Άκουσα κάτι ότι δεν παίρνεις κανονικό πτυχίο αν κοπείς σε μάθημα αλλά postgraduate diploma που δεν αναγνωρίζεται στην Ελλάδα. Ξέρεις κάτι περισσότερο, ή κάποιος άλλος, για το τι ισχύει με αυτό;Το ξαναδινει σε επαναληπτικη συνηθως..Βεβαια καποια πανεπιστημια μπορει να εχουν δικους τους κανονισμους
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πώς σχετίζεται αυτό με την ερώτηση που έκανα (ή με το θέμα) ;Σε ενδιαφέρει η αγορά εργασίας της Ελλάδας;;;
panagiotis econ
Πολύ δραστήριο μέλος
Άκουσα κάτι ότι δεν παίρνεις κανονικό πτυχίο αν κοπείς σε μάθημα αλλά postgraduate diploma που δεν αναγνωρίζεται στην Ελλάδα. Ξέρεις κάτι περισσότερο, ή κάποιος άλλος, για το τι ισχύει με αυτό;
Οχι αυτο δεν ισχυει. Αν κοπεις και στις επαναληπτικες τοτε για να μη φυγεις με αδεια χερια σου δινουν ενα postgraduate diploma που φυσικα δεν εχει καμια ισχυ. Αλλα οπως σου ειπα πρεπει να δεις στο συγκεκριμενο πανεπιστημιο τι ισχυει. Π.χ εχω γινει δεκτος σε ενα πανεπιστημιο που δεν εχει επαναληπτικες, αν κοπεις φευγεις
Επισης postgraduate diploma παιρνεις αν κοπεις σε >2 μαθηματα στην κανονικη περιοδο
Ευχαριστώ.Οχι αυτο δεν ισχυει. Αν κοπεις και στις επαναληπτικες τοτε για να μη φυγεις με αδεια χερια σου δινουν ενα postgraduate diploma που φυσικα δεν εχει καμια ισχυ. Αλλα οπως σου ειπα πρεπει να δεις στο συγκεκριμενο πανεπιστημιο τι ισχυει. Π.χ εχω γινει δεκτος σε ενα πανεπιστημιο που δεν εχει επαναληπτικες, αν κοπεις φευγεις
Επισης postgraduate diploma παιρνεις αν κοπεις σε >2 μαθηματα στην κανονικη περιοδο
Qwertygjk
Νεοφερμένος
Ειμαι 16 χρονων και φετος τελειωσα την α λυκειου. Αποφασισα να μεταναστευσω στην αγγλια για να συνεχισω το σχολειο και τις σπουδες μου εκει καθως εχω συγγενεις που μπορουν να με βοηθησουν με την διαμονη και τα συναφη.
Ηθελα να ρωτησω τι ισχυει με την εκπαιδευση τους εκει; τωρα που θα παω σε τι ταξη θα με βαλουν.. θα χρειαστει να μαθω την γλωσσα αρχικα;
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Qwertygjk
Νεοφερμένος
Guest 699855
Επισκέπτης
Qwertygjk
Νεοφερμένος
Guest 699855
Επισκέπτης
PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος
BRUCE
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστώ πολύ
Γνωρίζει κάποιος αν η διαδιακασία για το φοιτητικό δάνειο για Μεταπτυχιακές σπουδές είναι απλή διαδικασία; Έχει πολύ γραφειοκρατία; Μπορείς να την κάνεις μόνο σου; Επίσης πότε πρέπει να γίνει αν θέλω να ξεκινήσω τον Σεπτέμβριο του 2018;
Ευχαριστώ πολύ
N.F
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για Σκωτία που έκανα εγώ είναι πολύ απλή και τελειώνει μέσα σε 2 ώρες το πολύ μαζί με προσεχτική εξέταση και την κάνεις παντελώς μόνος σου. Χρειάστηκα οπωσδήποτε σκαναρισμένο το διαβατήριο αλλά μπορείς και με την ταυτότητα προς το παρόν, και δύο διευθύνσεις συγγενών ή φίλων στην Ελλάδα για να μπορέσουν να σε βρουν σε περίπτωση που εξαφανιστείς. Σε καμία περίπτωση δεν ζητάνε εγγυητές! Δεν χρειάζεσαι National insurance number για το tuition fee loan. Αν ενδιαφέρεσαι για την Σκωτία οι αιτήσεις ανοίγουν μέσα Απριλίου. Καλό θα ήταν να κάνεις την αίτηση όσο πιο γρήγορα γίνεται για να μπορέσουν μέχρι τον Σεπτέμβριο να ειδοποιήσουν το πανεπιστήμιο ότι σε χρηματοδοτούν αυτοί, αλλιώς θα έχεις θέματα με το πανεπιστήμιο. Το award letter με την απόφαση βγαίνει σύντομα. Το δικό μου δάνειο εγκρίθηκε μέσα σε 3 μέρες και η πληρωμή των διδάκτρων γίνεται τον Δεκέμβριο. Αυτά για την χρηματοδότηση που δίνει το SAAS σε όσους θέλουν να σπουδάσουν στην Σκωτία και για το υπόλοιπο UK, πρέπει να ψάξεις τους κατά τόπους αρμόδιους οργανισμούς αλλά πάνω κάτω αυτά πρέπει είναι. Καλή τύχη!Γνωρίζει κάποιος αν η διαδιακασία για το φοιτητικό δάνειο για Μεταπτυχιακές σπουδές είναι απλή διαδικασία; Έχει πολύ γραφειοκρατία; Μπορείς να την κάνεις μόνο σου; Επίσης πότε πρέπει να γίνει αν θέλω να ξεκινήσω τον Σεπτέμβριο του 2018;
Ευχαριστώ πολύ
Γνωρίζει κάποιος αν η διαδιακασία για το φοιτητικό δάνειο για Μεταπτυχιακές σπουδές είναι απλή διαδικασία; Έχει πολύ γραφειοκρατία; Μπορείς να την κάνεις μόνο σου; Επίσης πότε πρέπει να γίνει αν θέλω να ξεκινήσω τον Σεπτέμβριο του 2018;
Ευχαριστώ πολύ
NikosChatzoglou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλησπερα
Ειμαι 16 χρονων και φετος τελειωσα την α λυκειου. Αποφασισα να μεταναστευσω στην αγγλια για να συνεχισω το σχολειο και τις σπουδες μου εκει καθως εχω συγγενεις που μπορουν να με βοηθησουν με την διαμονη και τα συναφη.
Ηθελα να ρωτησω τι ισχυει με την εκπαιδευση τους εκει; τωρα που θα παω σε τι ταξη θα με βαλουν.. θα χρειαστει να μαθω την γλωσσα αρχικα;
Δεν ξέρω αν βρήκες απάντηση. Υπάρχει ένα γκρουπ στο fb ''Greek Professionals in London" Ρώτα εκεί θα σε καθοδηγήσουν.
din@!!
Δραστήριο μέλος
Άκουσα κάτι ότι δεν παίρνεις κανονικό πτυχίο αν κοπείς σε μάθημα αλλά postgraduate diploma που δεν αναγνωρίζεται στην Ελλάδα. Ξέρεις κάτι περισσότερο, ή κάποιος άλλος, για το τι ισχύει με αυτό;
Σε μερικα ισχυει. Οπως σ ειπαν- αναλογα το Uni και το μαστερ
Cody
Πολύ δραστήριο μέλος
NikosChatzoglou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Panagiotis09
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855
Επισκέπτης
Αν ένας μαθητής δεν έχει και τόσο καλό απολυτηριο με αποτέλεσμα να γίνεται δεκτός σε bachelor με foundation program τότε το φοιτητικό δάνειο καλύπτει και τον επιπλέον χρόνο ή μόνο τα 3 βασικά του Bachelor;
Για ρίξε μια ματιά εδώ https://www.gov.uk/student-finance
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- goti
- tomftw
- Φινεύς
- Hased Babis
- augustine
- thesecretfemme
- Unicorn30
- geneticist
- Παναγιώτης L
- Mariap.
- MIT_fan
- Gus Roger10
- barkos
- lnesb
- antonis97
- 1011
- Dionyshs1
- το κοριτσι του μαη
- Paragontas7000
- snowy
- johnsala
- ag97
- VasoGrimes
- Nina-nana
- ggl
- xakounaamatata
- Panos_02
- anastasis06
- tsiobieman
- Christosgeorgo
- korlef
- Ria99
- χημεια4λαιφ
- Nala
- El_
- stefan
- clevercat
- Nikos05
- Dei Gratia
- Scandal
- taketrance
- Satan Claus
- panos007
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.