piper_h
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JENKA
Νεοφερμένος
υπαρχουν πολλα βιβλια σε βιβλιοπωλεια με ξενογλωσσα βιβλια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
demary
Νεοφερμένος
εδώ μπορείς να βρεις πολύ καλό υλικό για τα γερμανικά αλλά και τις απαντήσεις στα θέματα των πανελλαδικών
https://www.deutsch.gr/did.php
Jenny
Πολύ δραστήριο μέλος
Ξερει κανεις εαν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο βιβλιο η καποια πραγματα που πρεπει να διαβασω για να δωσω αγγλικα και γερμανικα σαν ειδικο μαθημα?
Μιας και είμαι καθηγήτρια γερμανικών έχω να σου προτείνω για τα γερμανικά:
Εδώ και χρόνια κυκλοφορεί από τις εκδόσεις PRAXIS-Σπύρος Κουκίδης ένα βιβλίο για προετοιμασία με τίτλο: "Ο σίγουρος δρόμος για: Γερμανική Φιλολογία/ Μετάφραση & διερμηνεία / Μαζικά μέσα επικοινωνίας".
Το έκανα κι εγώ αυτό το βιβλίο αλλά ανανεώνεται και δημοσιεύει και σχετικά πρόσφατα θέματα που έπεσαν στις Πανελλήνιες.
Επίσης υπάρχει και ένα άλλο βιβλίο από τις εκδόσεις του Ν. Βλάχου με τίτλο: "Germanistik" αλλά είναι πιο δύσκολο από το άλλο. Από αυτό μας είχε κάνει τότε ο καθηγητής μου μερικά μόνο, όταν τελείωσα το άλλο από τις εκδόσεις Κουκίδη.
Θα σου πρότεινα το πρώτο
trisa
Νεοφερμένος
piper_h
Νεοφερμένος
Εδώ και χρόνια κυκλοφορεί από τις εκδόσεις PRAXIS-Σπύρος Κουκίδης ένα βιβλίο για προετοιμασία με τίτλο: "Ο σίγουρος δρόμος για: Γερμανική Φιλολογία/ Μετάφραση & διερμηνεία / Μαζικά μέσα επικοινωνίας".
Βασικα αυτο το εχω μου το προτεινε η καθηγητρια που μου εκανε γερμανικα...το κακο ειναι οτι οι απαντησεις ειναι σε αλλο βιβλιο...τα νευρα μου..
jim_porto
Νεοφερμένος
koufontinas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
παιδια ψαχνω παντου αλλα δεν μπορω να βρω τι γινεται με το ειδικο μαθημα.οποιος ειναι σιγουρος ας μου πει γιατι μ'εχει φαει η αγωνια.please...τα μορια που κερδιζουμε με το ειδικο μαθημα προστιθενται στα αλλα 7 μαθηματα που εχουμε γραψει???π.χ στις 20 ιουνιου που βγαινουν τα αποτελεσματα καποιος εχει 16.000 μορια ΧΩΡΙΣ το ειδικο μαθημα.μετα αν γραψει στο ειδικο μαθημα 15[δηλαδη 1.500 μορια] ο γενικος βαθμος προσβασης για το τμημα που τον ενδιαφερει γινεται 17.500?????
Ναι.
Proudqueen
Δραστήριο μέλος
θα ειναι 17.500 στις σχολες εκεινες που υπαρχει αυτο το ειδικο μαθημα οχι για ολεςπαιδια ψαχνω παντου αλλα δεν μπορω να βρω τι γινεται με το ειδικο μαθημα.οποιος ειναι σιγουρος ας μου πει γιατι μ'εχει φαει η αγωνια.please...τα μορια που κερδιζουμε με το ειδικο μαθημα προστιθενται στα αλλα 7 μαθηματα που εχουμε γραψει???π.χ στις 20 ιουνιου που βγαινουν τα αποτελεσματα καποιος εχει 16.000 μορια ΧΩΡΙΣ το ειδικο μαθημα.μετα αν γραψει στο ειδικο μαθημα 15[δηλαδη 1.500 μορια] ο γενικος βαθμος προσβασης για το τμημα που τον ενδιαφερει γινεται 17.500?????σας παρακαλω ας απαντησει καποιος γιατι θα τρελαθω!
jim_porto
Νεοφερμένος
οκ ευχαριστω για την βοηθεια.:no1:θα ειναι 17.500 στις σχολες εκεινες που υπαρχει αυτο το ειδικο μαθημα οχι για ολες
jim_porto
Νεοφερμένος
jim_porto
Νεοφερμένος
Proudqueen
Δραστήριο μέλος
demary
Νεοφερμένος
thanosmylo
Δραστήριο μέλος
β) Α! Επίσης θα ήθελα αν γίνεται να μου πείτε (όσοι κάναν...)την ύλη της Έκθεσης που κάνατε στο φροντιστήριο στα καλοκαιρινά τμήματα. Επειδή δεν έκανα Έκθεση το καλοκαίρι, θα ήθελα οπωσδήποτε να μου πέιτε. π.χ. Θεματολογία-Τί να προσέξω. (έχω και βοήθημα και το βιβλίο της Έκθεσης, σε περίπτωση που χρειαστεί να κοιτάξω κάτι εκεί).
Ελπίζω να μη σας κούρασα...
Θάνος
Υ.Γ. Υπομονή ένα χρόνο παιδιά...:no1: Θα μας εξουθενώσουν, αλλά θα τους δείξουμε στις Πανελλήνιες! ! !
xrhstoss
Εκκολαπτόμενο μέλος
β)μην αγχωνεσαι ρε για την εκθεση!
chris_90
Διάσημο μέλος
Σ' αυτο συμφωνω! Εγω εκθεση διαβασα 4 μερες πριν τις πανελληνιες και εγραψα 16,7! Φαντασου να διαβαζα εστω και λιγο μεσα στη χρονια!β)μην αγχωνεσαι ρε για την εκθεση!
thanosmylo
Δραστήριο μέλος
Υ.Γ. Μάλλον το θέμα των αγγλικών έπρεπε αν το βάλω σε άλλο φόρουμ ε? Μεγιά τα μυαλά...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.