Rufus
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
logikosS
Νεοφερμένο μέλος

επομενο βημα: msn!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mariosgers
Νεοφερμένο μέλος

επισης εχω και εγω facebook οποτε σας κανω ολους add

και για msn οπως λεει και ο πολυ λογικος Logikoss ειναι : marios-gers-ironmaiden@hotmail.com:no1:
το facebook μου ειναι Marios Boyongo
tsixlofouska
Νεοφερμένο μέλος

mariannaaua
Νεοφερμένο μέλος

Μάριε σε κάνω αντ στο μσν!!
Rufus
Εκκολαπτόμενο μέλος

παιδια ο ελαιωνας ειναι πιο κοντα στο γπα απο τον κεραμεικο. αιγαλεω μενω και εχω κανει την διαδρομη απειρες φορες...απο τον ελαιωνα σε 5-10 λεπτα εισαι γπα ενω απο κεραμεικο θες τουλαχιστον 15-20 λεπτα. Επισης για καφε ειμαι και εγω μεσα! Να προτεινω μερα?
επισης εχω και εγω facebook οποτε σας κανω ολους add
και για msn οπως λεει και ο πολυ λογικος Logikoss ειναι : marios-gers-ironmaiden@hotmail.com:no1:
το facebook μου ειναι Marios Boyongo
σε δεχτηκα στο fb !

-----------------------------------------

μολις το δα¨: βιοτεχνολογια ! αντε μια χαρα
mariosgers
Νεοφερμένο μέλος

confusius
Δραστήριο μέλος

παιδια ο ελαιωνας ειναι πιο κοντα στο γπα απο τον κεραμεικο. αιγαλεω μενω και εχω κανει την διαδρομη απειρες φορες...απο τον ελαιωνα σε 5-10 λεπτα εισαι γπα ενω απο κεραμεικο θες τουλαχιστον 15-20 λεπτα.
Τζου. Το ΓΠΑ είναι στη μέση ανάμεσα στους 2 σταθμούς. Μη σου πω ότι είναι πιο κοντά στον Κεραμεικό. Βασικά τα γίδια είναι. Τί λύκος να σε φάει,τί αρκούδα.

Rufus
Εκκολαπτόμενο μέλος

mariosgers
Νεοφερμένο μέλος

Rufus
Εκκολαπτόμενο μέλος

mariosgers
Νεοφερμένο μέλος

μπορουμε να παμε κεραμεικο, θησειο...κοντα ειναι:no1:
z=x+yi
Νεοφερμένο μέλος

σου στελνω με pm το κινητο μου αν ειναι να κανονισουμε γτ τωρα βγαινω.

παλιος λογαριασμος.ο ηλιας ειμαι
Angelique
Νεοφερμένο μέλος

xristin
Νεοφερμένο μέλος

Εγω γραφτηκα σημεραα!!Ολα combleee απλα μου ειπαν να παω την Τεταρτη για το πασο...
δηλαδη εγω που θα γραφτω την πεμπτη,θα παω αλλη μερα για το πασο???
παδια εγω σαββατο θα γυρισω σπιτι μου να παρω και τα υπολοιπα πραγματα μου...τι πραγματα ειναι αυτα???σε αλλες σχολες το παιρνουν επι τοπου το πασο!
Angelique
Νεοφερμένο μέλος

δηλαδη εγω που θα γραφτω την πεμπτη,θα παω αλλη μερα για το πασο???
παδια εγω σαββατο θα γυρισω σπιτι μου να παρω και τα υπολοιπα πραγματα μου...τι πραγματα ειναι αυτα???σε αλλες σχολες το παιρνουν επι τοπου το πασο!
Και εγω ετσι πιστευα οτι θα το παρω επι τοπου αλλα απο οτι μου φανηκε στην γραμματεια του τμηματος μου ξινοντουσαν λιγο...οτι να ναι σου λεω αστα να πανε αλλη ορεξη δεν εχω να χτυπιεμαι παλι εκει...

Rufus
Εκκολαπτόμενο μέλος

xristin
Νεοφερμένο μέλος

παιδια για να γραφτεις στο φυτικης εκτος απο απολυτηριο,βεβαιωση προσβασης,6 φωτο,ακτινα θωρακα δερματολογο παθολογο και τπ πτυχιο των αγγλικων,χρειαζεται κατι αλλο????
Rufus
Εκκολαπτόμενο μέλος

αρχικα το διπλωμα αγγλικων δεν θα το πας στην εγγραφη , δεν χρειαζεται.πιο μετα θα καταθεσεις οτι εχεις διπλωμα.και οχι δεν χρειαζεται κατι αλλο εκτος απο αυτα που ειπες.για ολα τα τμηματα του γπα τα ιδια ειναι
περιττο να σας πω οτι ανταλλαξα κινητο με το μισο γεωπονικο (τις παραταξεις μου μεσα

επισης τις 6 φωτος τι τις ηθελαν αυτοι ξερουν μονο.εμενα μια χρησιμοποιησαν και μου πηραν κι αλλη μια στη βιβλιοθηκη για να βγαλω καρτα.

πλεονεκτες

xristin
Νεοφερμένο μέλος

εμενα μου δωσαν και πασο!!τριαλαλαλαλαλαλαλο!με ειδαν αγριο και φοβηθηκαν μαλλον!
αρχικα το διπλωμα αγγλικων δεν θα το πας στην εγγραφη , δεν χρειαζεται.πιο μετα θα καταθεσεις οτι εχεις διπλωμα.και οχι δεν χρειαζεται κατι αλλο εκτος απο αυτα που ειπες.για ολα τα τμηματα του γπα τα ιδια ειναι
περιττο να σας πω οτι ανταλλαξα κινητο με το μισο γεωπονικο (τις παραταξεις μου μεσα) με ζαλισαν.
επισης τις 6 φωτος τι τις ηθελαν αυτοι ξερουν μονο.εμενα μια χρησιμοποιησαν και μου πηραν κι αλλη μια στη βιβλιοθηκη για να βγαλω καρτα.
πλεονεκτες![]()
με πρωτοετης η και με παλιους???πως σου φανηκε???θα βρουμε ευκολα παρεες???
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.