dtsberlin
Νεοφερμένος
Κανω μαθηματα και ειμαι επιπεδο Β1, αλλα χρειαζεται περισσοτερο λεξιλογιο!
Δεν μπορώ την παπαγαλία και δυσκολευομαι στο να θυμαμαι τοσες πολλες λεξεις που συνανταω καθημερινα!
Οποιος εχει καμια ιδεα ειναι ευπροσδεκτη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
εχει κανεις καμια ιδεα για να μαθω λεξιλόγιο στα γερμανικα;
Κανω μαθηματα και ειμαι επιπεδο Β1, αλλα χρειαζεται περισσοτερο λεξιλογιο!
Δεν μπορώ την παπαγαλία και δυσκολευομαι στο να θυμαμαι τοσες πολλες λεξεις που συνανταω καθημερινα!
Οποιος εχει καμια ιδεα ειναι ευπροσδεκτη
Εγω μονο αν τα συνδιαζω καπως μπορω να τα μαθω.... Βρες τον τροπο σου να τα συνδιασεις μεταξυ τους
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dtsberlin
Νεοφερμένος
Εχουν και κατι λεξεις οι ατιμοι!
paraketamoli
Νεοφερμένος
Ξέρω τα βασικά αλλά θέλω να τα πάρω όοοολα απο την αρχή !Τι έχετε να μου προτείνετε??
lili.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Cody
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν ,και από τώρα ακούω γερμανικά τραγούδια, και διαβάζω κάποια παλιά βιβλία γραμματικής που είχε ο πατέρας μου.. να καλύψω κενά 5 ετών (τέλη δημοτικού και γυμνάσιο) και να πάρω βάσεις ^^
Sharon den Adel
Νεοφερμένος
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
Προσωπικά εγώ πήρα το zertifikat deutsch με ιδιαίτερα σε ένα χρόνο
alex_music_bcs
Νεοφερμένος
καλή συνέχεια και να κάνεις πάντα σωστές επιλογές!!!
apostolis_z6_32
Νεοφερμένος
apostolis_z6_32
Νεοφερμένος
γραμματικη του κουκκιδη . λεξιλογιο :Wortteufel και ακουστικα Alles klar? 1
Σε ευχαριστώ πολύ!
theoni pap
Νεοφερμένος
ευχαριστω εκ των προτερων
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
καλησπερα σε ολους ... σε ενα χρονο περιπου ετοιμαζομαι να φυγω για γερμανια αλλα τ γερμανικα μ ειναι σε χαμηλο αρκετα επιπεδο κ λεφτα δεν υπαρχουν για ιδιαιτερα η για φροντιστηριο..... αυτο που θα ηθελα ειναι απλα να κατανοω και να μιλαω γερμανικα....μηπως θα μπορουσε καποιοσ να μου προτεινει κανενα βιβλιο γραμματικη λε3ιλογιο να αρχισω να διαβαζω μονη μ....???????????
Εγώ από εδώ μαθαίνω μόνη μου ισπανικά. Έχει επιλογή και για γερμανικά. Πάρε μια καλή γραμματική και χρησιμοποίησε και αυτό, δωρεάν είναι άλλωστε.
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν ξέρεις Αγγλικά και τα βασικά από τα Γερμανικά δες εδώ εγώ από εδώ έβγαλα μόνος μου την τάξη του Α1!!!καλησπερα σε ολους ... σε ενα χρονο περιπου ετοιμαζομαι να φυγω για γερμανια αλλα τ γερμανικα μ ειναι σε χαμηλο αρκετα επιπεδο κ λεφτα δεν υπαρχουν για ιδιαιτερα η για φροντιστηριο..... αυτο που θα ηθελα ειναι απλα να κατανοω και να μιλαω γερμανικα....μηπως θα μπορουσε καποιοσ να μου προτεινει κανενα βιβλιο γραμματικη λε3ιλογιο να αρχισω να διαβαζω μονη μ....???????????
https://www.dw.de/learn-german/german-courses/s-2547
Αν είσαι άνω των 16 δες εδώ!
https://lang-8.com/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Τα Γερμανικά μου θέλουν πάρα πολύ ξεσκόνισμα αλλιώς το πτυχίο μου είναι αδικαιολόγητο.
Οντως αν παρεις ενα πτυχιο και μετα απο 1,2 χρονια δεν ξερεις ουτε το καλημερα...
Φοβαμαι πως θα παθω το ιδιο στα αγγλικα
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Όχι ρε το καλημέρα το ξέρω... Θυμάμαι βασικά πράγματα και άκυρες λέξεις.Έχω ξεχάσει γραμματική και συντακτικό.Οντως αν παρεις ενα πτυχιο και μετα απο 1,2 χρονια δεν ξερεις ουτε το καλημερα...
Φοβαμαι πως θα παθω το ιδιο στα αγγλικα
Με τα αγγλικά δεν νομίζω να το πάθεις γιατί ερχόμαστε σε επαφή με αυτά καθημερινά.Εγώ τουλάχιστον αν και τα έχω τελειώσει πριν τα γερμανικά (αρχές τρίτης γυμνασίου) δεν τα έχω ξεχάσει.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- kost28
- Basilis0
- bbb
- Maria_Xagorari
- Joji
- feido
- nearos
- nicole1982
- falsedream
- Catwoman-exams
- VFD59
- Tribbiani
- Nocommingback
- europe
- Maynard
- angelita99
- jYanniss
- jims
- New member
- PanMoonlight
- angies
- KingOfPop
- neurogirl
- Mammy Nun
- xrisamikol
- Αναστασία197
- Kostakis45
- constansn
- Λίτσα_
- iminspain
- Monster Hunter
- eva_sk0
- louminis
- Johanna Mark
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.