Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος
Για αποκατασταση στην Ελλαδα το ιδιο ειναι....Μονο αμα μεινεις εκει που σπουδασες θα δεις διαφορα....Ναι ξερω θα ανεβω θεσααλονικη εχουμε ενα ραντεβου με το βρετανικο συμβουλιο για τις λεπτομερειες...για που βλεπεις φιλε μου? σχολη, πολη?
οχι εγω δεν παω ως εναλλακτικη παω γιατι ξερω πως θα ναι καλυτερα και απο αποψη εκπαιδευσης και απο αποψη αποκαταστασης αργοτερα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ναι εννοειται δεν σκοπευω να γυρισω ετσι πως εχουν γινει εδω τα πραγματα ;PΓια αποκατασταση στην Ελλαδα το ιδιο ειναι....Μονο αμα μεινεις εκει που σπουδασες θα δεις διαφορα....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dr.Quantum
Δραστήριο μέλος
Ποιό πεδίο σε ενδιαφέρει;
με ενδιαφερει η πληροφορικη... θα προτιμουσα μια μεγαλη πολη καθως ζω στην επαρχια και εχω χορτασει καπως απο ησυχιαΣτο Ηνωμένο Βασίλειο υπάρχουν επιλογές για κάθε γούστο.Λονδίνο και γενικά μεγάλες πόλεις όπου μπορείς να απολαύσεις τη πολυκοσμία,τη βραδυνή ζωή και γενικότερα όλο αυτό,υπάρχουν και πολύ καλά πανεπισήμια σε ήρεμες περιοχές μεσα στη φύση κτλ.Εγώ προτιμώ το 2ο και έχω βρει και πιο πανεπιστήμιο θέλω αρχικά.
Ποιό πεδίο σε ενδιαφέρει;
Dr.Quantum
Δραστήριο μέλος
Eπικοινώνισε με πανεπιστήμια που θα επιλέξεις και στείλε mail για διεκρινήσεις στα entry requirements κτλ.Παραπάνω μια κατάταξη για computer science.
λογικα τα 10 15 πρωτα ζητανε a levels ετσι?https://www.thecompleteuniversityguide.co.uk/league-tables/rankings?s=Computer+Science
Eπικοινώνισε με πανεπιστήμια που θα επιλέξεις και στείλε mail για διεκρινήσεις στα entry requirements κτλ.Παραπάνω μια κατάταξη για computer science.
din@!!
Δραστήριο μέλος
λογικα τα 10 15 πρωτα ζητανε a levels ετσι?
Οχι απαραίτητα,μπορεί να τους αρκει ένα πολυ καλο απολυτηριο με εναν πολυ καλο βαθμο σε 2-3 συγκεκριμενα μαθηματα (με πανελληνιες ενοειτε). Ρωτα τους μεσω email ή ψαξε στ site τς...βεβαια ενταξει...cambridge και oxford πχ μην ελπιζεις
Αλλιως συνδιασμος απολυτηριου χωρις πανελληνιες με 2-3 Alevels
Dr.Quantum
Δραστήριο μέλος
ενταξει δεν πειραζει ας μην παμε και στα πρωτα 5 ... οκ ευχαριστωΟχι απαραίτητα,μπορεί να τους αρκει ένα πολυ καλο απολυτηριο με εναν πολυ καλο βαθμο σε 2-3 συγκεκριμενα μαθηματα (με πανελληνιες ενοειτε). Ρωτα τους μεσω email ή ψαξε στ site τς...βεβαια ενταξει...cambridge και oxford πχ μην ελπιζεις
Αλλιως συνδιασμος απολυτηριου χωρις πανελληνιες με 2-3 Alevels
συμψηφιζονται καπως οι πανελληνιες με το απολυτηριο?Oχι οχι καμία σχέση.Τα περισσότερα δεν ζητάνε a levels.Γι αυτό σου λεω να επικοινωνήσεις με τα πανεπιστήμια.Μερικά που ζητάνε a levels μπορεί να προσφέρουν και foundation year.Τα περισσότερα σε δέχονται με καλό απολυτήριο και καλούς βαθμούς στις πανελλήνιες.
Dr.Quantum
Δραστήριο μέλος
κακο αυτο ... θα εχω απολυτηριο παρα πολυ υψηλο στο 19, κατι και πανελληνιες θα γραψω γυρω στις 15000 υποθετικα μιλωντας...Αν εννοείς ότι ο βαθμός απολυτηρίου καθορίζεται και από τις πανελλήνιες ναι.Πάντως συνήθως ζητάνε και συγκεκριμένους βαθμούς στις πανελλήνιες.
Dr.Quantum
Δραστήριο μέλος
ειναι να μην τις φοβασαι αφου εχουν ginei εφιαλτης τα τελευταια χρονια ....Κι εγώ φοβάμαι τις πανελλήνιες είναι η αλήθεια,άλλα θα κάνω ότι μπορώ.Φρόντισε να έχεις καλά τα άλλα στοιχεία της αίτησης.
να δω τι θα μου πει το βρετανικο συμβουλιο περιμενω... και πρεπει να δωσω και IELTS ενω εχω prof michigan και βαριεμαι
Dr.Quantum
Δραστήριο μέλος
οπ...δεν το ηξερα πολυ χρησιμο... ισως να κανω και εγω ετσιΕγώ το IELTS θα το δώσω μετά τις Πανελλαδικές.Μπορείς να το βάλεις pending στην αίτηση.
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος
Dr.Quantum
Δραστήριο μέλος
Τώρα για τα foundations που στέλνω mail να ρωτήσω,OYTE ENA δεν έχει απανήσει απευθείας και ξεκάθαρα.Άλλα δεν απαντάνε,άλλα απαντάνε κάτι άλλο και άλλα ΘΑ το μεταφέρουν στους συναδέλφους τους και θα μου απαντήσουν.
Dragonborn
Νεοφερμένος
Για Την ησυχη περιοχη @Dr.quantum, ποια αποφασησες τελικα ; Durham ;
Dr.Quantum
Δραστήριο μέλος
ParadiseCityGR
Νεοφερμένος
Σημείωση συντονιστή: Τα μηνύματα 339-358 προήλθαν από νήμα με παρόμοιο περιεχόμενο με το παρόν.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- tomftw
- Φινεύς
- Hased Babis
- augustine
- thesecretfemme
- Unicorn30
- geneticist
- Παναγιώτης L
- Mariap.
- MIT_fan
- Gus Roger10
- barkos
- lnesb
- antonis97
- 1011
- Dionyshs1
- το κοριτσι του μαη
- Paragontas7000
- snowy
- johnsala
- ag97
- VasoGrimes
- Nina-nana
- ggl
- xakounaamatata
- Panos_02
- anastasis06
- tsiobieman
- Christosgeorgo
- korlef
- Ria99
- χημεια4λαιφ
- Nala
- El_
- stefan
- clevercat
- Nikos05
- Dei Gratia
- Scandal
- taketrance
- Satan Claus
- panos007
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.