Καλησπέρα και από εμένα!!
Είμαι παλιό μέλος, αλλά είχα θέματα με την πρόσβαση γιατί έχω καιρό να γράψω οπότε άνοιξα νέο ακάουντ, άκυρο αυτό, απλά ήθελα να πω ότι χαίρομαι που ξαναγράφω.
Θεώρησα ότι το θέμα που θα ήθελα να συζητήσω μαζί σας, μπορεί να υπαχθεί εδώ, ωστόσο εάν θεωρείτε ότι δεν ταιριάζει και πρέπει να μεταφερθεί αλλού no problem.
Στο διαταύτα.
Είμαι 3οετής φοιτήτρια στο Τμήμα Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΤΜΧΠΠΑ) της Πολυτεχνικής σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Το καλοκαίρι θα κάνω 2 μήνες πρακτική και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να την κάνω στην Γερμανία. Τα γερμανικά μου είναι επιπέδου Β2 και σκεφτομαι να παρακολουθήσω και 2 εξάμηνα γερμανικά πάνω στη χωροταξία. Ωστόσο δεν σας κρύβω, ότι φοβάμαι μήπως έχω πρόβλημα με τη γλώσσα. Κάποια γενικότερα πράγματα που με βάζουν σε σκέψεις και αμφιβολίες, είναι μήπως δεν έχω αρκετά καλό γνωστικό υπόβαθρο (ο ΜΟ μου είναι 7.45) αλλά και το οικονομικό, καθώς δεν έχω τεράστιες οικονομικές ανέσεις.
Θα ήθελα να μου πείτε τι πιστεύετε πάνω σε αυτά, αν αξίζει τον κόπο να το επιχειρήσω κλπ
Κάθε γνώμη και άποψη καλοδεχούμενη,
Ευχαριστώ πολύ