topsis
Νεοφερμένος
Η αρμενική γενοκτονία είναι ιστορικό γεγονός -μαζί με πολλά άλλα εγκλήματα ενάντια στην ανθρωπότητα εκ μέρους των Τούρκων-, που ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ να αναγνωριστεί.
Επειδή οι Τούρκοι έχουν κινήσει μια παγκόσμια προπαγάνδα για να εμποδίσουν την αναγνώριση του ανθρωπιστικού εγκλήματος από την κυβέρνηση των ΗΠΑ. ---
Προς το παρόν οι ψήφοι που έχουν συγκεντρωθεί είναι:
ΟΧΙ 8 0 % (υπέρ των Τούρκων)
κ α ι μ ό λ ι ς
ΝΑΙ 2 0 % (υπέρ των Αρμενίων!
Αυτό είναι ευνόητο δεδομένης της πληθυσμιακής υπεροχής των Τούρκων, δεν είναι όμως δίκαιο, επειδή τα εγκλήματα δεν πρέπει να κρίνονται με βάση τον πληθυσμό ενός λαού αλλά με το δίκαιο .
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Παρακαλούμε επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο
https://www.msnbc.msn.com/id/21253084
και ψηφίστε «ΝΑΙ» (YES)
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Στείλτε αυτό το μήνυμα σε όποιον γνωρίζετε που μπορεί να συμπαρασταθεί.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
"Τελοσπάντων, οι τούρκοι είναι γουρούνια και τους αξίζει να ψοφήσουν"
:p
Mavro Provato
Εκκολαπτόμενο μέλος
μου θυμίσατε έναν αρμένιο συμμαθητή μου που έγραψε στο δημοτικό, στο τελείωμα της έκθεσης:
........για αυτούς που πιθανόν δεν κατάλαβαν την υπόλοιπη έκθεση
miv
Επιφανές μέλος
μου θυμίσατε έναν αρμένιο συμμαθητή μου που έγραψε στο δημοτικό, στο τελείωμα της έκθεσης:
Ναι, θα πεθάνουν αυτοί, μετά θα ξανασκοτώσουν 1 εκατομμύριο Αρμένιους, μετά θα ξαναπεθάνουν, μετά θα περάσουν κι απο δω να σφάξουν μερικούς, μετά θα τους σφάξουμε εμείς έτσι μια-δυο φορές, μετά θα βγάλουν το άχτι τους στους Κούρδους, κατόπιν οι Κούρδοι θα σφάξουν Αμερικάνους να τη βρούνε, αυτοί θα το ανταποδώσουν στους Ιρανούς...Κάποιος σε κάποιο σχολείο του κόσμου πρέπει επιτέλους να μιλήσει για την επαγωγική πορεία του αίματος. Και να πει σε ορισμένους πως όταν βρουν το θάρρος να σπάσουν την επαγωγή, τότε τους αξίζει να λέγονται Άνθρωποι. Προσωπικά είμαι ρατσιστής. Μ'εκείνους που σπέρνουν το μίσος εκεί που δεν έχει λόγο να υπάρχει. Κι αυτοί είναι μόνο οι φασίστες και οι πατριδοκάπηλοι. Θα ήταν χαζό να ήμουν ρατσιστής με λαούς-πρόβατα που καθοδηγούνται χωρίς να ξέρουν τι κάνουν και γιατί. Ο Αρμένιος συμμαθητής, λοιπόν, είναι ένας ακόμη εν δυνάμει επαγωγός του αίματος. Ας του ανοίξει κάποιος, επιτέλους, τα μάτια. Κι ας τ'ανοίξει και στους Τούρκους λαικούς που νομίζουν ότι πατριώτης σημαίνει να συγκαλύπτεις εγκλήματα.
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
explorer
Εκκολαπτόμενο μέλος
in.gr
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
miv
Επιφανές μέλος
O Μπουγιουκανίτ(αρχηγός των τούρκικων ενόπλων δυνάμεων) ανέφερε ότι τέτοιες ''εθνοκαθάρσεις'' είναι αναπόφευκτες,ώστε ένα κράτος να αποκτήσει καθαρή ταυτότητα...
in.gr
Καθαρά έθνη υπάρχουν μόνο σε βρώμικα μυαλά. Κι εν πάσει περιπτώση, δε νομίζω να βαυκαλίζεται κάποιος ότι σήμερα η Τουρκία μπορεί έστω για πλάκα να χαρακτηριστεί ομογενής χώρα. Έχει Τούρκους, Ιρακινούς, Κούρδους, Άραβες, Έλληνες, Λιβανέζους, Πόντιους, Τσερκέσιους κι ένα σωρό άλλες εθνότητες. Η δυτική ακτή είναι Ευρώπη και πολιτισμός, οι ανατολικές επαρχίες είναι καθαρά τρίτος κόσμος. Για ποια...καθαρή ταυτότητα μιλούν; Η Τουρκία είναι ένα σύμπλεγμα λαών και θρησκειών. Και είναι φυσιολογικότατο αφού είναι ο κληρονόμος της πολυεθνικής Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Σε καμία περίπτωση Τουρκία=η χώρα των Τούρκων, όπως Ελλάδα=η χώρα των Ελλήνων ή Ιρλανδία=η χώρα των Ιρλανδών. Άλλο πράγμα τα εθνικά κράτη κι άλλο τα πολυσυλλεκτικά. Κι η Ευρώπη (περιλαμβάνοντας την Τουρκία) έχει κι απ'τα δύο.
explorer
Εκκολαπτόμενο μέλος
thewatcher
Εκκολαπτόμενο μέλος
explorer
Εκκολαπτόμενο μέλος
miv
Επιφανές μέλος
(άσχετο.Έχεις τον πιο διαβολικό αριθμό μηνυμάτων!:mad2Είναι γενικώς λιγότερο μετριοπαθής από τον προηγούμενο.Πάντως είμαι υπέρ της αναγνώρισης της,και πιστεύω ότι ο μικρός αριθμός των Αρμενίων(σε σχέση με άλλους) δεν βοηθάει.
Ο Buyukanit δεν είναι καθόλου πιο μετριοπαθής απ'τον Ozkok, απλά ο βασικός του στόχος είναι το Κουρδικό και γι'αυτό δεν ασχολείται και πολύ με τα ελληνοτουρκικά. Έφυγε όμως βασικά εδώ και δυο μήνες αυτός. Τώρα έχουν τον Ilker Basbug που δεν ξέρω τι ρόλο βαράει.
explorer
Εκκολαπτόμενο μέλος
miv
Επιφανές μέλος
explorer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Rafa Nadal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Luis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.