xristin
Νεοφερμένο μέλος

Σ ευχαριστωωω παρααα πολυυ!!Λογικα απο αυριο θα παρω να ρωτησω γτ τετοια ωρα....τπτ!χα!Εχετε ακουσει ποτε ξεκιναμε μαθηματαα??
ηξερα για 1 οκτωμβρη,αλλα λογω εκλογων ισως αλλαξουν..
σε ποιο τμημα εχεις περασει???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
confusius
Δραστήριο μέλος

Χειμερινό Εξάμηνο Διδασκαλία Μαθημάτων 05/10/2009 15/01/2010
Έβγαλαν ακαδημαϊκό ημερολόγιο σήμερα στο estudent,οπότε βουαλά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rufus
Εκκολαπτόμενο μέλος

??
?
??
???
χμμμ..παιδια εγω πηρα γραμματεια και δεν απαντουσαν και δεν ξερω ποια μερα ακριβως να παω

xristin
Νεοφερμένο μέλος

5 αρχιζουμε??
??
?
??
???
χμμμ..παιδια εγω πηρα γραμματεια και δεν απαντουσαν και δεν ξερω ποια μερα ακριβως να παω![]()
2105294525 παρε εδω σιγουρα θα απαντησουν
παντως αν σε βοηθαει εμενα το επιθετο μου αρχιζει απο ν και μου ειπαν να παω στις 24σεπτεμβριου
mariosgers
Νεοφερμένο μέλος

Αντε ρε παιδια να αρχισουμεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

xristin
Νεοφερμένο μέλος

Παιδια εγω ειχα δει στο www.aua.gr κατι για 6/10 οτι αρχιζουν τα μαθηματα...και επισης ρε παιδια...45 ατομα περασαμε βιοτεχνολογια...γιατι τοση τυπικοτητα...εμενα μου ειπαν για 22/9...τωρα για 45 ατομα ο καθενας πρεπει να παει ξεχωριστα?
Αντε ρε παιδια να αρχισουμεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Μην βιαζεσαι βρε:fss::fss::fss:...θελεις δεν θελεις 5++++ χρονια θα την υποστουμε την σχολη!!!

παντως αν θελετε την γνωμη μου πρεπει να τυπωσουμε μπλουζακια ολα τα παιδια του ischool για να ξεχωριζουμε στην σχολη.

οι φυτικης και ζωικης θα εχουν πρασινα μπλουζακια με αγελαδιτσες πανω...πως σας φαινεται???

Rufus
Εκκολαπτόμενο μέλος

-----------------------------------------
τι σκ@τ@???κοριο μου εχουν βαλει και δεν απαντανε οταν παιρνω τηλεφωνο?πουθενα ομως!ελεος

xristin
Νεοφερμένο μέλος

μηπως περνεις πολυ νωρις η πολυ αργα???
αντιμετωπισε την σχολη σαν δημοσια υπηρεσια για να βρεις ακρη...

ωραιαααααα και μου αρεσουν οι αγελαδιτσεςςςς

mariannaaua
Νεοφερμένο μέλος

αλλά ρε παιδιά δεν είχε σχεδόν κανένα πρωτοετή!Αφού άρχισα να ανησυχώ...

Ο χώρος είναι φανταστικός,από μέσα είναι ακόμα καλύτερο απ'ότι φαίνεται απ'έξω!!Αφού ανυπομονώ ν'αρχίσουμεεεεεε!

Τα μαθήματα άκουσα ότι θ'αρχίσουν στις 5 Οκτώβρη.Βέβαια στην Ελλάδα είμαστε όλο και κάτι μπορεί να συμβεί και να καθυστερήσει κι άλλο(πχ καμμιά κατάληψη...)
mariosgers
Νεοφερμένο μέλος

η την Doly!!!! Ναι αυτο να βαλουμε καλυτερα!!!!!!! Το προβατο την Doly!
-----------------------------------------
Γουβιτσα? χαχαχαχαχαχαχαχα καλο!
mariannaaua
Νεοφερμένο μέλος

Την Ντόλυ ναιιι!!!
mariosgers
Νεοφερμένο μέλος

xristin
Νεοφερμένο μέλος

Λοιπον,πως θα γνωριστουμε τα παιδια του ischool???
Νομιζω πως θα ειμαστε οι πιο τρελοι πρωτοετης του γεωπονικου εμεις...

:thanks::thanks::thanks:
mariannaaua
Νεοφερμένο μέλος

mariosgers
Νεοφερμένο μέλος

Χριστινα εγω προτεινω να συναντηθουμε ολοι στην λεσχη με ενα γαρυφαλλο

η μια μπλουζα που να λεει : ημουν και εγω στην συζητηση του γεωπονικου στο ischool!
VouDou
Πολύ δραστήριο μέλος

Την dolly... χαχα μού θυμίσατε έναν παλιό καθηγητή της ΓΒ που έβγαινε στις τηλεοράσεις τότε και έλεγε ότι ήταν στην ερευνητική ομάδα της dolly... και "μάλλον" δεν ήταν!?!?!?
Συνέχεια της "γουβίτσας", το Τμήμα ΕΦΠ έχει 5 κατευθύνσεις στο τελευταίο έτος και στα χρόνια μου οι φοιτητές της κάθε κατεύθυνσης χαρακτηρίζονταν ως: φυτονταβατζήδες (Φυτοπροστασίας & Περιβάλλοντος), κηπουροί (Ανθοκομίας & Αρχιτεκτονικής Τοπίου), μανάβηδες (Κηπευτικών Καλλιεργειών), αγρότες (Γεωργίας & Βελτίωσης Φυτών και επιχειρηματίες (Δενδροκομίας & Αμπελουργίας χάρη στα λεγόμενα ενός παλιού Καθηγητή)...
Την ημέρα της εγγραφής σας δίνουν και πάσο και τρίπτυχο...
mariannaaua
Νεοφερμένο μέλος

Μια χαρούλα σε βρίσκω Μάριε!!
Ναι θα τυπώσουμε μπλούζες με τα ονόματά μας στο φόρουμ και θα στεκόμαστε στην είσοδο του γπα

mariosgers
Νεοφερμένο μέλος

VouDou
Πολύ δραστήριο μέλος

Α και κάτι που θυμήθηκα τώρα (δεν ξέρω αν αυτό απαγορεύεται στο ischool, αν ναι ας το διαγράψει τότε κάποιος mod): https://www.gewponoi.com/main/
mariosgers
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.