επιστήμες όπως φυσική, βιολογία και ιατρική. Μην χρησιμοποιείς τον όρο "κουλαμάρες" για τα διακριτά μαθηματικά, έναν ζωντανό ανανεώσιμο κλάδο ο οποίος είναι θεμέλιος για την αλγοριθμική πολυπλοκότητα και τόσες άλλες επιστήμες όπως αύτοματα και τυπικές γλώσσες, νευρωνικά δίκτυα, θεωρία πληροφοριών, θεωρία πιθανοτήτων, επιχειρησιακή έρευνα, δίκτυα υπολογιστών, αστρονομία, οικολογία...κτλ.
Υ.Σ.: Προσωπικά, συχαινόμουν τον προγραμματισμό και μου φαινόταν δύσκολος στα πρώτα έτη. Όμως δεν διαμαρτυρήθηκα. Έστρωσα πωπό και έμαθα. Μπορεί να μην επέλεξα κλάδο σχετικό με πληροφορική, αλλά ενίσχυσα τις γνώσεις μου με κάποια μαθήματα προγραμματισμού, διότι είναι απαραίτητος στην σημερινή εποχή σε πολλές θετικές/ τεχνολογικές επιστήμες.
το 2=1 παντως μου φαινεται παρανοικο....συγγνωμη κιολας
nPb
Επιφανές μέλος

το 2=1 παντως μου φαινεται παρανοικο....συγγνωμη κιολας
.....άρα η Μαθηματική επιστήμη είναι μια παρανοϊκή επιστήμη; Οι Μαθηματικοί απόφοιτοι (ερευνητές, καθηγητές,...κτλ) είναι παρανοϊκοί άνθρωποι; Δεν σου κάνει εντύπωση πως γίνεται όλες οι επιστήμες να προχωρούν βάση μιας "παρανοϊκής" επιστήμης;
Ok. Έχεις δίκιο. Εσύ ξέρεις καλύτερα...

manos4
Πολύ δραστήριο μέλος

Iliaso
Περιβόητο μέλος

nefi
Πολύ δραστήριο μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

.Επίσης πολλά θεωρήματα πιστεύω ότι είναι αόριστα και όχι απόλυτα ακριβή.
Για το πρώτο μέρος των όσων είπες, συμφωνώ...:iagree::no1:

Για το δεύτερο μέρος, σου προτείνω:
πίστευε και μη ερεύνα διότι αν ερευνήσεις θα αναθεωρήσεις από το μηδέν

Μεγάλη μπουκιά φάε nefi, μεγάλη κουβέντα μην λες. Έτσι έλεγα και γω για την Γραμμική Άλγεβρα. Νόμιζα ότι δν χρειαζόταν σε μαθήματα φυσικής, που μου άρεσαν...μέχρι που προσγειώθηκα ανώμαλα. :p
thanous18
Περιβόητο μέλος

και ομως το σωστο φιλε μου ειναι.... "πιστευε και μη, ερευνα" ....δηλαδη ειτε πιστευεις ειτε οχι να ερευνας..Για το πρώτο μέρος των όσων είπες, συμφωνώ...:iagree::no1:
Για το δεύτερο μέρος, σου προτείνω:
πίστευε και μη ερεύνα διότι αν ερευνήσεις θα αναθεωρήσεις από το μηδέν![]()

nPb
Επιφανές μέλος

και ομως το σωστο φιλε μου ειναι.... "πιστευε και μη, ερευνα" ....δηλαδη ειτε πιστευεις ειτε οχι να ερευνας..![]()
εδώ έγινε σκόπιμη παραποίηση Θάνο!

thanous18
Περιβόητο μέλος

και σε μενα αν και ημουν θεωρητικηΚαι εμένα μου αρέσουν αν και θεωρητική^^

ναι καλα...οχι οτι δεν το ξερες...:fss: δικαιολογιες..εδώ έγινε σκόπιμη παραποίηση Θάνο!αμέσως ρε!
![]()

miv
Επιφανές μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

Που το έχουν το 2=1 τα διακριτά μαθηματικά;![]()
μάλλον εννοεί τα αδιάκριτα μαθηματικά...

nefi
Πολύ δραστήριο μέλος

μάλλον εννοεί τα αδιάκριτα μαθηματικά...![]()
στ διακριτα μας τ εκαναν...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 80 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Corfu kitty
- antonakis06
- phleidhs
- Anonymous1
- Lost_In_Life
- Γιώτα Γιαννακού
- Arvacon
- velentzakoss
- giannis05
- SoyN
- angies
- EllieKal
- bill09876
- Paragontas7000
- Helen06
- Praxis
- Mary06
- GeorgePap2003
- eukleidhs1821
- Nick_nt
- ggl
- giannhs2001
- Maynard
- Alessandra Eliza
- arko
- Abiogenesis
- infection54
- Jojo K
- Lia 2006
- Than003
- love_to_learn
- constansn
- Unboxholics
- thanasis.k
- Frozensun
- Leo komm
- Ness
- Γατέχων
- kiyoshi
- AggelikiGr
- iiTzArismaltor_
- nicole1982
- suuuuiiii
- NikNik1995
- Fanimaid123
- Appolon
- _Aggelos123
- Georgekk
- kay
- Fanimaid
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.