Elfx
Νεοφερμένος
Ποιο λοιπόν είναι το καλύτερο Χημικό της Ελλάδα;
Εάν κάποιος φοιτεί σε κάποιο από τα παραπάνω Χημικά, θα ήθελα να μου πει και αυτός την γνώμη του σε σχέση με τα μαθήματα, και τα μεταπτυχιακά που προσφέρουν τα παραπάνω τμήματα.
Α και κάτι άλλο, μετά το χημικό προτιμότερο είναι να βάλω το μηχανικών μεταλλείων μεταλλουργών ή γεωλογικό; Μ'αρέσουν και τα δύο εξίσου, αλλά δεν ξέρω. Ποια από τις δύο είναι καλύτερη σχολή;
Thank you!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kpap12
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και.εγώ μετά την Αθήνα έβαλα Κρήτη.. Πόσα μόρια έχεις αν επιτρέπεταιΚαλησπέρα guys! Θα ήθελα την γνώμη σας όσο αφορά το Χημικό Κρήτης, όπου πιθανότατα περνάω. Όλοι μου λένε πως το Πανεπιστήμιο της Κρήτης είναι ένα από τα καλύτερα στην Ελλάδα και πως θα πρέπει να επιλέξω αυτό, αντί για το Χημικό Ιωαννίνων, Πάτρας ή Θεσσαλονίκης ως πρώτη μου επιλογή, μετά το Χημικό Αθήνας φυσικά, για το οποίο όμως δεν έχω και πολλές ελπίδες.
Ποιο λοιπόν είναι το καλύτερο Χημικό της Ελλάδα;
Εάν κάποιος φοιτεί σε κάποιο από τα παραπάνω Χημικά, θα ήθελα να μου πει και αυτός την γνώμη του σε σχέση με τα μαθήματα, και τα μεταπτυχιακά που προσφέρουν τα παραπάνω τμήματα.
Α και κάτι άλλο, μετά το χημικό προτιμότερο είναι να βάλω το μηχανικών μεταλλείων μεταλλουργών ή γεωλογικό; Μ'αρέσουν και τα δύο εξίσου, αλλά δεν ξέρω. Ποια από τις δύο είναι καλύτερη σχολή;
Thank you!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elfx
Νεοφερμένος
kpap12
Εκκολαπτόμενο μέλος
14.800, αν πέσουν σαν του 13 οι βάσεις και λίγο πιο πάνω μπαίνω..
Εγώ 15200..αλλά το βλέπω να πηγαίνει το πολύ 14600.. Αντε με το καλό συνάδελφοι!!!
Elfx
Νεοφερμένος
εσύ, μετά απο χημικά τι έβαλες;
kpap12
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλή μας επιτυχία λοιπόν
εσύ, μετά απο χημικά τι έβαλες;
Πολιτικούς μηχ, τοπογραφους, μεταλλειολογους.. Αλλά ελπίζω να είμαι στο χημικό που μου αρέσει πολύ περισσότερο
Elfx
Νεοφερμένος
Καλά εσύ σίγουρα χημικό θα μπεις, δεν παίζει.
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
kpap12
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και εσύ.. Νμζ μέχρι 14600 θα πάει.. Εγώ μπορεί να πιάνω και πατρα αλλα έβαλα Κρήτη λόγω πανεπιστήμιου και είναι και ο νονός μου από εκείΠάνω κάτω και εγώ τα ίδια , πρώτα έβαλα μεταλλειολογους και μετά γεωλογικό.
Καλά εσύ σίγουρα χημικό θα μπεις, δεν παίζει.
Elfx
Νεοφερμένος
koukimanster
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα πρότεινα να βάλεις πρώτα το Χημικό Αθήνας, μετά Κρήτης, μετά Ιωαννίνων, μετά Θεσσαλονίκης και μετά Πάτρας. Για Κρήτη και Γιάννενα ξέρω ότι είναι καλές σχολές, για Πάτρα δεν ξέρω καθόλου τι φήμη έχει το τμήμα δυστυχώς. Η Κρήτη θα έλεγα είναι η καλύτερη επιλογή για να το βάλεις πρώτο πρώτο, πριν την Αθήνα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.