ECPE Skills Builder New Editions για λεξιλογιο που πεφτει στις εξετασεις πολυ συχνα και ειναι και ενα βιβλιο-κλειδι για οσους δινουν ECPE!
Super Final Super Course το οποιο εχει τα παντα
- 20 Practice Examinations (GCVR)
- 30 Listening Tests (10 Evaluation + 20 Practice)
- 8 Speaking Practice Tests
- Oral interview Section
- 10 Extra Close Practice
- Extra 2 CGVR Practice Examinations
- FREE COMPANION
- Συνοδεύεται από 9 listening CDs
-----------------------------------------
Για εκθεση δεν θυμαμαι ποιο εκαναν,αλλα μπορω να σας ανεβασω ενα φυλλαδιο που εχει 30 θεματα εκθεσεις για ECPE.
Ελπιζω να φτανουν...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ISI
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
reaction
Εκκολαπτόμενο μέλος
τι εννοεις να εξατασει?επειδη το εχω δωσει και κοπηκα για λιγο..πιστεω οτι με πολυ εξασκηση θα το καταφερεις ισως αν προσπαθεις να διαβαζεις λιγο παρακατω να μπαινεις στο νοημα..εγω ετσι το βελτιωσα..και αυτο που λενε κρατα σημειωσεις στα τελευταια parts οντως ισχυει....κρατωντας σημειωσεις οχι μονο σου χρησιμευουν αλλα συγκεντρωνεσαι καλυτερα.α!σημαντικο που ξεχασα να ρωτησω.υπαρχει κανεις τροπος να εξετασει κανεις το κομματι του listening μεσα στην ταξη?δλδ,οκ σου βαζω την κασετα και συ ακους και κυκλωνεις.αν καποιος μαθητης δν τα καταλαβαινει,αυτο εννοω μπορει να βοηθησει ο καθηγητης?im wondering...
sonia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Επίσης στο listening ειναι σημαντικό να μη τα χάνει κανείς αν χάσει κάποια (ή κάποιες) ερωτήσεις. Αν χάσουμε κάποια απάντηση, δεν πειράζει, πάμε παρακάτω. Δεν είναι ανάγκη να τα χάσουμε όλα
Τα πήγες καλά στα τεστ που έκανες απ' ότι βλέπω, οπότε δεν γίνεται να μη πιάσεις τίποτα στο listening :xixi:
ISI
Εκκολαπτόμενο μέλος
teol20 μπορεις να ανεβασεις τα θεματα εκθεσεων?σε ευχαριστω.
Αντε και καλη σου επιτυχια!!!:no1:
eleanna
Νεοφερμένος
Μια χαρα πτυχιο ειναι
ISI
Εκκολαπτόμενο μέλος
να σας πω πως ξεκιναω μαθημα την δευτερα με τα michigan proficiency practice tests της diane piniaris-η αυτοαποκαλουμενη mama michigan.
καλα ειναι λετε?
ευχαριστω και παλι!!!
reaction
Εκκολαπτόμενο μέλος
Crookshanks
Διάσημο μέλος
konstantina162
Νεοφερμένος
Αυτο που δεν μπορω να καταλάβω ειναι οτι καποιοι σε άλλα τοπικ ακομα επιμενουν οτι αναγνωρίζετε απο το ΑΣΕΠ.Τεσπα.Ο καθενας εκθετει την γνωμη του ελευθερα αρκει να ειναι βασισμένη σε κατι και να μην ειναι αερολογιες!:no1:
manos_p
Εκκολαπτόμενο μέλος
Προς το παρόν πήραμα κάτι βιβλία του Advanced γενικά όχι για κάποιο πτυχείο και περιμένω να δω ποια έχω lower έχω περάσει ..όποια έχω περάσει θα συνεχίσω τα αντοίστηχα Advanced..
Τώρα σκέφτομαι βέβαια και το City and Guilds το οποίο έκανα ένα τεστ και τα πήγα σχετικά κάλά για 1η φορά! Τώρα θα δούμε..!!
Πάντως σκέφτομαι σιβαρά να το δώσω Μάρτιο!!
G!Ot@K/
Εκκολαπτόμενο μέλος
Επειδη ειναι επιπεδο advanced δεν θα του συνιστουσα alce καθως ναι μεν ειναι ελληνικο πτυχιο.Και απο την αλλη ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ.
Για city and guilds ωραια επιλογή!Οπως και Κρατικο Γ1 ωραια επιλογη.Ωραια επιλογη και τα εντεξελ.Εγω παντως ΚΠΓ Γ1 θα δωσω και κτ αλλο φυσικα!!!:no1:
guess
Δραστήριο μέλος
Για το κρατικο δεν εχω ακουσει τοσα πολλα...
sonia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλή επιτυχία πάντως
djimmakos
Διάσημο μέλος
Τώρα τελευταία έχω ακούσει από πολλούς (θείους, θείες, φίλες του μαμά, φίλους του μπαμπά και δε συμμαζεύεται) ότι οι πιο πολλές (δημόσιες) επιχειρίσεις ζήτανε οπωσδήποτε να έχεις το κρατικό πτυχίο για να προσληφθείς. (Οχι δε θελω να γινω δημοσιος υπαλληλος :p)
Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό από τη στιγμή που κάποιος έχει το ΕCPE ή το CPE. Εσείς τι λέτε; Αν ισχύουν οι φήμες, να δώσω 70 ευρώ να πάω να το δώσω. Δε θα χάσω και τίποτα.
Αλλά δε νομίζω να ισχύουν, θα είναι αδικία να θέλουν κρατικό αν έχεις κάποιο κλάσεις υψηλότερο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Εριφύλη
- Νομάρχης
- giorgos5002
- Dionyshs1
- Vicky13
- englishtutor
- averel
- Giii
- Miranda32
- Annalad
- Memetchi
- Appolon
- Lider
- MART
- New member
- abc1234
- Mariahj
- Κασσιόπη
- paulkin94
- Antonisbairac1
- Nick.V
- StargazerLily
- ggl
- george777
- fmarulezkd
- jims
- Πα.Κ
- Jimmis18
- anastasis06
- tsiobieman
- globglogabgalab
- Nala
- stefan
- snowy
- constansn
- vetas
- angies
- VasoGrimes
- panosveki
- Citylights
- Unboxholics
- igeorgeoikonomo
- Theodora03
- indecisive
- Slytherin
- Σωτηρία
- hirasawayui
- jj!
- Cortes
- Xristinaqui
- SlimShady
- ΘανάσοςG4
- Lia 2006
- Greg1900
- giannhs2001
- neurogirl
- KingOfPop
- Scandal
- thecrazycretan
- MariaPnk
- Jimmy20
- Panagiotis849
- Nikos05
- το κοριτσι του μαη
- eukleidhs1821
- Natassa02
- Steffie88
- VforVendetta
- tasoss
- Idontknoww
- fay01
- Nina-nana
- Stelios725
- Trolling Stones
- argiri p
- giorgosp97
- Μάρκος Βασίλης
- Jocaste
- Viedo
- Daydreamer
- SweetGirl
- Josua
- Φινεύς
- No name
- J.Cameron
- nicks1999
- Revekka
- T C
- Stroka
- marianna04
- patrinos_2020
- Dimitris345
- lnesb
- olga123
- St11
- johnsala
- Rene2004
- Anonym0s
- Marifei
- Κλημεντίνη
- Dimitris9
- Drglitterstar
- athinoula
- Ιωάννα2
- Johnman97
- Lydia6902
- Λαμπρινηη
- Unseen skygge
- azula
- charmander
- Kostakis45
- Panos_02
- Fanimaid
- TONIA2009
- stergios191919
- Ryuzaki
- Libertus
- ...Αλεξάνδρα...
- Spyrpa
- sofia!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.