Dimitris_aerospace
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ναυσικά
Δραστήριο μέλος
υπάρχει τέλος μια επιλογή περα από τα βασικά ένα subject το οποίο επιλέγεις και το οποίο διαλέγεις σύμφωνα με το γνωστικό σου επίπεδο-μπορεί ναναι ιστορία, μαθηματικά, φυσικά, γαλλικά, έχει μια λίστα κάνε στον γούγλη καμιαναζητησούλα αν θέλεις- .SAT'ς εξετάζονται νομίζω 2 φορές το χρόνο δεν είμαι όμως σίγουρη, τώρα για φροντιστήρια που προετοιμάζουν δεν ξέρω από συμμαθητές μου οι περισσότεροι κάνουν ιδιαίτερα και είναι μερικά σχολεία που προετοιμάζουν εντός τους μαθητές που θέλουν για τα sat. αν κάοπιος από σας είναι σε ιδιωτικό και ακολουθεί το πρόγραμμα I.B.(International Baccalaureat) δεν νομίζω να χρειάζεται περεταίρω προετοιμασία για τις εξετάσεις αυτές.
cheerio,
nafsi
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nickolas13
Νεοφερμένος
όποιος ξέρει έστω και το παραμικρό ας το πει σας παρακαλώ...!
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
Τους έχουν πολύ αυστηρό πρόγραμμα του στυλ 8-6 κάθε μέρα με μια δυο ώρες κενό.
Εχει πολλή βιολογία, χημεία και κάποια μαθήματα όπως βοτανολογία.
Χονδρικά αυτα ξερω. Πες μου κατι πιο συγκεκριμενο αν θες να ρωτησω
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Μήπως ξέρετε τίποτα για Φαρμακευτική σε καμιά πόλη της Αγγλίας?
όποιος ξέρει έστω και το παραμικρό ας το πει σας παρακαλώ...!
https://courses.brighton.ac.uk/course.php?cnum=29
Για δες εδώ μπας και βοηθήσει...
Αν δεν είναι αυτό που ψάχνεις googlαρε το
vzorvzor
Νεοφερμένος
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Εξαρτάται την ειδκότητα που θες να σπουδάσεις.Για να ξαναμπούμε λίγο στο θέμα, μπορεί κάποιος να μου πει τι ακριβώς απαιτείται για σπουδές σε κάποια άλλη χώρα του εξωτερικού όπως π.χ. Αγγλία ή Ολλανδία; Το απλό απολυτήριο του λυκείου αρκεί, ή απαιτείται και κάτι άλλο ή κάποιος βαθμός στο απολυτήριο;
Ορισμένα παν/στήμια, στην Αγγλία τουλάχιστον,ζητάνε ένα αξιοπρεπή βαθμό στο απολυτήριο Λυκείου (απο 16 και πάνω σε αυτά που έχω ψάξει) και επίσης θέλουν κάποιο επίπεδο αγγλικών όχι αναγκαστικά Proficiency, αλλά κάπου στο Advanced. Αν δεν έχει δέχονται επίσης και τα διπλώματα TOEFL ή IELTS.
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Από όσο μου είπαν όχι.Στην Αγγλια τα διπλώματα του πανεπιστημίου του michigan αναγνωρίζονται?
Είναι αμερικάνικο οπότε...
miv
Επιφανές μέλος
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτό είπα αλλά αλλιωςΌλα τα πανεπιστήμια θέλουν ειδική εξέταση Αγγλικών, δεν ισχύει αυτόματα κανένα Proficiency. Πρέπει να δώσεις και κάποιο TOEFL.
vzorvzor
Νεοφερμένος
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
vzorvzor
Νεοφερμένος
Anarki
Διάσημο μέλος
Για μεταπτυχιακά τουλάχιστον που έχω κοιτάξει εγώ, δεν ισχύει αυτό. Σε κάποια ευρωπαϊκά προγράμματα δέχονται το proficiency του cambridge.Όλα τα πανεπιστήμια θέλουν ειδική εξέταση Αγγλικών, δεν ισχύει αυτόματα κανένα Proficiency. Πρέπει να δώσεις και κάποιο TOEFL.
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Απλά αν δεν το έχεις συνιστάται το TOEFL,
miv
Επιφανές μέλος
Σε ειδικές περιπτώσεις, βέβαια, αν πχ κανεις αίτηση στο Cambridge και προσκομίσεις δικό τους πτυχίο αγγλικών σαφώς και θα το δεχτούν, αλλά υπάρχουν σοβαροί περιορισμοί. Δεν αρκεί να το έχεις, πρέπει να το έχεις και με βαθμό Α σε ορισμένα τμήματα.
Μπα, το 16 το βλέπω ελάχιστο. Και δεν τους ενδιαφέρει γενικώς το απολυτήριο μόνο. Τους ενδιαφέρουν κυρίως τα μαθήματα ειδικότητας που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις στο πανεπιστήμιο. Ας πχ. πας Πολιτικών Μηχανικών δε νομίζω να τους απασχολεί και τόσο το 14 στα Αρχαία, αλλά τα περισσότερα πανεπιστήμια για οικονομικά στη Βρετανία που έχω ρωτήσει απαιτούν Μαθηματικά τουλάχιστον 18 μέσο όρο, δηλαδή τετράμηνα + Πανελλήνιες.
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
University of Portsmouth
Εκεί μπήκε μια φίλη μου με απολυτήριο ~17, στο τμήμα φαρμακευτικής (στην ελλδα δεν κατάφερε να περάσει σε υψηλόβαθμη σχολή και ήταν τεχνολογική κατεύθυνση aka no χημεία και βιολογία)
Με τι κριτήρια πέρασε αυτη άραγε?
Ξερω και άλλες ανάλογες περιπτώσεις για νομικές κυριως, δεν ειναι η μοναδική αυτη.
Αυτα όμως πρέπει να ναι τπτ παρακμιακα πανεπιστήμια ξερωγω. Δεν έχω ιδέα τι παίζει εκει
miv
Επιφανές μέλος
Αξίζει να πας, αλλά σε καλό όμως, όχι όπου να ναι.
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα συμφωνήσω με εσένα μόνο θα σταθώ στο Deree.Πάρα πολλά από τα πανεπιστήμια στην Αγγλία, που η κατάσταση είναι ελεύθερο εμπόριο εδώ και χρόνια, από αυτά που πάνε Έλληνες και σπουδάζουν είναι κάτι τρώγλες που δεν φτάνουν ούτε στο επίπεδο του ΤΕΙ Κοζάνης. Ακούνε Αγγλία και νομίζουν ότι όλοι πάνε και σπουδάζουν σε καμιά Οξφόρδη. Δεν πάνε όλοι εκεί, η μαγκιά είναι να καταφέρεις να μπεις σε κάποιο από τα 15-20 πραγματικά καλά πανεπιστήμια όχι κάτι παρακμιακά σαν αυτά που περιμένουν να βγάλουν λεφτά στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες ανοίγοντας κάτι κακομοίρικα κολλέγια τύπου Deree. Έχει κάνει εκπομπή ο Τσίμας γι'αυτόν πριν χρόνια βέβαια και αναζήτησε κάτι πανεπιστήμια που σπουδάζουν όσοι φεύγουν απ'την Ελλάδα μετά την αποτυχία στις Πανελλήνιες και κατέληξε να ψάχνει γραφεία σε κάτι ημιόροφους ενός παρακμιακού προαστίου του Λονδίνου.
Αξίζει να πας, αλλά σε καλό όμως, όχι όπου να ναι.
Κατά την γνώμη μου δεν είναι κακομοίρικο κολλέγιο,μέχρι κάποια χρόνια δηλαδή.
Θεωρούνταν από τα καλύτερα κολλέγια οικονομικών.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 221 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- Joji
- Φινεύς
- hyyh4ever
- ~Sonne~
- constansn
- Τρελας123
- mermaid89
- augustine
- Gus Roger10
- NasosJet
- brizoulis
- anastasis06
- ladybookworm
- Fanimaid123
- Kitana
- Ria99
- Georgekk
- Nikos05
- Mendem
- George_dr
- Meow
- MarcoReus
- tsiobieman
- Pharmacist01
- lnesb
- Nala
- Kostakis45
- Annu
- Devid
- korlef
- Nandia 20103
- ggl
- physicscrazy
- Unboxholics
- george777
- Steliosgkougkou
- AlexTselikas
- Specon
- Revekka
- charmander
- Clary
- Paul33.gr
- hlianaser
- X. K.
- VouDou
- fmarulezkd
- Thanos_D
- mihalis341
- Greg1900
- jimis2001
- clevercat
- No name
- eukleidhs1821
- Athens2002
- leo41
- penelopet
- Paragontas7000
- AK-92
- digitaleducation
- Memetchi
- nucomer
- nicole1982
- Mary Jane
- calliope
- TonyMontanaEse
- neurogirl
- pacheiko
- Scott
- iminspain
- T C
- igeorgeoikonomo
- Theoritiki 2021
- angies
- Necropolis
- Viedo
- Satan Claus
- imyrcarn
- SlimShady
- FaidraEuler
- SofiaBrt
- ag97
- stefan
- KingOfPop
- Tribbiani
- Trolling Stones
- thecrazycretan
- taketrance
- gregory nub
- Drglitterstar
- johnsala
- Mariliaaa
- Δημήτρης Ρ
- το κοριτσι του μαη
- Κλημεντίνη
- sweater weather
- jj!
- Chemwizard
- fockos
- Αλκης Κ.
- Libertus
- Just myself
- Jimmy20
- Alexandros36k
- Nikoleta_Giann
- mariana.kpt
- kostas1233
- New member
- Thoba19
- Pepega'
- kiyoshi
- Mukumbura
- Μάρκος Βασίλης
- Slytherin
- tasost
- giorgosp97
- Monster Hunter
- J.Cameron
- andoc
- Στεφανος56
- B747
- kaaaaate
- olga123
- Prak
- Rene2004
- Bgpanos
- luisnazariodelima
- fay01
- jim2015
- Κορώνα
- Depi1996
- hirasawayui
- Vasilis2000kak
- giannhs2001
- Belle26
- jul25
- Lab13
- Wrong
- Σπυρακος (^^)
- Catherine3
- ΓιωργοςM
- Panos_02
- efi25
- Έμμα
- tslef8
- Άρτεμις Α.
- Unseen skygge
- panagiotis econ
- tymvorixos
- Neos167
- DonaeB
- Johnny15
- Panagiotis849
- ΘανάσοςG4
- don_vito
- JohnGreek
- Stathis2001a
- Ryuzaki
- χημεια4λαιφ
- ConfusedSalami
- Elenii01
- PanosCh002
- Jocaste
- lamp21
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.