Dr.Quantum
Δραστήριο μέλος
Ο Dr.Quantum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 512 μηνύματα.

02-11-13

18:21
Υπάρχουν πανεπιστήμια που μου λένε ξεκάθαρα από την αρχή όπως Sheffield,Lancaster,Edinburgh,Glasgow etc ότι θέλουν πανελλήνιες,και άλλα όπως το KCL που λένε ο,τι να ναι ενώ όντος ζητάνε πανελλήνιες.Παρ'όλα αυτά,έβαλα σε bold ότι αυτός που μου απαντάει είναι ένας από τους βοηθούς-υπεύθυνους για τα admissions.Συνεπώς δε μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να μη το ξέρουν και να τους το διευκρινίζω 2η φορά και να απαντάνε υποδηλώνοντας ότι δε χρειάζομαι ενώ μετά στο offer να ζητάνε πανελλήνιες.
Όπως και να χει τα 4/5 πανεπιστήμια που θα δηλώσω θα είναι για foundation που είναι ελαστικοί για να είμαι καλυμμένος.
Δε ξέρω,νομίζω δε φταίω εγώ που έχω μπερδευτεί,ειδικά όταν έχω mails όπως τα παραπάνω.Θα τους στείλω κι άλλο από περιέργεια και μόνο από δω και πέρα μιας και KCL ούτως ή άλλος δε θα δηλώσω που να τους περιγράφω τι εννοώ δε δίνω πανελλήνιες.
Όπως και να χει τα 4/5 πανεπιστήμια που θα δηλώσω θα είναι για foundation που είναι ελαστικοί για να είμαι καλυμμένος.
Δε ξέρω,νομίζω δε φταίω εγώ που έχω μπερδευτεί,ειδικά όταν έχω mails όπως τα παραπάνω.Θα τους στείλω κι άλλο από περιέργεια και μόνο από δω και πέρα μιας και KCL ούτως ή άλλος δε θα δηλώσω που να τους περιγράφω τι εννοώ δε δίνω πανελλήνιες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.