Γεωπονία και ΙΕΚ Δασικής προστασίας

marita_

Νεοφερμένος

Η marita_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Καλησπέρα! Δίνω φέτος πανελλήνιες από 1 πεδίο, δεν έχω πολλές σχολές που μου αρέσουν (πυροσβεστική ή κοινωνικής εργασίας) αλλά ενδιαφέρομαι για τη γεωπονία ή για την δασική προστασία. Γιατί με ενδιαφέρει αρκετά αυτός ο τομέας και είδα στα ΙΕΚ άλφα για πτυχίο τεχνικού δασικού προστασίας (νομίζω δασοφύλακας) και έχω ψάξει και για δενδροκομία ή γεωπονία. Υπάρχει κάποιος που να ξέρει αν (σε περίπτωση που δεν περάσω ή αργότερα) πρέπει να πάω σε ΙΕΚ ή μπορώ να κάνω εγγραφή σε ΕΠΑΛ;

jYanniss

Νεοφερμένος

Ο jYanniss αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 116 μηνύματα.
Υπάρχει κάποιος που να ξέρει αν (σε περίπτωση που δεν περάσω ή αργότερα) πρέπει να πάω σε ΙΕΚ ή μπορώ να κάνω εγγραφή σε ΕΠΑΛ;
Να "πρέπει" με απότερω σκοπό τι; Από το πρώτο πεδίο δεν μπορείς να περάσεις σε γεωπονικές ή δοσολογίες. Ναι αν θες μπορείς να πας στο επαλ όπως μπορείς να πας και σε άλλη κατεύθυνση σε γελ. Όσον αφορά τα ΙΕΚ δεν ξέρω τι γίνεται.
Στην περίπτωση του ΕΠΑΛ, χωρίς να είμαι σίγουρος, έχω την εντύπωση ότι πρέπει να κάνεις δυο έτη.

marita_

Νεοφερμένος

Η marita_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Με σκοπό να δουλέψω πάνω στην γεωπονία ή δασολογία. Ναι έχεις δίκιο από την κατεύθυνση μου δεν έχω αυτές τις σχολές. Οπότε σκεφτόμουν να πάω είτε από ΙΕΚ ,(που ίσως αυτό να κάνω εντέλει) ή να πήγαινα ΕΠΑΛ άλλες 2 χρονιές.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια