overthirty
Νεοφερμένος
Ευχαριστω προκαταβολικα...:thanks:
Αν περασε και κανεις αλλος..ευχαριστως να ανταλλαξουμε αποψεις:iagree:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iwanna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SOFIA19
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SOFIA19
Νεοφερμένος
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mary_lou thess
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
leuki kataigida
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλησπερα σε ολους!! παιδια στοχευω του χρονου για γερμανικη φιλολογια ΑΠΘ. Τι επιπεδο πρεπει να εχω στα γερμανικα?? ευχαριστω!
Πρέπει να είναι σε αρκετά καλό επίπεδο(C1 θα έλεγα),καθώς τα μαθήματα γίνονται στα γερμανικά και γενικά η γνώση της γλώσσας θεωρείται δεδομένη.Όχι όμως οτι είναι ακατόρθωτο να ανταπεξέλθεις ακόμα κι αν είσαι Β2 ας πούμε.Απλά θέλει προσπάθεια και πολύ διάβασμα.
mary_lou thess
Εκκολαπτόμενο μέλος
δηλαδη με b1 zertifikat , το καινουργιο ομως που ειναι πολυ πιο δυσκολο, μπορω να ανταπεξελθω? συνεχιζοντας βεβαια το διάβασμα.Πρέπει να είναι σε αρκετά καλό επίπεδο(C1 θα έλεγα),καθώς τα μαθήματα γίνονται στα γερμανικά και γενικά η γνώση της γλώσσας θεωρείται δεδομένη.Όχι όμως οτι είναι ακατόρθωτο να ανταπεξέλθεις ακόμα κι αν είσαι Β2 ας πούμε.Απλά θέλει προσπάθεια και πολύ διάβασμα.
leuki kataigida
Εκκολαπτόμενο μέλος
δηλαδη με b1 zertifikat , το καινουργιο ομως που ειναι πολυ πιο δυσκολο, μπορω να ανταπεξελθω? συνεχιζοντας βεβαια το διάβασμα.
Εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες.Πόσο πολύ σου αρέσει η γλώσσα,πόσο γρήγορα μαθαίνεις,πόσο χρόνο είσαι διαθετιμένη να αφιερώσεις για βελτιωθείς.Είναι πολύ γενικό για να σου πω,μην σε πάρω και στο λαιμό μου!Άν έχεις την ευκαιρία πήγαινε μια φορά να παρακολουθήσεις κάποιο μάθημα στη σχολή για να δεις πώς είναι τα πράγματα.
mary_lou thess
Εκκολαπτόμενο μέλος
Guest 712911
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kostis-Palamas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Με ενδιαφερει παρα πολυ το τμημα γερμανικης γλωσσας και φιλολογιας θα μπορουσατε να μου δινατε πληροφοριες?
Πως ειναι σαν τμημα? Προσφερει καλη επαγγελματικη αποκατασταση? Τι επιπεδο γερμανικων πρεπει να κατεχεις ?
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Καλησπερα σας...
Με ενδιαφερει παρα πολυ το τμημα γερμανικης γλωσσας και φιλολογιας θα μπορουσατε να μου δινατε πληροφοριες?
Πως ειναι σαν τμημα? Προσφερει καλη επαγγελματικη αποκατασταση? Τι επιπεδο γερμανικων πρεπει να κατεχεις ?
Servus
*Πόσο χαίρομαι όταν αυτό το θέμα έχει νέα πόστ*
Για να μπεις στο τμήμα χρειάζεσαι επίπεδο Β2 προς Γ1 όμως για εμένα για να τελειώσει κάποιος την σχολή με καλό βαθμό, και να μπορεί να διαβάζει με άνετα τα μαθήματα της λογοτεχνίας χρειάζεται σίγουρο Γ1 ή και Γ2 ( το ιδανικό).
Επαγγελματική αποκατάσταση στην Ελλάδα δεν έχει τίποτα ,εδώ μπορείς να κάνεις ιδιαίτερα, να εργαστείς σε φροντ αααααν λέμε τώρα ααααν γίνει κανένα θαύμα να μπεις σε σχολείο ( ) και μετά αν θέλεις κάνεις κάτι σε μετάφραση. Στην γερμανία μπορείς να εργαστείς και σε Sprachschule αλλά και σε σχολείο κάνοντας το μεταπτυχιακό του DaF. Μπορείς να εργαστείς και στα κέντρα υποδοχής μεταναστών αλλά και πάλι ως μεταφραστής ή αρθρογράφος. Μπορείς επίσης να κάνεις ειδίκευση στην γλωσσολογία αν σε ενδιαφέρει η έρευνα.
Τα μαθήματα του τμήματος μπορείς να τα κοιτάξεις στο σάιτ τόσο του ΑΠΘ όσο και το ΕΚΠΑ.
Δινω και εγω πανελληνιες το '16 και οσο παει μεγαλωνει η αγαπη μου για αυτο το τμημα!!
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Σε ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις και για τον χρονο που διεθεσες!!
Δινω και εγω πανελληνιες το '16 και οσο παει μεγαλωνει η αγαπη μου για αυτο το τμημα!!
Kommt von Herzen!
Εμένα μου λες έρωτας
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.