LiveLoveLaugh:D
Εκκολαπτόμενο μέλος
θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας,καθώς βρίσκομαι σε δίλλημα.Λοιπόν,πέρυσι τον σεπτέμβριο πέρασα το β1 των γερμανικών,και φέτος το χειμώνα έκανα προετοιμασία για το Β2 για να έδινα τον σεμπτέμβριο.Όμως δυστυχώς η καθηγητριά μου δεν έκανε εγκαίρως την δήλωση και έτσι χάσαμε την προθεσμία..όποτε τώρα πλέον πάει για την εξεταστική του γενάρη.Να σημειωθεί ότι τον χειμώνα έκανα 5 ώρες την εβδομάδα,χάθηκε 1,5περίπου μήνας μαθημάτων και γενικά ο ρυθμός ήταν κανονικός.Το θέμα μου είναι ότι εγώ υπολόγιζα ότι την καινούργια σχολική χρονιά δεν θα έχω τίποτα άλλο εκτός του σχολείου,και θα μπορούσα να αφιερώσω όλο το χρόνο για τα μαθήματα της κατεύθυνσής μου.Αν συνεχίσω προβληματίζομαι για το πόση ώρα θα μου παίρνουν,καθώς γνωρίζω ότι ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγαλύτερος από το β1 και δεν ξέρω αν θα μπορέσω να τα συνδυάσω χωρίς να χάσω κάτι από κάποια από τα 2..Το χειμώνα θα γίνουν σίγουρα 6ώρες,και αναμφισβήτητα πιο γρήγορος ρυθμός και πίεση όσο πλησιάζει ο καιρός. θα βοηθούσε λοιπόν να μου πείτε για αυτό το πτυχίο αναφορικά με τον χρόνο που χρειάζεται να αφιερωθεί έτσι ώστε να το περάσει κανείς..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ShatteredIce
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστώ για την απαντησή σου!εγώ θα σου έλεγα να συνεχίσεις γιατί στην β λυκείου δεν είναι τόσο δύσκολη η κατεύθυνση σε σχέση με τη γ, μπορείς να τα κάνεις και τα δύο.καλύτερα να το εκμεταλλευτείς αυτό. πολύ υπεύθυνη η καθηγήτρια σου πάντως...
είμαι γενικά αγχώδης άτομο γι΄ αυτό πιο πολύ προβληματίζομαι..
Δεν ήταν σωστή η συμπεριφορά της αλλά δεν μπορώ να την κατηγορήσω κιόλας διότι το πιο πιθανό αυτό συνέβη(το ότι έχασα την προθεσμία) λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε που την έκανε να απουσιάζει για κάποιο καιρό..
ShatteredIce
Δραστήριο μέλος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν έχεις και άδικο,απλά δεν γνώριζα πως θα είναι η κατεύθυνση..πάντως δε χρειάζεται να αγχώνεσαι.. τα μαθήματα της κατεύθυνσης θέλουν μεν διάβασμα αλλά δε χρειάζεται να βγάζεις και τα μάτια σου πάνω στο βιβλίο, γιατί στο κάτω κάτω η γ λυκείου μετράει πολύ και πρέπει τότε να ρίξεις όλο το βάρος.. τώρα χαλαρά και αφοσιώσου περισσότερο στα γερμανικά μια που είχες κάνει και προετοιμασία.. μια χαρά θα είναι, και άμα διαβάζεις συστηματικά όλα θα τα προλαβαίνεις
ShatteredIce
Δραστήριο μέλος
Δεν έχεις και άδικο,απλά δεν γνώριζα πως θα είναι η κατεύθυνση..
μην αγχώνεσαι..μέχρι και τη β λυκείου κοίτα να κάνεις αυτά που θέλεις, γιατί στη γ αρχίζουν τα ζόρια..άντε, good luck
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου!!μην αγχώνεσαι..μέχρι και τη β λυκείου κοίτα να κάνεις αυτά που θέλεις, γιατί στη γ αρχίζουν τα ζόρια..άντε, good luck
ΜΑΡΙΑ Ε.
Νεοφερμένος
maroulaki!
Νεοφερμένος
_Ηρώ_
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.