AgreSor
Νεοφερμένος
Τα A-levels και τα SAT είναι οι αντίστοιχες "Πανελλήνιες" για εξωτερικό... (Τα SAT ειδικά τα δέχονται από αρκετές χώρες, όχι μόνο Αμερική αναγκαστικά)
Είναι διαφορετικό το σύστημα με τα SAT από τις πανελλήνιες.. Εκεί δίνεις μερικά μαθήματα, όπως Αγγλικά, Μαθηματικά κτλ όσες φορές το κάθε μάθημα θέλεις (όλες οι ερωτήσεις είναι στυλ multiple-choice, και έχεις ελάχιστο χρόνο), παίρνεις τους βαθμούς σου και κάνεις αίτηση σε κάθε πανεπιστήμιο ξεχωριστά... Μετά, από όσα σε δεχτούνε διαλέγεις αυτό που θέλεις περισσότερο και παιρνάς, ή ξαναδίνεις.. Και οι Έλληνες ακολουθούν αυτό το σύστημα αν θέλουν να περάσουν π.χ. Αμερική, αλλά πρέπει να βρεις ειδικά φροντιστήρια για SAT, αφού η ύλη είναι άλλη... (Στον Πειραιά, στην Αθήνα ή σε κάποιο ιδιωτικό σχολείο). Για A-levels δεν ξέρω και πολλά...
Από' σο θυμάμαι πέρυσι που τα κοιτούσα για Harvard είναι και πολύ ακριβά για να φοιτήσεις, εκτός αν σε δεχτούν με υποτροφία... >.<
Μήπως θα μπορούσε κανείς να βρεί τα μαθήματα αυτά;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AgreSor
Νεοφερμένος
Κάνε και κάτι μόνος σου λεβεντιά. Ο Γούγλης είναι φίλος σου (www.google.com).
Έκανα μια έρευνα και δεν βρήκα μια σαφή απάντηση!
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
AgreSor
Νεοφερμένος
Eyxaristw!!! Σήμερα έμαθα πως πήρα και το Proficiency!!!
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
panagiotis-ss
Νεοφερμένος
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Τέλειωσα φέτος το σχολείο. Ενδιαφερόμουν για το τμήμα πολιτικών μηχανικών. Τα μόρια μου είναι 16717. Συνεπώς η Ελλάδα μου κλείνει τις πόρτες. Υπάρχει η δυνατότητα να πάω στη Στοκχόλμη. Θέλω να με ενημερώσετε για το επίσημο όνομα του πολυτεχνείου της Στοκχόλμης καθώς και το όνομα του τμήματος πολιτικών μηχανικών. Επίσης αν υπάρχει η δυνατότητα να πάω να σπουδάσω εκεί και ποιες ενέργειες πρέπει να κάνω. Ευχαριστώ πολύ!
Για δες εδώ: https://195.251.20.34/ekswteriko/Se.htm
panagiotis-ss
Νεοφερμένος
nefertiti
Νεοφερμένος
riasam
Εκκολαπτόμενο μέλος
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
Hristos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
Anarki
Διάσημο μέλος
Εγώ είχα αποφασίσει να παώ έξω αν δεν πέρναγα στη σχολή που ήθελα εδώ, γι'αυτό ήμουν και τόσο χαλαρός στις πανελλήνιες. Θα πάω κατά 99% έξω για μεταπτυχιακά πάντως.
nefertiti
Νεοφερμένος
anastasia90
Νεοφερμένος
Περναω σε πολύ καλές σχολές εδώ.Απλα θέλω να πετύχω το στόχο μου και γι αύτο δεν πάω σε καποια αλλη σχολή εδώ στην Ελλάδα
σορρυ που ρωταω,στο εξωτερικο για ποια σχολη ενδιαφερεσαι και σε ποια περνας στην ελλαδα?και εμενα μου το προτεινουν οι γονεις μου αντι να ξαναδωσω να παω εξω με το απολυτηριο χωρις διδακτρα..αλλα ετσι χανεις ενα χρονο..αυτο δεν σε πειραζει?
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος
Nanou!!
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 221 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- Joji
- Φινεύς
- hyyh4ever
- ~Sonne~
- constansn
- Τρελας123
- mermaid89
- augustine
- Gus Roger10
- NasosJet
- brizoulis
- anastasis06
- ladybookworm
- Fanimaid123
- Kitana
- Ria99
- Georgekk
- Nikos05
- Mendem
- George_dr
- Meow
- MarcoReus
- tsiobieman
- Pharmacist01
- lnesb
- Nala
- Kostakis45
- Annu
- Devid
- korlef
- Nandia 20103
- ggl
- physicscrazy
- Unboxholics
- george777
- Steliosgkougkou
- AlexTselikas
- Specon
- Revekka
- charmander
- Clary
- Paul33.gr
- hlianaser
- X. K.
- VouDou
- fmarulezkd
- Thanos_D
- mihalis341
- Greg1900
- jimis2001
- clevercat
- No name
- eukleidhs1821
- Athens2002
- leo41
- penelopet
- Paragontas7000
- AK-92
- digitaleducation
- Memetchi
- nucomer
- nicole1982
- Mary Jane
- calliope
- TonyMontanaEse
- neurogirl
- pacheiko
- Scott
- iminspain
- T C
- igeorgeoikonomo
- Theoritiki 2021
- angies
- Necropolis
- Viedo
- Satan Claus
- imyrcarn
- SlimShady
- FaidraEuler
- SofiaBrt
- ag97
- stefan
- KingOfPop
- Tribbiani
- Trolling Stones
- thecrazycretan
- taketrance
- gregory nub
- Drglitterstar
- johnsala
- Mariliaaa
- Δημήτρης Ρ
- το κοριτσι του μαη
- Κλημεντίνη
- sweater weather
- jj!
- Chemwizard
- fockos
- Αλκης Κ.
- Libertus
- Just myself
- Jimmy20
- Alexandros36k
- Nikoleta_Giann
- mariana.kpt
- kostas1233
- New member
- Thoba19
- Pepega'
- kiyoshi
- Mukumbura
- Μάρκος Βασίλης
- Slytherin
- tasost
- giorgosp97
- Monster Hunter
- J.Cameron
- andoc
- Στεφανος56
- B747
- kaaaaate
- olga123
- Prak
- Rene2004
- Bgpanos
- luisnazariodelima
- fay01
- jim2015
- Κορώνα
- Depi1996
- hirasawayui
- Vasilis2000kak
- giannhs2001
- Belle26
- jul25
- Lab13
- Wrong
- Σπυρακος (^^)
- Catherine3
- ΓιωργοςM
- Panos_02
- efi25
- Έμμα
- tslef8
- Άρτεμις Α.
- Unseen skygge
- panagiotis econ
- tymvorixos
- Neos167
- DonaeB
- Johnny15
- Panagiotis849
- ΘανάσοςG4
- don_vito
- JohnGreek
- Stathis2001a
- Ryuzaki
- χημεια4λαιφ
- ConfusedSalami
- Elenii01
- PanosCh002
- Jocaste
- lamp21
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.