opoulos
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κωστακης
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
opoulos
Νεοφερμένος
κωστακης
Δραστήριο μέλος
opoulos
Νεοφερμένος
elenaki92paok
Νεοφερμένος
opoulos
Νεοφερμένος
Sotiris.Y
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 092312
Επισκέπτης
Γεια σας! Ήθελα πάντα αυτή τη σχολή (από το γυμνάσιο) αλλά εγκατέλειψα τα μαθηματικά στην 1η γυμνασίου, τη φυσική δεν τη διάβασα ποτέ μου και τη χημεία στην 1η λυκείου.Οπότε αναγκάστηκα να πάω θεωρητική.Τώρα είμαι 2α λυκείου και προετοιμάζομαι για ιταλική φιλολογία. Πιστεύετε ότι αν τελειώσω μια σχολή του 1ου πεδίου και μετά δώσω κατατακτήριες στη Γεωγραφία θα δυσκολευτώ; Στο πρόγραμμα σπουδών το πιο κοντινό σε μαθηματικά που είδα ήταν 1-2 στατιστικές και Στοιχεία Οικονομικών για γεωγράφους.Εσείς τί λέτε;
Πέραν της λίγο σουρεάλ κατάστασης με τα θετικά μαθήματα στο γυμνάσιο (meaning ακόμα και το καλοκαίρι που πέρασε να στρωνόσουν να καλύψεις κενά προλάβαινες να πας θετική) εμένα η ερώτησή μου είναι η εξής: γιατί θες να τα συνδυάσεις έτσι; Δεν το χω ξανακούσει γι' αυτό σε ρωτάω πως το σκέφτεσαι.
Δηλαδή τι κοινό μπορεί να έχει η ιταλική φιλολογία με την γεωγραφία; Συν τοις άλλοις να ξέρεις ότι το δεύτερο έχει αποκατάσταση μηδέν και μεταξύ μας ψιλολογικό... Οπότε από αυτή την άποψη δεν το βρίσκω καλή ιδέα. Αν βέβαια θες, δεκτό, δεν θα είναι πρόβλημα τα μαθηματικά που έχει εκτός και αν είσαι σε επίπεδο που δεν ξέρεις να κάνεις καλά καλά πράξεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sotiris.Y
Νεοφερμένος
Την ιταλική φιλολογία τη διάλεξα γιατί μου αρέσουν πολύ οι ξένες γλώσσες. Και έτσι στην 1η λυκείου σκέφτηκα πως "έπρεπε" να σκεφτώ ποιά ξένη φιλολογία θα διαλέξω ώστε να αρχίσω την εκάστοτε γλώσσα από το μηδέν (εκτός των αγγλικών)! Αγγλική ήθελα στο γυμνάσιο αλλά δεν θέλω πια γιατί πάει πάρα πολύς κόσμος.Ήθελα αρχικά γαλλική ή γερμανική φιλολογία (πιο πολύ γαλλική), αλλά τη γαλλική φιλολογία τη θεώρησα λίγο "κοριτσίστικη" σχολή και θεώρησα περίεργο τότε να είναι ένας άντρας καθηγητής γαλλικών. Γερμανικά δεν ξέρω καθόλου και γαλλικά έχω τις γνώσεις δημοτικού και γυμνασίου (θα μπορούσα άνετα να προχωρήσω),Ισπανική δεν τη θεώρησα ενδιαφέρουσα.Επίσης ήθελα στο γυμνάσιο μεταφραστικό (αλλά δεν θέλω πια να γίνω μεταφραστής) και θα έχω ως εναλλακτική τη Ρωσική φιλολογία Αθήνας
Guest 092312
Επισκέπτης
Sotiris.Y
Νεοφερμένος
Πέραν της λίγο σουρεάλ κατάστασης με τα θετικά μαθήματα στο γυμνάσιο (meaning ακόμα και το καλοκαίρι που πέρασε να στρωνόσουν να καλύψεις κενά προλάβαινες να πας θετική) εμένα η ερώτησή μου είναι η εξής: γιατί θες να τα συνδυάσεις έτσι; Δεν το χω ξανακούσει γι' αυτό σε ρωτάω πως το σκέφτεσαι.
Δηλαδή τι κοινό μπορεί να έχει η ιταλική φιλολογία με την γεωγραφία; Συν τοις άλλοις να ξέρεις ότι το δεύτερο έχει αποκατάσταση μηδέν και μεταξύ μας ψιλολογικό... Οπότε από αυτή την άποψη δεν το βρίσκω καλή ιδέα. Αν βέβαια θες, δεκτό, δεν θα είναι πρόβλημα τα μαθηματικά που έχει εκτός και αν είσαι σε επίπεδο που δεν ξέρεις να κάνεις καλά καλά πράξεις.
Θέλει δηλαδή και πράγματα όπως εξισώσεις;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.