miv
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vzorvzor
Νεοφερμένος

Μπα, το 16 το βλέπω ελάχιστο. Και δεν τους ενδιαφέρει γενικώς το απολυτήριο μόνο. Τους ενδιαφέρουν κυρίως τα μαθήματα ειδικότητας που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις στο πανεπιστήμιο. Ας πχ. πας Πολιτικών Μηχανικών δε νομίζω να τους απασχολεί και τόσο το 14 στα Αρχαία, αλλά τα περισσότερα πανεπιστήμια για οικονομικά στη Βρετανία που έχω ρωτήσει απαιτούν Μαθηματικά τουλάχιστον 18 μέσο όρο, δηλαδή τετράμηνα + Πανελλήνιες.
Μετράνε οι πανελλήνιες για την εισαγωγή σε πανεπιστήμιο σε άλλη χώρα;
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος

Εφόσον οι πανελλήνιες σχετίζονται με το απολυτήριο (σωστά ή λάθος?)Μετράνε οι πανελλήνιες για την εισαγωγή σε πανεπιστήμιο σε άλλη χώρα;
λογικά ναι
miv
Επιφανές μέλος

Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν νομίζω να γίνεται,δεν ξέρω βασικά..Ναι, ο βαθμός των Πανελληνίων είναι ο γραπτός βαθμός του μαθήματος. Εκτός κι αν δεν δώσεις καθόλου Πανελλήνιες και τα δώσεις όλα ενδοσχολικά, δεν ξέρω αν γίνεται αυτό.
vzorvzor
Νεοφερμένος

Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος

Επειδή ψάχνω για έξω μου έχουν πει ότι, θέλουν ένα χ επίπεδο αγγλικών και έναν καλό βαθμό.
Εδώ τελειώνεις το Λύκειο παράλληλα με τις πανελλήνιες,συνεπάγεται ότι οι πανελλήνιες σχετίζονται άμμεσα με το απολυτήριο του Λυκείου.
Αν πας και γράψεις τούφες θα μειωθεί και ο βαθμός σου.
Επίσης δεν νομίζω να είσαι τόσο ψυχάκιας και να δώσεις 2 φορές πανελλήνιες....
miv
Επιφανές μέλος

Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος

Letta
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γεια σας παιδιά....
Μπαίνω μετά απο καιρό και έχω υπέροχα νέα όσον αναφορά στην πληροφόρηση απο Αυστραλία!!!!
Που σημαίνει πως αν κάποιος θέλει κάτι....
Be my guest if i can help
Έχεις ΠΜ....

Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος

Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος

Γεία σας κοπέλια.... Θα ήθελα να μου πείτε, αν γνωρίζετε, τμήμα ψυχολογίας σε αγγλία - σκωτία... αλλά μόνο σε καλό και σοβαρό πανεπιστήμιο....ότι και να γνωρίζετε περί τούτου, πειτε το...~
![]()
https://www.psychology.bham.ac.uk/
https://www.york.ac.uk/depts/psych/
https://www.psychology.stir.ac.uk/
Δες εδώ,αν ψάχνεις συγκεκριμένα googlαρέ το..
Τα περισσότερα στην Αγγλία είναι σοβαρά

miv
Επιφανές μέλος

Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος

Τα καλά τα ξέρουμε,έχουν όνομα
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος

````````````````````````````````````````````````````````````````````````````
μηπως κανεις μπορεί να πει ποια είναι τα καλά πανεπιστήμια της Βρετανίας, εκτός τα γνωστά σε όλους, oxford, cambridge κτλ.
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος

Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος

Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος

Mavro Provato
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 222 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- NATURALLE
- Reader
- Joji
- Φινεύς
- hyyh4ever
- ~Sonne~
- constansn
- Τρελας123
- mermaid89
- augustine
- Gus Roger10
- NasosJet
- User2350
- anastasis06
- ladybookworm
- Fanimaid123
- Kitana
- Ria99
- Georgekk
- Nikos05
- Mendem
- George_dr
- Meow
- MarcoReus
- tsiobieman
- Pharmacist01
- lnesb
- Nala
- Kostakis45
- Annu
- Devid
- korlef
- Nandia 20103
- ggl
- physicscrazy
- Unboxholics
- george777
- Steliosgkougkou
- AlexTselikas
- Specon
- Revekka
- charmander
- Clary
- Paul33.gr
- hlianaser
- X. K.
- VouDou
- fmarulezkd
- Thanos_D
- mihalis341
- Greg1900
- jimis2001
- clevercat
- No name
- eukleidhs1821
- Athens2002
- leo41
- penelopet
- Paragontas7000
- AK-92
- digitaleducation
- Memetchi
- nucomer
- nicole1982
- Mary Jane
- calliope
- TonyMontanaEse
- neurogirl
- pacheiko
- Scott
- iminspain
- T C
- igeorgeoikonomo
- Theoritiki 2021
- angies
- Necropolis
- Viedo
- Satan Claus
- imyrcarn
- SlimShady
- FaidraEuler
- SofiaBrt
- ag97
- stefan
- KingOfPop
- Tribbiani
- Trolling Stones
- thecrazycretan
- taketrance
- gregory nub
- Dr. Gl. Luminous
- johnsala
- Mariliaaa
- Δημήτρης Ρ
- το κοριτσι του μαη
- Κλημεντίνη
- sweater weather
- jj!
- Chemwizard
- fockos
- Αλκης Κ.
- Libertus
- Just myself
- Jimmy20
- Alexandros36k
- Nikoleta_Giann
- mariana.kpt
- kostas1233
- New member
- Thoba19
- Pepega'
- kiyoshi
- Mukumbura
- Μάρκος Βασίλης
- Slytherin
- tasost
- giorgosp97
- Monster Hunter
- J.Cameron
- andoc
- Στεφανος56
- B747
- kaaaaate
- olga123
- Prak
- Rene2004
- Bgpanos
- luisnazariodelima
- fay01
- jim2015
- Κορώνα
- Depi1996
- hirasawayui
- Vasilis2000kak
- giannhs2001
- Belle26
- jul25
- Lab13
- Wrong
- Σπυρακος (^^)
- Catherine3
- ΓιωργοςM
- Panos_02
- efi25
- Έμμα
- tslef8
- Άρτεμις Α.
- Unseen skygge
- panagiotis econ
- tymvorixos
- Neos167
- DonaeB
- Johnny15
- Panagiotis849
- ΘανάσοςG4
- don_vito
- JohnGreek
- Stathis2001a
- Ryuzaki
- χημεια4λαιφ
- ConfusedSalami
- Elenii01
- PanosCh002
- Jocaste
- lamp21
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.