artemaki
Διάσημο μέλος
και καλα υπηρχε ο νομος αυτος απλα τωρα συμφωνησαν οι καθηγητες να το εφαρμοσουν....
ολα τα διαγωνισματα τριμηνου ειναι και καλα απροειδοποιητα(ασχετα να μερικοι καθηγητες μας λενε ποτε θ γραψουμε...)
ειμαι κατα των απροειδοποιητων διαγωνισματων γτ και ενας μαθητης π δν διαβαζει οσο θα επρεπε θα κανει καποιου ειδους επαναληψη(οτιδηποτε και αν ειναι αυτη)και κατι θα του μεινει....καλυτερα να εχει μαθει ποσο κανει 10 δια 2 απο το να μν ξερει καν διαιρεση πχ.....με αυτο τν τροπο ο μαθητης θα μαθει κατι π ισως τν ωφελησει στη ζωη τ,στν ιδια ταξη(αμα δν τν περασει..) κ ισως να του εχει μεινει κατι στν επομενη ταξη.....
ενω αμα ειναι απροειδοποιητο δν θ κατσει να μαθει τρεις γραμμες....θα τεμπελιασει,δν θ γραψει στο διαγωνισμα και μετα δν θα ασχοληθει καν για να δει ποια ηταν η απαντηση στν ταδε ερωτηση....
οσο για τα τεστ ημερας απλα διευκολυνουν τν καθηγητη να εχει μια γενικοτερη αποψη περι του μαθητη....(βεβαια δν θ κριθει απο ενα τεστ αλλα απο περισσοτερα....)γενικοτερα πιστευω πως τα απροειδοποιητα τεστ/διαγωνισματα δν ωφελουν τν μαθητη παρα μονο τν καθηγητη στ τι βαθμο θα βαλει....:emm:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕΥΗ ΟΛΕ!!!
Νεοφερμένος
Το απροειδοποίητο διαγώνισμα που γράψαμε στα Αγγλικά ήταν επαναληπτικό, απλώς μας είχε πει πιο πριν να τα κάνουμε μία επανάληψη σπίτι μας.. Παρόλα αυτά, δε μας προειδοποίησε για διαγώνισμα. Τώρα όσον αφορά τα απροειδοποίητα διαγωνίσματα με τα οποία μας ''εκβιάζουν'' συχνά πυκνά οι καθηγητές, προφανώς θα είναι στο μάθημα της ημέρας, αλλιώς είναι παράνομο.
εγω ξερω οτι ειναι απολυτα νομιμο! οταν σας ειπε ν κανετε επαναληψη, δν καταλαβατε βρε χαζα οτι θα σας κανει διαγωνισμα! lol τ ιδιο πραγμα μας εκανε η μαθηματικου μας τ παρασκευη! :readrules:εμεισ καταλαβαμε οτι θα πεσει διαγωνισμα και διαβασαμε!
πιστευω ν τ εχω παει καλα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Constantina!
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω ξερω οτι ειναι απολυτα νομιμο! οταν σας ειπε ν κανετε επαναληψη, δν καταλαβατε βρε χαζα οτι θα σας κανει διαγωνισμα! lol τ ιδιο πραγμα μας εκανε η μαθηματικου μας τ παρασκευη! :readrules:εμεισ καταλαβαμε οτι θα πεσει διαγωνισμα και διαβασαμε!
πιστευω ν τ εχω παει καλα!
Ναι καλέ έχεις απόλυτο δίκιο, όταν μας είπε η καθηγήτρια "Παιδάκια κάντε και καμιά επαναληψούλα στα προηγούμενα μαθήματα να μην τα ξεχάσετε", το πρώτο πράγμα που έπρεπε να περάσει απο τα μυαλά εμάς των χαζών ήταν οτι θα μας βάλει επαναληπτικό διαγώνισμα τριμήνου σε ούτε-γω-δεν-ξέρω-πόσα κεφάλαια.
Λολ λολ.
Καλά, αυτό έγινε last year, αλλά ένιγουει.
angekon
Εκκολαπτόμενο μέλος
(Οk, πάω να διαβάσω )
Ένας διαβασμένος μαθητής δεν έχει να φοβάται κάτι, τι προφορικά, τι γραπτά!
Εσείς πως το βλέπεται;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioanna1993
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θέλω να ακούσω νέες γνώμες, Ιωάννα πες μας!
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Καλά κάνεις Θεοδώρα.Όποιος βαριέται να διαβάσει κάτι πρέπει να κάνει. 8)
Θέλω να ακούσω νέες γνώμες, Ιωάννα πες μας!
Κι εγώ από χθές ψάχνω στα Εφηβικά θέματα μπάς και ξεθάψω κάνα καλό για συζήτηση.
Έλεγα να ξέθαβα τις εκτρώσεις,αλλά μου βγήκε το αλκοόλ τελικά.
Εχμ ναι. Τι πιστεύω?
Ότι για κάποιο παιδί που είναι κάθε μέρα διαβασμένο δεν είναι ιδιαίτερο πρόβλημα.
Απλά το όλο ζήτημα είναι να μην κρίνεται ο βαθμός τους ή όλη η προσπάθεια τους από ένα απροειδοποίητο τεστ.
Το διαγώνισμα όμως θεωρώ πως πρέπει απαραίτητα να είναι προειδοποιήμενο,τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν.
Τώρα από εκεί και πέρα όσο αφορά το τέστ ως περιεχόμενο.
Θεωρώ πως είναι καλό να μην έχει μόνο πέντε ερωτήσεις ανάπτυξης,που θα πρέπει να γράψει το παιδί πέντε κατεβατά και τέλος. Να έχει και αντιστοιχίσεις,ερωτήσεις κρίσεως και διάφορα τέτοια. =/
ioanna1993
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ πιστεύω ότι σε σημαντικά μαθήματα καλά είναι τα τεστ γιατί καμιά φορά τα εμπεδώνουμε καλύτερα, αλλά θα πρέπει ο καθηγητής να έχει κατανόηση, γιατί ας πούμε εμείς γράψαμε μια φορά τεστ στην ιστορία και ήταν η μοναδική φορά που είχα πάει τελείως αδιάβαστη!Αλλά ευτυχώς ήταν καλός ο καθηγητής
Τα διαγωνίσματα εννοείται προειδοποιημένα!!
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Aν σας ειχε πει πως μεσα στην εβδομαδα θα κανετε διαγωνισμα εφ ολης της υλης,επιτρεπεται.Αν σας το βαλε ετσι ξεκαρφωτο τοτε ειναι παρανομοΤο απροειδοποίητο διαγώνισμα που γράψαμε στα Αγγλικά ήταν επαναληπτικό, απλώς μας είχε πει πιο πριν να τα κάνουμε μία επανάληψη σπίτι μας.. Παρόλα αυτά, δε μας προειδοποίησε για διαγώνισμα. Τώρα όσον αφορά τα απροειδοποίητα διαγωνίσματα με τα οποία μας ''εκβιάζουν'' συχνά πυκνά οι καθηγητές, προφανώς θα είναι στο μάθημα της ημέρας, αλλιώς είναι παράνομο.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian
Περιβόητο μέλος
fockos
Επιφανές μέλος
Dalian
Περιβόητο μέλος
Μα γτ? Σε τί διαφέρει ας πούμε από την προφορική εξέταση?Είναι λάθος...
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
kaleidoscope
Επιφανές μέλος
Απροειδοποίητο διαγώνισμα/τεστ και σε προηγούμενα μαθήματα όχι.
So simple.
grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος
Μα γτ? Σε τί διαφέρει ας πούμε από την προφορική εξέταση?
προφορικά συνήθως δεν τους εξετάζει όλους, γραπτά αναγκαστικά εξετάζονται όλοι
συμπέρασμα: πιο εύκολα την γλιτώνεις προφορικά παρά γραπτά
άλλωστε:scripta manent (τα γραπτά μένουν)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.