Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
din@!!
Δραστήριο μέλος
καποιος;
Πρεπει να συμβουλευτεις το British Council καθως ετσι και αλλιως θα χρειαστει να στειλεις επισημα μετεφρασμενα τα χαρτια σου απο αυτους και εχουν λιγο/πολυ στανταρ μεταφρασεις που χρησιμοποιουν καθως και το πως θα εκφρασουν το "κυκλος διοικησης" (πχ pathway ή stream ξερω γω που ειναι το αντιστοιχο της "κατευθυνσης"
Το ξερω οτι θα δυσκολευτω αρχικα αλλα πιστευω να μην εχω τοσο μεγαλο προβλημα με την χημεια
Ακομα και σαν φαρμακολογος ή φαρμακοποιος χρειαζεσαι παρα πολυ καλό level αγγλικών για να επικοινωνείς με τους υπολοιπους επιστήμονες- δεν ειναι παιξε γέλασε. Ως φοιτητρια φαρμακευτικης θα εχεις και τη δυσκολία της γλώσσας και τη δυσκολία των μαθημάτων στα οποια σου λειπουν βασικες γνωσεις.
Αυτες τις γνωσεις μπορεις βεβαια να τις αναπληρωσεις οπως ειπε ο nPb, αλλα σκεψου αν "το χεις".
Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ. Εγώ ας πουμε (τυχαιο παραδειγμα), δε θα πήγαινα να σπουδάσω μηχανικός, ξέροντας οτι στο Λυκειο με το ζορι επερνα 12 στα μαθηματικά γενικής.
Καλώς ή κακώς δεν μπορούμε όλοι να ειμαστε καλοι στη χημεια, ουτε ολοι καλοι στα μαθηματικα, ούτε όλοι καλοι στο ρητορικό λόγο.
Αν δεν υπαρχει τετοιο προβλημα, και η επιλογη θεωρητικης ηταν πιο πολυ τυχαια, τοτε οκ. Αλλα αν βαθια μεσα σου νομιζεις οτι ισως δε θα τα καταφερεις, πηγαινε καπου που εισαι καλη - -και οχι εκει που σου ειπαν οτι εχει λεφτα. Πολλοι κανουν τετοιες τσιριμονιες, και καταληγουν με ημιτελη πτυχια-διπλωματα, που δινονται χαριστικα και χωρις αντικρισμα στην αγορα εργασιας ή στον ακαδημαικό χώρο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
salazar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι.. ακουγεται σαν το κλασικο Ελληνικο δημοσιο. Ακριβο αργο και ανικανο . Γνωριζεις ποσο χρονο παιρνει η επειγουσα διαδικασια?Εμένα είχαν κάνει γύρω στις 2 εβδομάδες.Για κάθε αντίγραφο πληρώνεις έξτρα.Το αποτέλεσμα ήταν επιεικώς απαράδεκτο
Anonyme
Δραστήριο μέλος
panagiotis econ
Πολύ δραστήριο μέλος
Προσωπικα θα παω British Council για να ειμαι ησυχος...Με δημοσιο δεν μπλεκω
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Επειδη ειμαι στη ιδια φαση και το εχω ψαξει εχουε και λεμε: ΥΠΕΞ 9,5 ευρω/σελιδα απλη διαδικασια, 14ευρω/σελιδα επειγουσα....British Council 14 ευρω/σελιδα
Προσωπικα θα παω British Council για να ειμαι ησυχος...Με δημοσιο δεν μπλεκω
british council, πόσο καιρό θέλουν έχεις ιδέα? . Βασικά επειδή πρέπει μέχρι τις 15 να έχω κάνει τις αιτήσεις που θέλω και θα παεί απο δευτέρα το πτυχίο για μετάφραση, η απλή διαδικασία του υπεξ δε νομιζω να με καλύπτει χρονικά. Αρα ή επειγουσα υπεξ, ή British council αν κανουν γρήγορα
-Επίσης το British council θέλει σφραγίδα χάγης για την μετάφραση? Γιατι είδα καπου οτι μπορούν να κάνουν verify και μόνοι τους
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Οποιος γνωριζει κατι ας μου πει!british council, πόσο καιρό θέλουν έχεις ιδέα? . Βασικά επειδή πρέπει μέχρι τις 15 να έχω κάνει τις αιτήσεις που θέλω και θα παεί απο δευτέρα το πτυχίο για μετάφραση, η απλή διαδικασία του υπεξ δε νομιζω να με καλύπτει χρονικά. Αρα ή επειγουσα υπεξ, ή British council αν κανουν γρήγορα
-Επίσης το British council θέλει σφραγίδα χάγης για την μετάφραση? Γιατι είδα καπου οτι μπορούν να κάνουν verify και μόνοι τους
panagiotis econ
Πολύ δραστήριο μέλος
british council, πόσο καιρό θέλουν έχεις ιδέα? . Βασικά επειδή πρέπει μέχρι τις 15 να έχω κάνει τις αιτήσεις που θέλω και θα παεί απο δευτέρα το πτυχίο για μετάφραση, η απλή διαδικασία του υπεξ δε νομιζω να με καλύπτει χρονικά. Αρα ή επειγουσα υπεξ, ή British council αν κανουν γρήγορα
Δεν γνωριζω ποσο καιρο θα παρει αλλα θεωρω οχι πανω απο 4-5 μερες...Για να το στειλεις στο British Council για μεταφραση πρεπει πρωτα να εχεις βαλει τη σφραγιδα της Χαγης αλλιως δεν θα το δεχτουν, απ'οτι μου ειπαν
Γνωμη μου, αφου θα χρεωθεις το ιδιο και στις δυο περιπτωσεις καλυτερα να τη στειλεις British Council
Anonyme
Δραστήριο μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
Η Επισηµείωση προηγείται της Μετάφρασης
Όταν πρόκειται για µετάφραση ήδη επισηµειωθέντος εγγράφου, η επισηµείωση της µετάφρασης δεν προσθέτει επιπλέον αποδεικτική αξία σε αυτό. Η Επισηµείωση σε µετάφραση βεβαιώνει την γνησιότητα της υπογραφής του/της µεταφραστή/τριας και την ιδιότητα µε την οποία ενήργησε και όχι την γνησιότητα υπογραφής και την ιδιότητα του υπογράφοντος στο έγγραφο.(ΥΠΕΣ 36718/13-9-2013).
juste un instant
Επιφανές μέλος
https://www.masterstudies.gr/πανεπιστήμια/Ηνωμένα-Αραβικά-Εμιράτα/Abu-Dhabi/
Όσοι σπούδασαν στην Σορβόννη του... Αμπού Ντάμπι χρειάζονται apostille απο την La Haye;
Ή μπορεί κανεις να κανει μετάφραση στην Γαλλία;
christeen__
Νεοφερμένος
Λίγα λεπτά πριν δημιούργησα τον λογαριασμό μου και έγινα μέλος της ιστοσελίδας αν και την επισκεπτομουν συχνά από το καλοκαίρι. Είμαι μαθητής της γ λυκείου, θετικής ομάδας προσανατολισμού και εξεταζομαι στα τρία βασικά μαθήματα και στην βιολογία. Επειδή όσο περνούν οι μέρες και πλησιάζουν οι εξετάσεις το άγχος μου κορυφώνεται σκέφτομαι όλο και περισσότερο το ενδεχόμενο αποτυχίας. Με ενδιαφέρουν σχολές όπως η κτηνιατρική και η φαρμακευτική . Θα ήθελα να μάθω τις δυνατότητες για σπουδές στο εξωτερικό όσον αφορά αυτές τις σχολές από καποιον/α που γνωρίζει για το θέμα .Μπορώ να διαθέσω ένα συγκεκριμένο ποσο, δεν υπάρχει μεγάλο θέμα. Έχω κάνει την έρευνα μου στο διαδίκτυο απλως θα εκτιμούσα δεύτερες γνώμες σχετικά με την αξία- αναγνώριση
του πτυχίου, το επίπεδο δυσκολίας και η ζωή στο εξωτερικό.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος
https://www.topuniversities.com/uni...sity-subject-rankings/2017/veterinary-science
https://www.topuniversities.com/city-rankings/2017
Αν φοιτήσεις σε ένα από τα top 30 πανεπιστήμια, τότε και μεγάλη αναγνώριση θα έχει το πτυχίο και δεν θα είναι τόσο απλή η απόκτησή του.
Αν ενδιαφέρεσαι να κάνεις αιτήσεις για την ακαδημαϊκή χρονιά 2017-2018 πρέπει να βιαστείς.
Ελπίζω οι υπόλοιποι να σου δώσουν περισσότερες πληροφορίες!
juste un instant
Επιφανές μέλος
DarthFederer
Διάσημο μέλος
Καλησπέρα.
Λίγα λεπτά πριν δημιούργησα τον λογαριασμό μου και έγινα μέλος της ιστοσελίδας αν και την επισκεπτομουν συχνά από το καλοκαίρι. Είμαι μαθητής της γ λυκείου, θετικής ομάδας προσανατολισμού και εξεταζομαι στα τρία βασικά μαθήματα και στην βιολογία. Επειδή όσο περνούν οι μέρες και πλησιάζουν οι εξετάσεις το άγχος μου κορυφώνεται σκέφτομαι όλο και περισσότερο το ενδεχόμενο αποτυχίας. Με ενδιαφέρουν σχολές όπως η κτηνιατρική και η φαρμακευτική . Θα ήθελα να μάθω τις δυνατότητες για σπουδές στο εξωτερικό όσον αφορά αυτές τις σχολές από καποιον/α που γνωρίζει για το θέμα .Μπορώ να διαθέσω ένα συγκεκριμένο ποσο, δεν υπάρχει μεγάλο θέμα. Έχω κάνει την έρευνα μου στο διαδίκτυο απλως θα εκτιμούσα δεύτερες γνώμες σχετικά με την αξία- αναγνώριση
του πτυχίου, το επίπεδο δυσκολίας και η ζωή στο εξωτερικό.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Βουλγαρια-Ρουμανια;
nPb
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 221 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- Joji
- Φινεύς
- hyyh4ever
- ~Sonne~
- constansn
- Τρελας123
- mermaid89
- augustine
- Gus Roger10
- NasosJet
- brizoulis
- anastasis06
- ladybookworm
- Fanimaid123
- Kitana
- Ria99
- Georgekk
- Nikos05
- Mendem
- George_dr
- Meow
- MarcoReus
- tsiobieman
- Pharmacist01
- lnesb
- Nala
- Kostakis45
- Annu
- Devid
- korlef
- Nandia 20103
- ggl
- physicscrazy
- Unboxholics
- george777
- Steliosgkougkou
- AlexTselikas
- Specon
- Revekka
- charmander
- Clary
- Paul33.gr
- hlianaser
- X. K.
- VouDou
- fmarulezkd
- Thanos_D
- mihalis341
- Greg1900
- jimis2001
- clevercat
- No name
- eukleidhs1821
- Athens2002
- leo41
- penelopet
- Paragontas7000
- AK-92
- digitaleducation
- Memetchi
- nucomer
- nicole1982
- Mary Jane
- calliope
- TonyMontanaEse
- neurogirl
- pacheiko
- Scott
- iminspain
- T C
- igeorgeoikonomo
- Theoritiki 2021
- angies
- Necropolis
- Viedo
- Satan Claus
- imyrcarn
- SlimShady
- FaidraEuler
- SofiaBrt
- ag97
- stefan
- KingOfPop
- Tribbiani
- Trolling Stones
- thecrazycretan
- taketrance
- gregory nub
- Drglitterstar
- johnsala
- Mariliaaa
- Δημήτρης Ρ
- το κοριτσι του μαη
- Κλημεντίνη
- sweater weather
- jj!
- Chemwizard
- fockos
- Αλκης Κ.
- Libertus
- Just myself
- Jimmy20
- Alexandros36k
- Nikoleta_Giann
- mariana.kpt
- kostas1233
- New member
- Thoba19
- Pepega'
- kiyoshi
- Mukumbura
- Μάρκος Βασίλης
- Slytherin
- tasost
- giorgosp97
- Monster Hunter
- J.Cameron
- andoc
- Στεφανος56
- B747
- kaaaaate
- olga123
- Prak
- Rene2004
- Bgpanos
- luisnazariodelima
- fay01
- jim2015
- Κορώνα
- Depi1996
- hirasawayui
- Vasilis2000kak
- giannhs2001
- Belle26
- jul25
- Lab13
- Wrong
- Σπυρακος (^^)
- Catherine3
- ΓιωργοςM
- Panos_02
- efi25
- Έμμα
- tslef8
- Άρτεμις Α.
- Unseen skygge
- panagiotis econ
- tymvorixos
- Neos167
- DonaeB
- Johnny15
- Panagiotis849
- ΘανάσοςG4
- don_vito
- JohnGreek
- Stathis2001a
- Ryuzaki
- χημεια4λαιφ
- ConfusedSalami
- Elenii01
- PanosCh002
- Jocaste
- lamp21
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.